2011 Nisan Anneleri

Gözünaydın angel :1hug: ikiz olmasına da çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq:

Gözünaydınn :1hug: ay ne hoş güzel haberlerle dolmaya başladı topiğimiz :dance:

Arkadaşın adına üzüldüm, Allah yardımcısı olsun :Saruboceq:

canım sağol... amin inşallah nasip olur hepimize... ikincisinin kalp atışını görsem çizelgeme ikiz bebek resmi koyucağım... Allahım hayırlısını nasip etsin...

İnşallah ikinci bebeğinde kalp atışınıda bi an önce duyarsında daha da rahatlarsın opuyorumnanaktan
Amin :Saruboceq:

gözünüz aydın canım....çok şükür güzel haberler geliyor...
arkadaşın için üzüldüm...allah sabır versin...

hadi bakalım gözün aydın baby,
muhteşem bir duygu dimi...1 ay nasıl bekleyecez bilmiyorum...eyvahedigeldismile
diğer arkadaşınki de kötü olmuş,senin içinde kötü bir tesadüf olmuş...

canım gözün aydınnn....tebrik ederimmm....

Tebrikler arkadaşım ne mutlu sana. Valla ben bile duygulandım okurken...Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrularını... Bu arada sen daha önce keseyi görmüştün dimi bugün ilk kez gitmedin yani doktora???

hadi gözün aydın :) aman Allah saklasın hepimiz sağlıkla duyalım bebişlerimizin kalp atışlarını hayırlısıyla... tebrikler tekrardan şekercim

sağol canım... ben tüp bebek yaptırdım.. kanda gebeliği gördükten sonra ilk kez gittik.. daha önce kese görmeye felan gitmedik... mide bulantılarım olmasa gebeliğimden süphe ediyordum arada bir :)))))))))))

çok sağolun hepiniz kızlar evet kötü bir tesadüf oldu hamile olduğunuda beraber öğrenmiştik bunuda beraber öğrendik.allahın takdiri ne diyelım.onun allahtan 1 oglu varda teselli olucak onunla ama benımde olsaydı yıkılırdım allah korusun(((

:teytey:canım çok güzel bir haber çok sevindim ya inş. diğerini de tez zamanda duyarsınolumunekankayizsmile

kızlar bende kan testi yaptırdım tekrar 57 idi 6 gün önce bugün 1227 olmuş sanırım sağlıklı ilerliyor çok mutlu oldum diğer düşüğümde 1000 bile olamamıştı erken ama yükselmesi çok mutlu etti benidelikafadulden
olumunekankayizsmile denizcim sağol bitanem desteğin için

angel74 ve babybaby86
gözünüz aydın canlar
Allah kucağınıza almayı da nasip etsin

aa angel inşallah ikizdir demiştim senin için
Rabbim kabul etti herhalde

Merhaba kızlar,
5 gündür girmiyorum topiğe baya ilerlemiş, bir saattir eskileri okuyordum.

Benim tüp bebek olduğu için daha tedaviye başlarken tüm aileye haber verdik, dualarına ihtiyacım vardı. güzel haberi alıralmaz da herkese haber verdik. Annem haberi alınca çok fena oldu, sakinleşmesi için telefonu kapatmam ve tekrar aramam gerekti, kadın kendini ne kadar sıktıysa artık. E kolay değil 5 yıldır istiyorduk bebek. Kısmet bu zamanaymış.

Hamileyiz biz dergisini aldım, tüp bebekle ilgili bir yazı olduğu için, ama onun dışında bir kitap almadım.
Dr. Kaan Kocatepenin sitelerini takip ediyorum, uzamantv.com da hafta hafta gebeliği anlatıyır, tavsiye ederim.
Birde National Geographi 'in Yaşama Yolculuk diye bir DVDsi var, muhteşem, onuda tavsiye edrim. Anne karnında 9 aylık süreci anlatıyor.

Miğde bulantısı filan olmuyor bende şimdilik, ama aşırı uyuyorum, Kızım mı olacak Angel ne dersin:) Çin takvimine göre erkek görünüyor, ama tüp olduğu ve 2 embriyo yerleştiği ama sadece 1 tanesi tutunduğu için bu takvime çok güvenmiyorum.

Ha birde hamilelikte migren için bir öneriniz var mı?? baş ağrım gözlerime vuruyor, sonra midemi bulandırıyor, en sonda kusuyorum. normalde sürec böyle devam ediyor bende. Doğal bir tedavi şekli var mı acaba.

TATLISOGLUM,FADIK tablo süper olmuş. Eksik bilgilerim var yaş 34, kilo 53 dü 54 oldu bile, ama kullandığım ilaçlar ve hareketsizlik buna neden oldu, bu oranda devam etmez umarım:) havalar serinler serinlemez yürüyüşlere dönerim.

cnm sanırım aynı belgesel ben de onu izlemeye başladım dün 1. bölümü bitti bu arada migren için benimde şuan ağrıdan kıvranıyorum sıcak duş iyi geldi biraz bana omuzve boyun çevreme sıcak su ile masaj yaptım hafifledi birde buz koyanları duydum başına sarıyormuş birde soğuk suda elini ıslatıp boynuna sürüyorsun sinirleri gevşetyrmuş cnmolumunekankayizsmileolumunekankayizsmilegeçmiş olsun

canım gözünaydın, iki güzel haber birden almışsın.inşaallah haftaya diğerininde kalp atışlarını duyarsınız.darısı tüm bekleyenlerin başına:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…