-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #1.061
gözün aydın canıımm demek bende gitsem görüncek aynıyız seninle:) benim randevum cuma günü bekliycem sabırlaİnşallah bende duyarım miniğimin kalbini:Saruboceq:
herkese merhaba..kızlar ya ben çok korkuyorum.. hamileliğimden şüphe eder oldum artık..ne mide bulantısı ne birşeysadece arada bel ağrıları sanki regl olacakmışım gibi..cuma günü bebeğimin kalp atışlarını duyacağız..sanki bi terslik var gibi.. ultrason dan çıkan resim olmasa inanmıcam hamile olduğuma..bu arada 6+6 bugün..ne olur dua edin..ilk bebeğim olacak inş.. önceki hamileliğim kimyasal gebelikti ve ben çok korkuyorum şimdi..
slm hanımlar bende 4+1 hamileyim bende aranıza katılıym dedim
herkese merhaba..kızlar ya ben çok korkuyorum.. hamileliğimden şüphe eder oldum artık..ne mide bulantısı ne birşeysadece arada bel ağrıları sanki regl olacakmışım gibi..cuma günü bebeğimin kalp atışlarını duyacağız..sanki bi terslik var gibi.. ultrason dan çıkan resim olmasa inanmıcam hamile olduğuma..bu arada 6+6 bugün..ne olur dua edin..ilk bebeğim olacak inş.. önceki hamileliğim kimyasal gebelikti ve ben çok korkuyorum şimdi..
Kızlar ben geldim...Çok mutluyum...Kan testimde onaylandı hamileliğim ve bebişim yine göbekten göstermedi ama vajinal ultrasondan kaçamadı...Bak bu kese buda bıdığın dediler...Çok küçük ya...Minnacık...Bıdık dediklerinde çok hoşuma gitti...
canım mide bulantısı olacak diye bişey yok, benimde bulantım yok. ikimizde cuma gideceğiz dokotara, inşallah iyi olacak herşey.herkese merhaba..kızlar ya ben çok korkuyorum.. hamileliğimden şüphe eder oldum artık..ne mide bulantısı ne birşeysadece arada bel ağrıları sanki regl olacakmışım gibi..cuma günü bebeğimin kalp atışlarını duyacağız..sanki bi terslik var gibi.. ultrason dan çıkan resim olmasa inanmıcam hamile olduğuma..bu arada 6+6 bugün..ne olur dua edin..ilk bebeğim olacak inş.. önceki hamileliğim kimyasal gebelikti ve ben çok korkuyorum şimdi..
hoşgeldin aramızaa.s.a
yinede pozitif düşünmeye çalışıyorum başlarda zor oldu ama artık başardım...
bu bizim için çok önemli...olumlu bakmamız lazım...
dr lar bile düşükte stresinde büyük bir payı olduğunu söylüyorlar....
allah yardımcımız olsun bebişlerimizi sağ salim kucaklarız inş...
Kızlar ben geldim...Çok mutluyum...Kan testimde onaylandı hamileliğim ve bebişim yine göbekten göstermedi ama vajinal ultrasondan kaçamadı...Bak bu kese buda bıdığın dediler...Çok küçük ya...Minnacık...Bıdık dediklerinde çok hoşuma gitti...
Ben de cuma günü kan testi yaptırdım. öyle esiverdi birden. Cumartesi sonucu söylediler. 5+3 olmam gerekirken 4 haftalık hamilesiniz dediler. Moralim bozuldu. Bugün dr'a gittim. Ultrasonda tanıştık bizim ufaklıkla. 6+1 çıktı. Kan testinde hata varmış. Kalp atışı bile başlamış ama tam görünmedi. 4.Eylül'de tekrar gideceğim. İçim çok rahatladı
gözün aydın canım,bıdığınla ilk kavuşman..
Sağlıkla gelsin bıdığın
gözünüz aydın kızlar...sağlıcakla kucaklarsınız da inş..
Merhaba arkadaşlar benimde sat temmuz 11 de listeye eklerseniz sevinirim. Hepimizin bebekleri hayırlı olsun allah sağlık versinmerhaba bayanlar diğer yopiği açan arkadaş liste için yeni topik açmamızı önermiş bu görevi ben yapayım dedim şimdi son adet tarihlerimizi ve beklenen doğum tarihlerimizi yazalım listemizi oluşturmay başlayalım
B]بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم [/B],[
2011 NİSAN ANNELERİ LİSTESİ
|***KK Nick***|***YAŞ***|***SAT***|***Tahmini D.T.***|***Kilo Takip***|***Cinsiyet***|***Bebişimizin Adı***|
:CüvCüv:|aysu87|?|25- Haziran|2-Nisan
:CüvCüv:|funmak|33|26- Haziran|2-Nisan|53 kg
:CüvCüv:|emilyyyyyy|?|27- Haziran|3-Nisan
:CüvCüv:|tatlişoğlum|29|28- Haziran|4-Nisan
:CüvCüv:|BALKUPUM|?|28- Haziran|4-Nisan
:CüvCüv:|lollipop83|?|28- haziran|4-Nisan
:CüvCüv:|Dreamer35|28|28- Haziran|4-Nisan|61 kg
:CüvCüv:|simten81|29|29- haziran|5-Nisan|63 kg
:CüvCüv:|life_city|?|29- haziran|5 Nisan
:CüvCüv:|Fadik|29|29- Haziran|5-Nisan|50kg+0kg(6.haftada)
:CüvCüv:|_mai_|?|1- Temmuz|7-Nisan
:CüvCüv:|nilufermas|?|1- Temmuz|7-Nisan
:CüvCüv:|duyguş|27|2- Temmuz|8-Nisan|59 kg
:CüvCüv:|catdog|?|3- Temmuz|9-Nisan
:CüvCüv:|she35|?|3- Temmuz|9-Nisan
:CüvCüv:|Lidya|24|3-temmuz|9-nisan|58 kg
:CüvCüv:|zynp06|23|4- Temmuz|10-Nisan
:CüvCüv:|landsarc|28|7- Temmuz|13-Nisan|62 kg
:CüvCüv:|karemel86|?|7- Temmuz|13-Nisan
:CüvCüv:|zerdal|29|8- Temmuz|14-Nisan|56 kg
:CüvCüv:|babybaby86|?|8- Temmuz|14-Nisan
:CüvCüv:|zeynep0146|?|8- Temmuz|14-Nisan
:CüvCüv:|dilserserin|?|9- Temmuz|15-Nisan
:CüvCüv:|angel74|36|10- Temmuz|16-Nisan|69 kg
:CüvCüv:|kuzucan|?|12- Temmuz|18-Nisan
:CüvCüv:|mersenem|22|13- Temmuz|19-Nisan|65 kg
:CüvCüv:|denizcim|26|18- Temmuz|24-Nisan|45 kg
:CüvCüv:|truf|26|19- Temmuz|25-Nisan|53 kg
:CüvCüv:|bammbik|23|19- Temmuz|25-Nisan|53 kg
:CüvCüv:|*papatya*|27|20- Temmuz|26-Nisan|42 kg
:CüvCüv:|kelebek01|?|22- Temmuz|28-Nisan
:CüvCüv:|Nisa_86|24|24-temmuz|30-nisan
Allah sana sabır versin canım, bu bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah, düşük tehlikesine vajinadan ilaç falan veriyorlar, progestan alıyorsundur. Seninde hakında hayırlısı olsun arkadaşım.
Merhaba arkadaşlar benimde sat temmuz 11 de listeye eklerseniz sevinirim. Hepimizin bebekleri hayırlı olsun allah sağlık versin
çok sağol canım inş...
evet ilaç alıyorum ve devamlı yatıyorum sadece dr a gitmek için kalkıyorum...
ama umutsuz değilim rabbim nasip etmişse sağlıcakla gelecektir
eğer nasibide yoksa şimdiden kendimi üzmemin faydası olmaz...
geçenlerde acile gittiğimde orda ağlamıştım dr bana kızdı...bak dedi senin gibi düşüğün nedeni belli olmayan hastaların düşükleri genelde stres kaynaklı...
stresi bırak sen elinden geleni yapmışsın yapıyorsunda takdir mevlaya kalmış dedi...
bende o gündne sonra daha rahatım inş bebişim beni bırakmayacak...
hoşgeldin aramızaa.s.Merhaba arkadaşlar benimde sat temmuz 11 de listeye eklerseniz sevinirim. Hepimizin bebekleri hayırlı olsun allah sağlık versin