- 31 Ocak 2008
- 1.436
- 60
-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #1.041
geçmiş olsun canım...değerlerin güzelmiş ama sen yinede dikkat et kendine,kızlar iyi akşamlar cuma günü kanamam oldu hemde ağrılı ve kırmızı dr.proluton yaptı düşük olmasın die ve kan değerimi baktı 6 gün önce 230 du ve 2216 olmuş güzel devam ediyor dedi ilk ultrasonum 31 ağustostaydı ama kanama olunca başka bir dr. muayene etti vajinal, keseyi gördük şükür benim hesabıma göre 5+3 ama fetal kalp atışına inşallah haftaya çağırdı o zaman duycaz benim dönemimde kalp atışı duyan var mı kızlar ha bide kese 7.1mm dedi sizce nasıl
evet yaa,h.sonu iyi kaynatmışlar burda,bende yetişemiyorum msjlaraKızlar günaydın, haftasonu girmedim baya kaynatmışsınız. yeni arkdaşlarımız gelmiş hoş gelmişler hepsi, bebekleri hayırlı uğurlu olsun. Cuma günü biran önce gelse, bizde kalp atışalrını duysak artık, bende sürekli acıkıyorum, şimdiden gömlek düğmelerini zor kapatıyoum, paso yemek yiyesim var. bazı arkadaşlar elevit kullanıyorum, o açıktırıyor diyorlar. Bakalım.
hadi yaa simten başladı demek senin de bulantıların..günaydın arkadaşlar, dün ilk defa çıkardım. ve heran tetikteyim. korkumdan su bile içemiyorum. çok kötüyüm. sabah sadece bir küçük kutu muzlu süt ve bir kaç bisküvi yiyebildim :1no2: moralim çok bozuk. cumartesi çook önceden verilmiş bir söz nedeniyle akrabaları ağırladım. kimseye de söylememişim gebeliğimi börek çörek yaptılar evimde her taraf yumurta koktu. kendimi nasıl tuttum hayret ettim. çok fena oldum ya. onlarda anlamadılar davet eden benim mutfağa girmeyende ben oldum. kaydirigubbakcemile3 ama söylemek lazım ya küçük çocuk karnıma atlamaya çalıştı bi çığlık atıp zavallı çocuğu düşürdüm herkes şok. bi daha benle konuşmazlar ya. ne yemek yaptım. ne onlarla ilgilendim. üstelik çocuklarını düşürdüm. neyse canım şunun şurasında 2 ay daha kaldı. inşallah cinsiyeti ile beraber söylerim. zemuszemus
Günaydın kızlar opuyorumnanaktan Girmeyeli ne güzel sohbetler etmişsiniz öyle. Üşütmüşüm sanırım. Çok kötüyüm. Burnum akıyor hapşırıyorum. Dün iftarda misafirlerim vardı birde çok yoruldummafoldumben Bİrde bende ara ara çok halsizlik oluyor. Sürekli yatmak zorunda kalıyorum. İçinizde öyle olan varmı? Bİrde bu aralar başım ağrıyor. Yarın doktoro gidicem kısmetse bakalım ne diyecek. Kalp atışlarını inşaallah duyarız. Çok merak ediyorum. Kalp atışalrını bir duysak kendimi çok iyi hissedicemolumunekankayizsmile
canım geçmiş olsun,gerçi sonra okudum geçmiş zatan opuyorumnanaktan
aman bir daha olmasın,sağlıklı hamilelikler ve doğumlar nasip etsin
tatlım sen Muğlanın neresindesin?
Sağol şekerim. hepimiz sağlıkla bebişlerimizi alalım kucaklarımıza inşallah:) ben marmaristeyim ya sen?
ah canım yaa,uzakmışız...ben bodrum tarafındayım..
havaalanı yakınlarında güllükteyim...
şekerler herkese bol kalp atışlı bol bebekli haftalar dilerim bizde bugun 7+3 olmuşus bile
bizde de seyahat yasağı oldugu için ve ailelrimizin yanına gideceğimiz için söylemek zorunda kaldık daha kalp atısını duymadan sonradan duyduk şükürler olsunki birde bir mucize oldu ve meleğim bizi ölümden kurtardı teyzeleri 1 hafta önce yazlıgımızda yangın cıkmıs ve şükür eşimin ailesi dısardalarmıs ama ben erken uyudugum için orada olsak ben 12 de yatıyor olurdum allahım düşünmek bile istemiyorum seyahat yasağımız sayesinde bizlere birşey olmöadı iyiki var bu minik yaa :teytey:
meleğin gerçekten korumuş sizi annesi olumunekankayizsmile
ne güzel inş. herşey hep yolunda olursempatiksalakcinni
hoşgeldin cnm bende 4+2yim delikafadulden gün sayıyorumslm hanımlar bende 4+1 hamileyim bende aranıza katılıym dedim
inşallah canım ya hepimizin sorunsuz harika bir hamilelği olsun
hoşgeldin cnm bende 4+2yim delikafadulden gün sayıyorum
bende gün sayıyorum tatlım bugün dr gittik ama bişey göremedi haftaya çarşamba tekrar gidicez. :ecrin_bebek:
herkese merhaba..kızlar ya ben çok korkuyorum.. hamileliğimden şüphe eder oldum artık..ne mide bulantısı ne birşeysadece arada bel ağrıları sanki regl olacakmışım gibi..cuma günü bebeğimin kalp atışlarını duyacağız..sanki bi terslik var gibi.. ultrason dan çıkan resim olmasa inanmıcam hamile olduğuma..bu arada 6+6 bugün..ne olur dua edin..ilk bebeğim olacak inş.. önceki hamileliğim kimyasal gebelikti ve ben çok korkuyorum şimdi..
herkese merhaba..kızlar ya ben çok korkuyorum.. hamileliğimden şüphe eder oldum artık..ne mide bulantısı ne birşeysadece arada bel ağrıları sanki regl olacakmışım gibi..cuma günü bebeğimin kalp atışlarını duyacağız..sanki bi terslik var gibi.. ultrason dan çıkan resim olmasa inanmıcam hamile olduğuma..bu arada 6+6 bugün..ne olur dua edin..ilk bebeğim olacak inş.. önceki hamileliğim kimyasal gebelikti ve ben çok korkuyorum şimdi..
Kızlar ben geldim...Çok mutluyum...Kan testimde onaylandı hamileliğim ve bebişim yine göbekten göstermedi ama vajinal ultrasondan kaçamadı...Bak bu kese buda bıdığın dediler...Çok küçük ya...Minnacık...Bıdık dediklerinde çok hoşuma gitti...
Kızlar ben geldim...Çok mutluyum...Kan testimde onaylandı hamileliğim ve bebişim yine göbekten göstermedi ama vajinal ultrasondan kaçamadı...Bak bu kese buda bıdığın dediler...Çok küçük ya...Minnacık...Bıdık dediklerinde çok hoşuma gitti...
Gözün aydın canım opuyorumnanaktan
allah tamamına erdirsin, Değerin kaçtan kaça yükselmiş?
ay canım çok sevindim bende görmek istiyorum ya çok merak ediyorummmmmmmm