2011 Nisan Anneleri

gözün aydın canıımm demek bende gitsem görüncek aynıyız seninle:) benim randevum cuma günü bekliycem sabırla İnşallah bende duyarım miniğimin kalbini:Saruboceq:

cnm benimde normalde usg randevum cuma günüydü. ama ben özel hastaneye gittim dayanamayıp birde rapor alacaktım mide bulantısından dolayı.sende gidince görürsün inş tatlım

Olumsuz bir tecrüben olduğu için bu şekilde düşünmen çok normal. Ama bir terslik olsa kendini belli ederdi. Mide bulantısı zaten hemen olmaz. Bazılarında hiç olmaz. Genelde 7. haftadan sonra başlar. Stres yapma boşuna. Cuma günü havalara uçarak gelirsin buraya demedi deme.

Ben de cuma günü kan testi yaptırdım. öyle esiverdi birden. Cumartesi sonucu söylediler. 5+3 olmam gerekirken 4 haftalık hamilesiniz dediler. Moralim bozuldu. Bugün dr'a gittim. Ultrasonda tanıştık bizim ufaklıkla. 6+1 çıktı. Kan testinde hata varmış. Kalp atışı bile başlamış ama tam görünmedi. 4.Eylül'de tekrar gideceğim. İçim çok rahatladı

slm hanımlar bende 4+1 hamileyim bende aranıza katılıym dedim

hoşgeldin aramızaa.s.a

kızlar benimde 3 düşüğüm var....
ve bu hamileliğimdede sorunlar var...
içerde kamama var dışardanda devemlı lekelenmelerim var...
yinede pozitif düşünmeye çalışıyorum başlarda zor oldu ama artık başardım...
bu bizim için çok önemli...olumlu bakmamız lazım...
dr lar bile düşükte stresinde büyük bir payı olduğunu söylüyorlar....
allah yardımcımız olsun bebişlerimizi sağ salim kucaklarız inş...

sinemiscim,kötü bir tecrübe yaşamışsın ama noolur kötü düşünme
aksine hep iyi şeyler düşün,ne güzel şuana kadar sorunsuz geçiyor hamileliğin
belki bundan sonra başlayacak bulantılar filan bu günleri kar sayacaksınkaydirigubbakcemile5
bende de seninki gibi pek bişey yok,bazen bende unutuyorum hamile olduğumu
ama meleğim orda,kalbini gördüm duydum...resmi de vaar...daha ne olsun...
mercimek kadar zaten,şuan vücut sadece hormonların yönetiminde...yerimseniben

gözün aydın canım,bıdığınla ilk kavuşman..
Sağlıkla gelsin bıdığın

canım mide bulantısı olacak diye bişey yok, benimde bulantım yok. ikimizde cuma gideceğiz dokotara, inşallah iyi olacak herşey.

Allah sana sabır versin canım, bu bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah, düşük tehlikesine vajinadan ilaç falan veriyorlar, progestan alıyorsundur. Seninde hakında hayırlısı olsun arkadaşım.

gözünüz aydın kızlar...sağlıcakla kucaklarsınız da inş..

kızlar bu arada ne okuyorsunuz,dergi kitap yada int.?
ben hamilelik düşündüğümden beri mother&baby dergisini alıyorum..
kitap olarak da anne karnında(ntv yayınları) çok bilimsel bir kitap tavsiyer
ederim.ayrıca onun belgeseli de var bende,daha önceden de birkaç kez izledim
yine izleyeceğim ama...

birde Dr. Mehmet Özün yeni kitabı var,bebeğinizi beklerken diye,onu sipariş
ettim,o da fena değil gibi...
peki yaz sizler,neler okuyorsunuz?

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
kelebek01, *papatya*, Bammbik, CROCUS84, duyguş, Fadik, ipeğimu, karamel86, landsarc, WELCQME
negüzel kalabalığız bugün hihoyyyt
inşallah 9 ayın sonuna kadar beraber çok güzel günler geçirir
sağ salim evlatlarımızı kucağımıza alırız

Merhaba arkadaşlar benimde sat temmuz 11 de listeye eklerseniz sevinirim. Hepimizin bebekleri hayırlı olsun allah sağlık versin

çok sağol canım inş...
evet ilaç alıyorum ve devamlı yatıyorum sadece dr a gitmek için kalkıyorum...
ama umutsuz değilim rabbim nasip etmişse sağlıcakla gelecektir
eğer nasibide yoksa şimdiden kendimi üzmemin faydası olmaz...
geçenlerde acile gittiğimde orda ağlamıştım dr bana kızdı...bak dedi senin gibi düşüğün nedeni belli olmayan hastaların düşükleri genelde stres kaynaklı...
stresi bırak sen elinden geleni yapmışsın yapıyorsunda takdir mevlaya kalmış dedi...
bende o gündne sonra daha rahatım inş bebişim beni bırakmayacak...

Kızlar ben biraz uzanayım...Bugün yemekte 2 bardak ayran içtim uyku bastırdı...Gece zaten mide bulantısından sabaha kadar anca 1 saat uyumuşumdur...

inşallah canım bebeğin seni bırakmaz
stres yapmamak kolaymı, bende benzer şeyleri yaşadım elde değil, ama zorlamak lazım tabi. Hep olumlu düşün
Allah yardımcın olsun

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar benimde sat temmuz 11 de listeye eklerseniz sevinirim. Hepimizin bebekleri hayırlı olsun allah sağlık versin
hoşgeldin aramızaa.s.

andsarcben şimdilik sadece netten araştırıp okuyorm...dediğin belgeseli daha öncede duymuştum ama şimdi izlemek daha güzel olur...
inş bir ara bakacağım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…