2011 Nisan Anneleri

geçmiş olsun canım...değerlerin güzelmiş ama sen yinede dikkat et kendine,
bol bol dinlen...inşalllah kalp atışını da duyarsınız,kese boyunu değilde bebeğinkini
söylüyorlar benimki 6+1 de 4.6 mmdi...oyuzden seninki kesenin boyu olarak büyük oluyor heralde

evet yaa,h.sonu iyi kaynatmışlar burda,bende yetişemiyorum msjlara
eleviti multivitamin olarak mı veriyorlar,neden bazı dr.lar veriyor bazıları vermiyor ki?

hadi yaa simten başladı demek senin de bulantıların..
bende henüz bulantı filan yok sayılır,Allah yardımcınız olsun ne diyeyim..
aama bence söylenebilir eğer riskli bir durum yoksa,herkes ona göre davransın
boşuna sen niye kendine çektiriyorsunki

amaan yaa bu halde de grip hiç çekilmez balküpüm..
çok geçmiş olsun,geçsin de hemeen :gitme:
baş ağrısını bende 3 gün çektim ama son 1-2 gündür yok çok şükür..
biraz dönüyor ara ara o kadar...inşallah biran evvel duyarsın canım kalp atışlarını

şekerler herkese bol kalp atışlı bol bebekli haftalar dilerim bizde bugun 7+3 olmuşus bile
bizde de seyahat yasağı oldugu için ve ailelrimizin yanına gideceğimiz için söylemek zorunda kaldık daha kalp atısını duymadan sonradan duyduk şükürler olsunki birde bir mucize oldu ve meleğim bizi ölümden kurtardı teyzeleri 1 hafta önce yazlıgımızda yangın cıkmıs ve şükür eşimin ailesi dısardalarmıs ama ben erken uyudugum için orada olsak ben 12 de yatıyor olurdum allahım düşünmek bile istemiyorum seyahat yasağımız sayesinde bizlere birşey olmöadı iyiki var bu minik yaa :teytey:

şekerler herkese bol kalp atışlı bol bebekli haftalar dilerim bizde bugun 7+3 olmuşus bile
bizde de seyahat yasağı oldugu için ve ailelrimizin yanına gideceğimiz için söylemek zorunda kaldık daha kalp atısını duymadan sonradan duyduk şükürler olsunki birde bir mucize oldu ve meleğim bizi ölümden kurtardı teyzeleri 1 hafta önce yazlıgımızda yangın cıkmıs ve şükür eşimin ailesi dısardalarmıs ama ben erken uyudugum için orada olsak ben 12 de yatıyor olurdum allahım düşünmek bile istemiyorum seyahat yasağımız sayesinde bizlere birşey olmöadı iyiki var bu minik yaa :teytey:

meleğin gerçekten korumuş sizi annesi olumunekankayizsmile
ne güzel inş. herşey hep yolunda olursempatiksalakcinni

herkese merhaba..kızlar ya ben çok korkuyorum.. hamileliğimden şüphe eder oldum artık..ne mide bulantısı ne birşey sadece arada bel ağrıları sanki regl olacakmışım gibi..cuma günü bebeğimin kalp atışlarını duyacağız..sanki bi terslik var gibi.. ultrason dan çıkan resim olmasa inanmıcam hamile olduğuma..bu arada 6+6 bugün..ne olur dua edin..ilk bebeğim olacak inş.. önceki hamileliğim kimyasal gebelikti ve ben çok korkuyorum şimdi..

bende gün sayıyorum tatlım bugün dr gittik ama bişey göremedi haftaya çarşamba tekrar gidicez. :ecrin_bebek:

Hoşgeldin dscopur opuyorumnanaktan Hayırlı olsun

Merhaba sinemis opuyorumnanaktan bence evham yapıyoruz
Sen kesenide görmüşsün içinin daha rahat olması lazım :1hug:
Bebeğin sana sıkı sıkı tutunacak inşallah, ben dua ettiğimde sizlere de ediyorum kaydirigubbakcemile5
bende tedirginim Sanki hamile değilmişim gibi geliyor yada henüz inanamıyorum
Sadece arada bi başım dönüyor bide kasıklarım ağrıyor özelliklede akşamları..
Göğüslerimde ilk günler çok şişti ağrı oluyordu şimdi ağrı yok sadece şişkinlik var
Keseyi görsem belki biraz daha rahatlıcam ama 2 gün beklemem lazım boshayallersmile

Merhaba canım, seni anlayabiliyorum benimde daha önce iki kaybım var. Allah bidaha yaşatmasın.
Şikayetlerin olmadığı için bence üzülme çünkü herkadının hamileliği çok farklı,
demekki sen şanslı olanlardansın.
Benimde daha önceki iki gebeliğimde, hamileliğe dair hiçbir belirtim yoktu, normal hayatıma devam ediyordum. Anneme çekmişim annemde hiç bilmezmiş. Benimde sadece bel ağrım oluyordu gebelik ilerledikçe dahada artmıştı ağrı, doktorum normal diyordu.
Şuankide öyle geçiyor, gerçi henüz kesemi bile görmedim ama benim gebeliklerim bu şekilde geçiyor.
Sende meraklanma inşallah bebeğin iyidir bak kesenide görmüşsün ne güzel, inşallah kalp atışlarınıda duyar dahada rahatlarsın opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Kızlar ben geldim...Çok mutluyum...Kan testimde onaylandı hamileliğim ve bebişim yine göbekten göstermedi ama vajinal ultrasondan kaçamadı...Bak bu kese buda bıdığın dediler...Çok küçük ya...Minnacık...Bıdık dediklerinde çok hoşuma gitti...

Gözün aydın canım opuyorumnanaktan
allah tamamına erdirsin, Değerin kaçtan kaça yükselmiş?

ay canım çok sevindim bende görmek istiyorum ya çok merak ediyorummmmmmmm

Gözün aydın canım opuyorumnanaktan
allah tamamına erdirsin, Değerin kaçtan kaça yükselmiş?

Canım ilk gittiğimde dr. bana değerimi istememiş kanda...Normal hamileler için yapılan kan idrar testini yaptırmış...Şimdi başka dr. gittim ve anlattım durumu oda bhcg değerimi istemiş ama sordum değerimi o muhabbette söylemedi sonrada bende unuttum...

ay canım çok sevindim bende görmek istiyorum ya çok merak ediyorummmmmmmm

Rabbim sanada görmeyi nasip etsin canım...Var olduğunu bilip birde keseyi görünce insan çok mutlu oluyor ve acayip bir duygu yaşıyorsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…