- 31 Ocak 2008
- 1.436
- 60
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #1.041
geçmiş olsun canım...değerlerin güzelmiş ama sen yinede dikkat et kendine,kızlar iyi akşamlar cuma günü kanamam oldu hemde ağrılı ve kırmızı dr.proluton yaptı düşük olmasın die ve kan değerimi baktı 6 gün önce 230 du ve 2216 olmuş güzel devam ediyor dedi ilk ultrasonum 31 ağustostaydı ama kanama olunca başka bir dr. muayene etti vajinal, keseyi gördük şükür benim hesabıma göre 5+3 ama fetal kalp atışına inşallah haftaya çağırdı o zaman duycaz benim dönemimde kalp atışı duyan var mı kızlar ha bide kese 7.1mm dedi sizce nasıl
bol bol dinlen...inşalllah kalp atışını da duyarsınız,kese boyunu değilde bebeğinkini
söylüyorlar benimki 6+1 de 4.6 mmdi...oyuzden seninki kesenin boyu olarak büyük oluyor heralde
evet yaa,h.sonu iyi kaynatmışlar burda,bende yetişemiyorum msjlaraKızlar günaydın, haftasonu girmedim baya kaynatmışsınız. yeni arkdaşlarımız gelmiş hoş gelmişler hepsi, bebekleri hayırlı uğurlu olsun. Cuma günü biran önce gelse, bizde kalp atışalrını duysak artık, bende sürekli acıkıyorum, şimdiden gömlek düğmelerini zor kapatıyoum, paso yemek yiyesim var. bazı arkadaşlar elevit kullanıyorum, o açıktırıyor diyorlar. Bakalım.
eleviti multivitamin olarak mı veriyorlar,neden bazı dr.lar veriyor bazıları vermiyor ki?
hadi yaa simten başladı demek senin de bulantıların..günaydın arkadaşlar, dün ilk defa çıkardım. ve heran tetikteyim. korkumdan su bile içemiyorum. çok kötüyüm. sabah sadece bir küçük kutu muzlu süt ve bir kaç bisküvi yiyebildim :1no2: moralim çok bozuk. cumartesi çook önceden verilmiş bir söz nedeniyle akrabaları ağırladım. kimseye de söylememişim gebeliğimi börek çörek yaptılar evimde her taraf yumurta koktu. kendimi nasıl tuttum hayret ettim. çok fena oldum ya. onlarda anlamadılar davet eden benim mutfağa girmeyende ben oldum. kaydirigubbakcemile3 ama söylemek lazım ya küçük çocuk karnıma atlamaya çalıştı bi çığlık atıp zavallı çocuğu düşürdüm herkes şok. bi daha benle konuşmazlar ya. ne yemek yaptım. ne onlarla ilgilendim. üstelik çocuklarını düşürdüm. neyse canım şunun şurasında 2 ay daha kaldı. inşallah cinsiyeti ile beraber söylerim. zemuszemus
bende henüz bulantı filan yok sayılır,Allah yardımcınız olsun ne diyeyim..
aama bence söylenebilir eğer riskli bir durum yoksa,herkes ona göre davransın
boşuna sen niye kendine çektiriyorsunki
Günaydın kızlar opuyorumnanaktan Girmeyeli ne güzel sohbetler etmişsiniz öyle. Üşütmüşüm sanırım. Çok kötüyüm. Burnum akıyor hapşırıyorum. Dün iftarda misafirlerim vardı birde çok yoruldummafoldumben Bİrde bende ara ara çok halsizlik oluyor. Sürekli yatmak zorunda kalıyorum. İçinizde öyle olan varmı? Bİrde bu aralar başım ağrıyor. Yarın doktoro gidicem kısmetse bakalım ne diyecek. Kalp atışlarını inşaallah duyarız. Çok merak ediyorum. Kalp atışalrını bir duysak kendimi çok iyi hissedicemolumunekankayizsmile
amaan yaa bu halde de grip hiç çekilmez balküpüm..
çok geçmiş olsun,geçsin de hemeen :gitme:
baş ağrısını bende 3 gün çektim ama son 1-2 gündür yok çok şükür..
biraz dönüyor ara ara o kadar...inşallah biran evvel duyarsın canım kalp atışlarını