2011 Nisan Anneleri

yok fadik hamilelik dokunulmazlığı var korkma birşey demiyorlar :))) ama şu angelsounds denen kalp dinleme aleti hoşuma gitti doğrusu akşama bir değerlendircez bakalım bu durumu :1hug:

kaydirigubbakcemile3 bende az önce okudum çok taliplisi varmış :CüvCüv:

iştah açılıyo yandık valla...ıslak hamburgerin eti çok pişmiş olmuyo,
yesem zararı olur yemesem gözüm kalıyo.. off

Bence evde kendin yapabiliyorsan yap evde ye..
Dışarıdakiler çiğ gibi oluyo :sinifsinif:

Hoşgeldin hayırlı olsun opuyorumnanaktan

Kızılkayalar en meşhuru :ecrin_bebek: salçalı ve bol sarımsaklı suda bekletiyorlar
Evde yapmak çok kolay hem içinde ne olduğunu bilirsin hemde sağlıklı
bu aralar dışarıdan yediklerimize dikkat etmemiz gerekiyor :CüvCüv:
özellikle iyi pişmediğini düşündüğümüz etler ve iyi yıkanmamış sevze meyveler çok tehlikeli

benimde canım hep yoğurtlu bişeyler çekiyor. Yoğurt çorbası, yoğurtlu semiz otu, yoğurtlu patlıcan....sıcaklardan sanırım.

Bende soğuk soğuk yoğurtlu şeyler istiyorum cokacimcoook

bebeek sorma ya o bende de takıntı oldu bayılırım yeşil eriğe; daha önce eşim evde kalan son yeşil eriği bitirmişti, reklamlarda son rondoyu asla yeme vardı ya aynı o boyutta bir kriz geçirmiştim evde :)) şimdi hamile kalasıya ilk canımın çektiği şey papaz eriği oldu. hadi şimdilik abartıyorum ama zamanı gelip aşermeler başlayınca eminim yine krizim tutacak hatta şimdiden başladı bile gittiğim marketlerde bakıyorum var mı ama nerdeeee

saol fadikcim sen nasıl oldun?
canım kahverengi lekelenmeler hala var...
ama rengi biraz açıldı gibi...inş böyle böyle geçer....
kısmetse yarın dr a gideceğim inş içerdeki kanamada geçmiştir...

fadikcim canım yaaa eltinin numarasını bana ver ben söyleyeyimaklinialirimsmile.yada eşin vasıta olsun canım benim yaaa:teselli:
sağol canım yaopuyorumnanaktan
bunun aşerme olduğunu bilsem söylerim onlarda yaparlar zaten...
ama öğlesine bir istek gibi...
hem aşerecek kadar oldukmu?

kızlar bende bi kaç haftadır yeşil erik istiyorum tuzlu tuzlu yesem ne güzel olur ağzım sulandı valla

kızlar zamanı olmayan yiyeceklerden bahsetmeyelim lütfenkaydirigubbakcemile3
sonra kocişler market market dolaşıp dururkaydirigubbakcemile3
bulsalar neyse ama zor tabi......

günaydın kızlar, dün yemedim hamburgeri, etine güvenmedim.. o konuyu kapattım kafamda..
şuan çok midem bulanıyo, geçiremedim bi türlü...

günaydın kızlar, dün yemedim hamburgeri, etine güvenmedim.. o konuyu kapattım kafamda..
şuan çok midem bulanıyo, geçiremedim bi türlü...

iyi yapmışın arkadaşım.. benim doktor hazır gıdalardan uzak durun dio.. o mide bulantıları bende de var.. ilaç verdi doktorum ilk defa bu sabah içtim bakalım işe yaracak mı? bulanmasın diye habire bişeyler atıştırıyorum..oda kilo yapacak o değil...

canım yaa, internette tuzlu ay iç yazıyordu, içtim, içmez olsaydım...
ilk defa istifra ettim söylemesi ayıptır, şuan berbat durumdayım..
Allah hepimize yardım etsin..

bende geçen rüyamda pirinç pilavı yapıp bi taraftanda yiyordum yoksa pilav mı aşerdim.
Güldürdün beni sende sigaramı gördün. aman canım bırak sakın içme.

Kızlar salam, sosis bunları çiğ yemek sakıncalıymış, etleride baya bi pişmiş yiyeceğiz. Hem internetde okudum, hem hemşire söyledi bana. Çiğ et tüketmeyin. Çok canınız isterse iyice pişirin. ben kıyma , tavuk eti falan yiyorumda iyice pişiriyom.

Bende hazır gıdalardan uzak duruyom. hatta domates çorbasını çok severim. internetden tarifini alıp evde kendim yaptım, bu kadar mı güzel olur, şimdiye kadar hep hazırını içmiştik. Ev yapımı güzelmiş.

günaydın kızlar boğazım şişmiş hiç bişi yiyemiyorum zaten su bile içerken acıyor
yaz günü de çok kötü oluyor yaaa
sizler nasılsınız
yeniler hoşgeldiniz
kanaması olanlar geçmiş olsun

günaydın hanımlar. bu sabah aceleyle çıktım evden kahvaltıda poğaça yedim midem çok kötü ..benimde sorunum bu, hiç bulantı yok yiyorum ama yedikten sonra midem şişiyo. ve gaz allahım ne bitmez bu gazlar..

teşekkürler angel ikiz olduğu kesinmi kalp atışlarını duydunmu ikisinin de
ayy benim de o ihtimal varya tüp değil doğal yoldan
ödüm kopuyo Allah hayırlısını versin diyorum yine de tabiki

teşekkürler angel ikiz olduğu kesinmi kalp atışlarını duydunmu ikisinin de
ayy benim de o ihtimal varya tüp değil doğal yoldan
ödüm kopuyo Allah hayırlısını versin diyorum yine de tabiki

yok canım kesin değil.. pazartesi belli olur.. ama ayrımcılık yapmamak için ikiz bebek resmi koydum.. ne olurrrrrrrrrrrrrrr ne olmaz diyerekten :)))))))))

senin ne zaman kesinlik kazanacak... ne güzel doğal yoldan ikiz.. hep hayalimdi :)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…