- 22 Haziran 2009
- 780
- 1
-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #1.081
kızlarrr benide alın listeye sat 25 temmuz
inşallah canım bebeğin seni bırakmaz
stres yapmamak kolaymı, bende benzer şeyleri yaşadım elde değil, ama zorlamak lazım tabi. Hep olumlu düşün
Allah yardımcın olsun
bende şimdilik internetden okuyorum. bebek doğuyunca ihsan doğramacını kitapları falan var diye duymuştum. onlara bi bakarız olmazsa.kızlar bu arada ne okuyorsunuz,dergi kitap yada int.?
ben hamilelik düşündüğümden beri mother&baby dergisini alıyorum..
kitap olarak da anne karnında(ntv yayınları) çok bilimsel bir kitap tavsiyer
ederim.ayrıca onun belgeseli de var bende,daha önceden de birkaç kez izledim
yine izleyeceğim ama...
birde Dr. Mehmet Özün yeni kitabı var,bebeğinizi beklerken diye,onu sipariş
ettim,o da fena değil gibi...
peki yaz sizler,neler okuyorsunuz?
hayırlı olsun canım. demek bebişler ikiz. gözün aydın, ikisine annecine sıkı sıkı tutunur.kızlarrrrrrrrrr.. doktordan geldim... Allahım ne büyük bir mucize ve mutluluk..gözyaşlarımı tutamadım walla... ikizlerim olucakmış ... ama bir tanesinin kalp atışını duyduk pıtpıt pıtpıtt... ikincisinin kalp atışlarını duyamadık.. beslenme kordonunu gördü ancak kalp atışını bulamadı... haftaya birdaha kontrole gideceğiz.. inşallah kalp atışını görürüz ikinci fasulyemizin... herşeyin hayırlısı diyoruz napalım.. ama çok güzel bişey duymak yaa...
canım bilgilerini tatlişoğlum arkadaşa özelden mesaj atarsan seni ekler.
Seni eklesinde bende en alttan bi üste çıkim kaydirigubbakcemile3
kızlarrrrrrrrrr.. doktordan geldim... Allahım ne büyük bir mucize ve mutluluk..gözyaşlarımı tutamadım walla... ikizlerim olucakmış ... ama bir tanesinin kalp atışını duyduk pıtpıt pıtpıtt... ikincisinin kalp atışlarını duyamadık.. beslenme kordonunu gördü ancak kalp atışını bulamadı... haftaya birdaha kontrole gideceğiz.. inşallah kalp atışını görürüz ikinci fasulyemizin... herşeyin hayırlısı diyoruz napalım.. ama çok güzel bişey duymak yaa...
kızlarrrrrrrrrr.. doktordan geldim... Allahım ne büyük bir mucize ve mutluluk..gözyaşlarımı tutamadım walla... ikizlerim olucakmış ... ama bir tanesinin kalp atışını duyduk pıtpıt pıtpıtt... ikincisinin kalp atışlarını duyamadık.. beslenme kordonunu gördü ancak kalp atışını bulamadı... haftaya birdaha kontrole gideceğiz.. inşallah kalp atışını görürüz ikinci fasulyemizin... herşeyin hayırlısı diyoruz napalım.. ama çok güzel bişey duymak yaa...
Merhaba arkadaşlar benimde sat temmuz 11 de listeye eklerseniz sevinirim. Hepimizin bebekleri hayırlı olsun allah sağlık versin
Gözün aydın canım
çok sevindim valla kaydirigubbakcemile5
haftaya inşallah diğerinide duyarsınız sağ salim
aaa demek ikiz...maşallah canım yaa...tebriklera.s.
inş diğerinin kalp atışalrınıda duyarsınız
sakın şimdiden stres yapma daha 7. haftaya girmediniz şuan gözükmeyebilir yani...
inş canım sağol...
evet stres yapmamak çok zor ama biraz uğraşınca insan başarıyor...
geçen kanamam olduğunda çok umutsuz gittim acile...
bitti artık yine olmadı dedim....
ama yanlış düşünmüşüm biraz zor oldu ama toparlandım artık...
hep olumlu düşünmeye çalışıyorum...
bebişimin sıkıca tutunması için bu şart...
inş senin hamileliğin hep sağlıklı ilerler ve bebişini sağlıcakla kucaklarsın...
allah yardımcın olsun...
ah canım ne kadar sevindim burdaki tüm hamişerimize allahım sağlık ve mutlu hamilelşiik nasip etsin meleklerimiz sağlıkla doğsun inşallah canım diğerinide haftaya duyarsınız ay ne kadar sevindim kendim olmus kadar benim minik te perşembe günü inşallah konrtole gidecek
tebrik ederim canım. ne güzel mutluluk Allahım sağlıkla kucağına almanı nasip etsin kuzularını inşallah.
bende şimdilik internetden okuyorum. bebek doğuyunca ihsan doğramacını kitapları falan var diye duymuştum. onlara bi bakarız olmazsa.
bende internetten de takip ediyorum..ama internette çok güvenmemek lazım
her yazılana,bilindik birkaç site dışında bakmıyorum pek diğerlerine
zerdalim doğunca geç olmazmı kız biraz,
doğduktan sonra artık bebek büyütme
ile olanları okuyacaz inş.zaman bulabilirsek kaydirigubbakcemile3
kızlarrr benide alın listeye sat 25 temmuz
canım valla daha henüz bir şey okumaya başlamadım ama elimde bebek bakımı ile ilgilş tracy togg un kitabı var birede ünkü ebe ve doğum koçu ayşe öner im kitabını almak istiyorum hazır evdeyken net den sipariş edeceğim bakalım onun dısında olumsuz birşey okumayayoım diye çok didiklemiyorum neti
buı arada benim hamiş olmadam adet dönemim yaklaşıyor 26 haziran ya sanki adet olcak mısım gibi azcık ağrım oldu dr um olabilir demişti