2011 Nisan Anneleri

mia canım kanaman olmuş ama değerin çok iyi maşallah arkadaşım inşallah hayırlısyla atlatırsın canım bol bol dinlen....

karamel canım bugün gittik doktora kesemizi gördük çok şükür; doktorum herşeyin yolunda olduğunu söyledi çok şükür ve 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı kısmetse.o da ayın 23-24 üne denk geliyor.kızlar mercimek kadardı maşallah:)))))doktorum yola izin verdi; 4-5 saatlik.annemlerin yanına gidicez cesaret edebilirsek yazmassam beni unutmayın:)))

angel canımsen de kısmetse gittiğinde kalp atışını duyarsın gibi geliyor bana aramızda çok gün yok.bakalım she salı günü gidecekmiş.

arkadaşlarımızın bazılarının bulantıları başlamış ama sanırım 6.haftadan sonra başlıyo Allah yardımcınız olsun kızlar:)) ve bu topiğe eklediğin için çok sağol tatlişoğlum:))))
listemizi de bize gösterir misin :)))

maşallah canım ya, tecrübeli bir anne olarak artık bizlere yardımcı olacaksın. Biz 1 taneyi zor bulduk, napcağımızı şaşırıyoz.

kızlar ben tam 5 haftalığım, karnıma ağrılar giriyor normal mi?

zerdal canım sanırım çok normal bende 5+5 im ama adet ağrısı gibi karın ağrılarım oluyo; kasık ağrılarım oluyo ara ara.herhalde bebeğimiz büyüyor tatlım:)))

Bende sadece folbiol içiyorum. Zaten hamile kalmadan önce başlamıştım. Başkada birşey vermedi doktorum.

balküpüm canım ben de vitamin olarak sadece folbiol içiyorum başka ek vitamin vermiyor doktorum.ısrarla dengeli beslen diyor sadece.
bide ben tüp tedavisinden dolayı progesteron jeli ve coraspin kullanıyoruma ama onlar bebeğin tutunması için önlem mahiyetinde.
angel arkadaşımıza da doktoru bizimki gibi folbioldan başka vitamin vermemiş.ben de başta endişelenmiştim ama şimdi doktoruma güvendim :)))

sağolun arkadaşlar, dün gittiğim doktor progestan verdi sabah 1, akşam 2. dinlen haftaya bidaha bakalım dedi. lavabo ve yemek dışında neredeyse hiç kalkmıyorum.kanama dün yatarken azalmıştı, bugün yok çok şükür inşaallah kesilir.
gebelik haftası bugün itibariyle tam 6 hafta, sat 1 tem du.dr kesenin içinde bebeği göremedi. henüz erken mi acaba yoksa geç döllenme mi bilemedim, hakkımızda hayırlısı artık

tekrar geçmiş olsun cnm.
geç döllenme olabilir ama artık gittiğine görürsünüz genelde 6-7. haftalarda gözüküyo.

amin cnm

kızlar sizlerde bulantı varmı
bnde çok varr maalesef
nası geçirebilirim diye yollarını arıyorum ama yok:KK43:

cnm bendede bulantılar var kusmuyorum ama sürekli bulanıyo.tuzlu yiyorum sürekli.bide folbiol içiyorum ben onu kestim baya bi azalma oldu bulantımda.oda yapabiliyomuş.

selam nisan anneleri nasilsiniz nasil gidiyor....
zamaninda olursa isallah 1 nisan da saka bir
dogum yapacagim oglum henuz 9 ay 1 haftalik ve annesi 6+5 hamile

hoşgeldin aramıza cnm.
maşallah valla hayran kaldım sana büyük cesaret.rabbim iki bebeğinede sağlık versin.

kızlar catlak kremı sordunuzmu dr.nuza sorsam cokmu abes kacar siz kullanıyomusunuz

ben sormadım ama arkadaşlarımın tavsiyeleri ile şuan sadece nemlendirici krem kullanıyorum.ilerdede vazelin kullanayı düşünüyorum.

seninle ayni gunum canim hayirlisi olsun isallah hersey yolunda gider
mutlu mutlu bebek sohbetleri yaparizzzz aminnn:KK3::KK3:

evet cnm aynı günüz.son adet tarihin neydi cnm?

kan değerin çok iyi canım... ikiz gebelik değil dimi? bekli görmek için erken bir vakittir. beni doktorum 7.hafta çağırdı çünkü...

en son ozaman baktırdım bi daha da baktırmadım.ben de başta öyle mi acaba diye düşündüm dr sözünü bile etmedi. haftaya kontrol günü 7 haftalık olacak, inşaallah hepimiz duyarız kalp atışlarını

catdog, aysu sağolun inşaallah geçer sıkıntılar dualarınızla:)
catdog yola çıkacaksan yolculuk sonrası bol dinlen ve fazla sarsılmamaya çalış canım

kızlarrrrr kimse yokmuuuu??
benimde sabah bulantım olmuyor hafif bişeyler yeyince özellikle akşamları bulanıyor kusma yok şükür. ben oğlumdada böle olmuştu belirtilerim hemen hemen aynı gidiyor şimdilik.oğlumdan sonra arada bir düşüğüm oldu onda çok başdönmem oluyordu bunda öle bişey yok. bu damı erkek acaba???bilmiyorumkismile

merhaba kızlar, Allah hepinizin bebişlerini kucağınıza almayı nasip etsin
benim 5 gün geçti adetimden ama testte çıkmadı daha
sizin kaç günde çıkmıştı ,
ismim emel, sanırım bende nisan 2011 annesi olucam ama şu çift çizgiyi görsem önce
bu arada oğluşum var bir tane, bu kısmetse ikinci olacak
kaza kurşunu :))

tabi canim elimden geldigince yardimci olmaya calisirim
senin agrilarin tutunma agrilari olabilir diye dusunuyorum benim ilk hamisligimde de baya kisa kisa agrilar cekmistim doktor normal derdi bana istersen bir sor doktoruna...
hayirlisi olsun bu arada niye zor buldun tedaviyle mi oldu senin????
tam bu ay tedaviye başlıyacaktım, doğal yolla kendiliğnden geldi, 1 yıl sonra o yüzden yavrucak biraz uğraştırdı beni.
zerdal canım sanırım çok normal bende 5+5 im ama adet ağrısı gibi karın ağrılarım oluyo; kasık ağrılarım oluyo ara ara.herhalde bebeğimiz büyüyor tatlım:)))
ay evet, canım sen kalb atışlarını duydun mu? doktor banada elevit yazdı, onu içiyorum, sahurda eşim için hazırlayıp yemek yememe rağmen sabah kalktığımda çok açıkıyorum, elevit iştah açıyor diyorlar, öylemi acaba. Çok acıkıyorum.
kızlarrrrr kimse yokmuuuu??
benimde sabah bulantım olmuyor hafif bişeyler yeyince özellikle akşamları bulanıyor kusma yok şükür. ben oğlumdada böle olmuştu belirtilerim hemen hemen aynı gidiyor şimdilik.oğlumdan sonra arada bir düşüğüm oldu onda çok başdönmem oluyordu bunda öle bişey yok. bu damı erkek acaba???bilmiyorumkismile

burdayız tatlışko, bakalım yeni topiğimize alışmaya çalışıyoruz. allah bağışlasın demek 1 oğlun var, sende tecrübeli arkadaşımızsın. Daha bende mide bulantısı başlamadı.

Günaydın kızlar
hatırlarsanız geçende size yazmıştım inşallah bende aranıza katılabilirim diye
adetime 8 gün kala idrarda çok şükür çift çizgimi gördüm yerimseniben
son sat tarihim 22 temmuz.
ama bu seferde niye bukadar erken görebildim diye endişelendim,
hep geç döllenme duymuştumda acaba bende erken döllenmemi oldu??
bugün gidip kandada baktırcam inşallah bi problem yoktur.. eyvahedigeldismile

Günaydın kızlar
hatırlarsanız geçende size yazmıştım inşallah bende aranıza katılabilirim diye
adetime 8 gün kala idrarda çok şükür çift çizgimi gördüm yerimseniben
son sat tarihim 22 temmuz.
ama bu seferde niye bukadar erken görebildim diye endişelendim,
hep geç döllenme duymuştumda acaba bende erken döllenmemi oldu??
bugün gidip kandada baktırcam inşallah bi problem yoktur.. eyvahedigeldismile

korkma canım bende 8 gün kala gördüm çift çizgiyi hatta beklettıkten sonra cıktı önce 3 gün sonra tekrarlayınca busefer hemen çıktı.bencede kanda baktır sen hemen...

merhaba kızlar, Allah hepinizin bebişlerini kucağınıza almayı nasip etsin
benim 5 gün geçti adetimden ama testte çıkmadı daha
sizin kaç günde çıkmıştı ,
ismim emel, sanırım bende nisan 2011 annesi olucam ama şu çift çizgiyi görsem önce
bu arada oğluşum var bir tane, bu kısmetse ikinci olacak
kaza kurşunu :))

canım ben 4 gün geçince yapmıştım hemen çıktı. bazı arkadaşlar gününden öncede öğrenebiliyor.benimde bir tane oğlum var 3 yaşını bitirdi. hadi bakalım sende gör çift çizgiyide senide ekleyelim listemize..

talişoğlum benimde sat 8 temmuz ve dün test yaptım pozitif çıktı beklenen doğum tarihi 14 nisan inşallah. benide listeye ekleyebilirsiniz.bu arada listeyi nasıl görüyoruz.

korkma canım bende 8 gün kala gördüm çift çizgiyi hatta beklettıkten sonra cıktı önce 3 gün sonra tekrarlayınca busefer hemen çıktı.bencede kanda baktır sen hemen...

İnşallah sıkıntı yoktur canım ya, benim silik falanda değil direk çok belirgin çıktı,
Sen kesene baktırdınmı canım tekmi?
belki ikizmidir diye düşünüyorumda CADIARZU
çok isterim ikiz olsun ama bi okadarda zor olacağı için korkarım çünkü ben hamilelik süresince hergün kan sulandırıcı iğne olmak zorundayım
Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah. :1hug:

merhaba arkadaşlar bayaa bi kalabalıklaşmışız. tatlişoğlum kızmazsan bi önerim var. 2011 mart annelerinin çok güzel bir çizelgesi var özendim ya. bize de yapsana bilmiyorumkismile

arkadaşlar pıt pıtlarımızı duyduk. başta ben duydum doktor uğraşıyor daha net dinletecem felan diye yoksa o ses değil mi diye korkmaya başlamıştım. neysee bebişimin kesesini değil boyunu ölçtük bu sefer. rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu. çok şükür lekelenmem bir daha tekrar etmedi. amann kimse görmesinn.

bulantılarım fenaaa. geçen haftadan 600 gram vermişim. birde o kadar sıkışık gittim. bebişi rahat rahat duyalım diye. ilk defa kilo verdiğime üzülüyorum.

tedavi ile olan bir gebelik olduğu için 15 gün sonra bir daha görücem bebişimi. sonra ikili tarama inşalahhhhh. ya ben hala anne olacağıma inanamıyorum. rüyadayım adetaa boshayallersmile

İnşallah sıkıntı yoktur canım ya, benim silik falanda değil direk çok belirgin çıktı,
Sen kesene baktırdınmı canım tekmi?
belki ikizmidir diye düşünüyorumda CADIARZU
çok isterim ikiz olsun ama bi okadarda zor olacağı için korkarım çünkü ben hamilelik süresince hergün kan sulandırıcı iğne olmak zorundayım
Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah. :1hug:

evet canım gördüm keseyi çok şükür 10 gun sonra tekrar gidicem.bende ikiz eşiyim canım tek yumurta ikizi.annemi biz hiç zorlamamışız ama sakin bi bebekliğimiz olmuş bizim.sonucu kan testi sonucunu bıze bıldır oldumu....

evet canım gördüm keseyi çok şükür 10 gun sonra tekrar gidicem.bende ikiz eşiyim canım tek yumurta ikizi.annemi biz hiç zorlamamışız ama sakin bi bebekliğimiz olmuş bizim.sonucu kan testi sonucunu bıze bıldır oldumu....

gözün aydın canım, allah tamamına erdirsin darısıda bize inşallah
eskiden hamilelikler çok kolaymış, şimdi pamuk ipliğine bağlı gibi
allahım esirgesin herkesi
sen kanda baktırmışmıydın kaç gün kala kaç çıkmıştı??

X