- 29 Temmuz 2010
- 1.327
- 1
-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #1.021
Günaydın kızlar nasılsınız?
Bugün bizim kanala bir doktor geldi hamileliğin ilk dönemlerinde hormon ve halsizlikten başağrısı oluyormuş çoğu kez dikkat edin uykunuza vsvsvskaydirigubbakcemile3
benimde canım şuan ağrıdan kıvranıyorum bende izin aldım 1de çıkıcam işten canım bugün niyetlendim ama oruç tutmasamda almam ilaç:gitme: Allah yardımcımız olsun canım valla ama duyunca yinede ferahladım ilk dönemlerde hamileliğin çok sık karşılaşılan bir sorunmuş demekki vucut değişime tepki veriyorguclubacismile böyle bir sonuca ulaştım duyduklarımdanGünaydın nisacımm iiyim diyecem ama valla benim için tam da yerinde söyledin desem doğrudur çünkü sabahtan beri başım ağrıyor daha doğrusu gece yatarken vardı hafif uyuyunca geçer dedim geçmedi yawwwmirmirmirmir
İlaç da içemiyorum doğal olarak:sinifsinif:Sabredeceğim artık
benimde canım şuan ağrıdan kıvranıyorum bende izin aldım 1de çıkıcam işten canım bugün niyetlendim ama oruç tutmasamda almam ilaç:gitme: Allah yardımcımız olsun canım valla ama duyunca yinede ferahladım ilk dönemlerde hamileliğin çok sık karşılaşılan bir sorunmuş demekki vucut değişime tepki veriyorguclubacismile böyle bir sonuca ulaştım duyduklarımdan
denizcimm bu arada burdan çıkınca kan testi yaptırcam bana dua et ne olur canım:Saruboceq:
bayb geldin mi doktor anlat baklaım. neler yaptınız.
bende bılmıyorum kadınlar klubunde anasayfada kurcalıyım bıraz belkı bulurum teşekkur ederım yınede cevap verdıgınız için a.s.
yok canımögleden sonra 2bucukta randevum cok tedırgınım acaba neyle karşılaşıcam diye.2 hafta doktora gitmeyince kendımı boşlukta hissettim valla:)alışkanlık yaptı kadın douğum bana:)))sanki hergun doktora girsem kontrole öle rahatlıcam gibi geliyor....
yok canımögleden sonra 2bucukta randevum cok tedırgınım acaba neyle karşılaşıcam diye.2 hafta doktora gitmeyince kendımı boşlukta hissettim valla:)alışkanlık yaptı kadın douğum bana:)))sanki hergun doktora girsem kontrole öle rahatlıcam gibi geliyor....
benımde 2bucukta canım inşallah ıkımızde kalp atışlarını duyarız benım bugun 6+4 olduk buhaftada duyulur inşallah dıye ümit ediyorum....ıkımızde gelınce hemen bırbırımıze habe r verelım canım sen kaç haftalıktın angel74?
mrb kızlar. Bugün 7+3günlüğüz. Dra gittik keseyi gördük kalp atışlarını dinledik o kadar garip birşey kiii insanın içi bir tuhaf oluyor...Rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın.3hafta sonra tekrar randevum var çok heycanlı bir şekilde ilerliyor....
Evt canım ilk bebeğim Rabbim çok şükür sonunda nasip etti..Allahım inş bağışlasın bize:Saruboceq:
Daha çok küçük olduğu için gitmedim doktora canım Bakalım biraz daha büyüsün de kendini göstersin diye bekliyorum:ecrin_bebek:
Canım sen keseyi ve bebişi görmek için ilk ne zaman gittin?Bi de kalp atışları için ne zaman gittin?
mrb kızlar. Bugün 7+3günlüğüz. Dra gittik keseyi gördük kalp atışlarını dinledik o kadar garip birşey kiii insanın içi bir tuhaf oluyor...Rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın.3hafta sonra tekrar randevum var çok heycanlı bir şekilde ilerliyor....
benimde canım şuan ağrıdan kıvranıyorum bende izin aldım 1de çıkıcam işten canım bugün niyetlendim ama oruç tutmasamda almam ilaç:gitme: Allah yardımcımız olsun canım valla ama duyunca yinede ferahladım ilk dönemlerde hamileliğin çok sık karşılaşılan bir sorunmuş demekki vucut değişime tepki veriyorguclubacismile böyle bir sonuca ulaştım duyduklarımdan
denizcimm bu arada burdan çıkınca kan testi yaptırcam bana dua et ne olur canım:Saruboceq:
yok bende vajinal ultrasona karşıyım.normal karından ultrasonda gördü doktor. yaaa bugün bende de leke geldi kahverengi sanırım normal ama insan korkuyor...of ne zormuş bu hamilelik
denizcim o uyku hali bende de çok var.hep yatasım var aynen ara ara kasık batmalatı da var,bunlar büyüyen rahimimizin belirtileri,çok şükür dediğin gibi devamlı ağrılar değil...Canım zaen dün de yazmıştım uyku hali halsizlik bende de var ara ara kasık batmaları oluyoo devamlı bir ağrım yok çok şükür ama aniden ağrı bi geliyoo korkuyorum bende.Umarım herşey yolundadır.İnsan panikliyoo de miieyvahedigeldismile
merhba arkadslar bende ıkıncı bebeğime hamıleyım 3 buçuk yaşında bı kızım var bu ay hamıle oldugumu ogrendım çok sevındık ,benımde son adet tarıhım 3 temmuzdu yaşım 24 kılomda 58 bende aranıza katılmak bılgı alısverısınde bulunmak ıstıyorum allah herkese bebişini saglıkla kucaklamayı nasıp etsın
kızlar oturduğum yerden kalktığımda birden gözlerimin önü kararıyo başım dönüyo
bütün vücudum karıncalanıyo nedenini bileniniz varmı
ya da sizde de oluyormu?
hoşgeldin humeyra,Allah tamamına erdirsin...Merhaba arkadaşlar ebnde inş nisanda anne olucam 12 nisanda kucağıma almayı umuyorum
oooo kizlar hep burada pazar pazar ne guzel benim ilk hamileligimde
mucize oldugu icin ve bir daha olamayacagini dusundugumuz icin bu da
mucize bizim icim ilk kan testimde 6350 sonuc ve keseyi gorduk daha sonra
butun aileye soyledik ilki kadar heyecanlanmadilar ama sevindiler iste....
bu arada oglumu sutten kesmek zorunda kaliyorum cunku kilo kaybim
var hem karnimdaki bebek hem oglum olmuyor ama sutten kesmekte zor
gogusler sisti gerildi oglum da geceleri uyanip emmek istiyor zor bir durumdayim
yani kizlar.....
canım geçmiş olsun,gerçi sonra okudum geçmiş zatan opuyorumnanaktan
aman bir daha olmasın,sağlıklı hamilelikler ve doğumlar nasip etsin
tatlım sen Muğlanın neresindesin?
Sağol şekerim. hepimiz sağlıkla bebişlerimizi alalım kucaklarımıza inşallah:) ben marmaristeyim ya sen?
işin zor canım ama n eyapacaksın mecbur kesmen lazım...oooo kizlar hep burada pazar pazar ne guzel benim ilk hamileligimde
mucize oldugu icin ve bir daha olamayacagini dusundugumuz icin bu da
mucize bizim icim ilk kan testimde 6350 sonuc ve keseyi gorduk daha sonra
butun aileye soyledik ilki kadar heyecanlanmadilar ama sevindiler iste....
bu arada oglumu sutten kesmek zorunda kaliyorum cunku kilo kaybim
var hem karnimdaki bebek hem oglum olmuyor ama sutten kesmekte zor
gogusler sisti gerildi oglum da geceleri uyanip emmek istiyor zor bir durumdayim
yani kizlar.....
bende 5+6 da vajinal usg ile duymustum meleğimin kalp atısını bugun 7+1 iz perşembe gunu kontrole gidicez
canım dereotunu bilemiyorum dr um ye bişi olmaz demişti zaten abatrmuyorum gunde bir tutam yiyorum
bulantılrım benimde ince ince sürüyor regl sancısı gibi sancılar cok normal kızlar ben 7 . haftaya girdim dun sabah bile oldu az bişi birde regl dönemi yaklaştıkça olabilirmiş benimde geçmiş 2. regl ım yaklasıyıor belkide ondandır
geçmiş olsun canım şükür kan değerin artmış...kızlar iyi akşamlar cuma günü kanamam oldu hemde ağrılı ve kırmızı dr.proluton yaptı düşük olmasın die ve kan değerimi baktı 6 gün önce 230 du ve 2216 olmuş güzel devam ediyor dedi ilk ultrasonum 31 ağustostaydı ama kanama olunca başka bir dr. muayene etti vajinal, keseyi gördük şükür benim hesabıma göre 5+3 ama fetal kalp atışına inşallah haftaya çağırdı o zaman duycaz benim dönemimde kalp atışı duyan var mı kızlar ha bide kese 7.1mm dedi sizce nasıl
geçmiş olsun canıma.s.Günaydın kızlar opuyorumnanaktan Girmeyeli ne güzel sohbetler etmişsiniz öyle. Üşütmüşüm sanırım. Çok kötüyüm. Burnum akıyor hapşırıyorum. Dün iftarda misafirlerim vardı birde çok yoruldummafoldumben Bİrde bende ara ara çok halsizlik oluyor. Sürekli yatmak zorunda kalıyorum. İçinizde öyle olan varmı? Bİrde bu aralar başım ağrıyor. Yarın doktoro gidicem kısmetse bakalım ne diyecek. Kalp atışlarını inşaallah duyarız. Çok merak ediyorum. Kalp atışalrını bir duysak kendimi çok iyi hissedicemolumunekankayizsmile
kızlar saat 3 de doktorda randevüm var... walla çok tedirginim.. kalp atışlarını duyarmıyım sizce?
inş kalp atışlarını duyabilirsiniz kızlar..benımde 2bucukta canım inşallah ıkımızde kalp atışlarını duyarız benım bugun 6+4 olduk buhaftada duyulur inşallah dıye ümit ediyorum....ıkımızde gelınce hemen bırbırımıze habe r verelım canım sen kaç haftalıktın angel74?