2011 Nisan Anneleri

denizcim senin ilk bebek mi?? kalp atislarini duymadin daha sanirim??
5 haftalik yaziyor cunku benim de yarin 8 haftalik oluyor isallah

Evt canım ilk bebeğim Rabbim çok şükür sonunda nasip etti..Allahım inş bağışlasın bize:Saruboceq:
Daha çok küçük olduğu için gitmedim doktora canım Bakalım biraz daha büyüsün de kendini göstersin diye bekliyorum:ecrin_bebek:
Canım sen keseyi ve bebişi görmek için ilk ne zaman gittin?Bi de kalp atışları için ne zaman gittin?

arkadslar bende lısteye kaydolmak ıstıyorum çizelgeye yani ben 24 yaşındayım son adet gunum 3 temmuz kılomda 56 galıba topiği acan arkadsımız yazıyo onları benıde yazarsa sevınırım

Canım tatlişoğlum arkadaşımıza özel mesaj atarsan daha çabuk görürolumunekankayizsmile

kızlar iyi akşamlar cuma günü kanamam oldu hemde ağrılı ve kırmızı dr.proluton yaptı düşük olmasın die ve kan değerimi baktı 6 gün önce 230 du ve 2216 olmuş güzel devam ediyor dedi ilk ultrasonum 31 ağustostaydı ama kanama olunca başka bir dr. muayene etti vajinal, keseyi gördük şükür benim hesabıma göre 5+3 ama fetal kalp atışına inşallah haftaya çağırdı o zaman duycaz benim dönemimde kalp atışı duyan var mı kızlar ha bide kese 7.1mm dedi sizce nasıl

Günaydıınn opuyorumnanaktan

Kızlarrr ailelerle paylaştınız mı bebiş haberini?Paylaştıysanız nasıl oldu merak ettim...
Biz ailelere söyledik...Canım anneme anneanne oluyosun dedim ağlamaya başladı yaaaa...Canım biricik annem benimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Ailemden sadece annem biliyo çok sevindi cumartesi pazar ordaydım
her dakika ağzıma bişiler tıkıp duruyo kaydirigubbakcemile3
Ara öğünlerinde küçük bi kase ceviz fındık bal meyve ye diyo..
sürekli su içtinmi süt içtinmi diye uyarıyor canım benim çok sevindi :asigim:
Babama abilerime, kayıvalidemlere keseyi gördükten sonra söylemek istiyorum gamyoncuiremsu

Ay ne kadar sevinmiş annen :asigim:

merhba arkadslar bende ıkıncı bebeğime hamıleyım 3 buçuk yaşında bı kızım var bu ay hamıle oldugumu ogrendım çok sevındık ,benımde son adet tarıhım 3 temmuzdu yaşım 24 kılomda 58 bende aranıza katılmak bılgı alısverısınde bulunmak ıstıyorum allah herkese bebişini saglıkla kucaklamayı nasıp etsın

Hoşgeldinn Lidya opuyorumnanaktan
Allah bağışlasın, Amin opuyorumnanaktan

canım ama iftardan sonra 10-11 gibi de oluyor
kan şekerimle çok ilgisi yok sanırım
tahlilde gayet iyi çıkmıştı çünkü
oruç tutarken zorlanmıyorum hiç
belki evde iftar hazırlamıyorum ondandır
hep k.valideye gidiyoruz ya da davete
kendimi hiç yormuyorum yani
doktor eğer çok susamıyorsan tut dedi ben de tutuyorum
bulantım veya kusmam olursa bırakmak zorunda kalırım zaten
Trufçım ben hamile olduğumu öğrenmeden önce ki 1 hafta orucumu tuttum
iftardan sonra inanılmaz başım dönüyordu,
tansiyonum düşüyo diye düşünüyoduk ama sanırım bebekle ilgili,
öğrendiğimden beri oruç tutmuyorum baş dönmesi sorunum yok kaydirigubbakcemile5

selam kızlar nasılsınız bakalım.ben yarın kontrole gidiyorum inşallah herşey yolundadır çok tedirginim...

Güzel haberlerle gel opuyorumnanaktan

Merhaba arkadaşlar ebnde inş nisanda anne olucam 12 nisanda kucağıma almayı umuyorum

Hayırlı olsun humeyra hoşgeldin opuyorumnanaktan

kızlar iyi akşamlar cuma günü kanamam oldu hemde ağrılı ve kırmızı dr.proluton yaptı düşük olmasın die ve kan değerimi baktı 6 gün önce 230 du ve 2216 olmuş güzel devam ediyor dedi ilk ultrasonum 31 ağustostaydı ama kanama olunca başka bir dr. muayene etti vajinal, keseyi gördük şükür benim hesabıma göre 5+3 ama fetal kalp atışına inşallah haftaya çağırdı o zaman duycaz benim dönemimde kalp atışı duyan var mı kızlar ha bide kese 7.1mm dedi sizce nasıl

ilk olarak geçmiş olsun sonrada gözünaydın opuyorumnanaktan
keseyi görmüşsün ne güzel kaydirigubbakcemile2
keseyle beraber kalp atışını duymakta hastanede kullanılan cihazarın kalitesine göre değişiyor
bi arkadaşım 5+4 de keseyle birlikte kalp atışını duymuştu :ecrin_bebek:

Kızlar günaydın, haftasonu girmedim baya kaynatmışsınız. yeni arkdaşlarımız gelmiş hoş gelmişler hepsi, bebekleri hayırlı uğurlu olsun. Cuma günü biran önce gelse, bizde kalp atışalrını duysak artık, bende sürekli acıkıyorum, şimdiden gömlek düğmelerini zor kapatıyoum, paso yemek yiyesim var. bazı arkadaşlar elevit kullanıyorum, o açıktırıyor diyorlar. Bakalım.

günaydın arkadaşlar, dün ilk defa çıkardım. ve heran tetikteyim. korkumdan su bile içemiyorum. çok kötüyüm. sabah sadece bir küçük kutu muzlu süt ve bir kaç bisküvi yiyebildim :1no2: moralim çok bozuk. cumartesi çook önceden verilmiş bir söz nedeniyle akrabaları ağırladım. kimseye de söylememişim gebeliğimi börek çörek yaptılar evimde her taraf yumurta koktu. kendimi nasıl tuttum hayret ettim. çok fena oldum ya. onlarda anlamadılar davet eden benim mutfağa girmeyende ben oldum. kaydirigubbakcemile3 ama söylemek lazım ya küçük çocuk karnıma atlamaya çalıştı bi çığlık atıp zavallı çocuğu düşürdüm herkes şok. bi daha benle konuşmazlar ya. ne yemek yaptım. ne onlarla ilgilendim. üstelik çocuklarını düşürdüm. neyse canım şunun şurasında 2 ay daha kaldı. inşallah cinsiyeti ile beraber söylerim. zemuszemus

Kızlar günaydın, haftasonu girmedim baya kaynatmışsınız. yeni arkdaşlarımız gelmiş hoş gelmişler hepsi, bebekleri hayırlı uğurlu olsun. Cuma günü biran önce gelse, bizde kalp atışalrını duysak artık, bende sürekli acıkıyorum, şimdiden gömlek düğmelerini zor kapatıyoum, paso yemek yiyesim var. bazı arkadaşlar elevit kullanıyorum, o açıktırıyor diyorlar. Bakalım.

canım sen hala yemek mi yiyorsun çok imrendim ya bilmiyorumkismile. ben de elevit kullanıyorum ilgisi yok. bi de elevit bulantıyı alır diyenlerde var ben de her ikisi de olmadı.

günaydın arkadaşlar, dün ilk defa çıkardım. ve heran tetikteyim. korkumdan su bile içemiyorum. çok kötüyüm. sabah sadece bir küçük kutu muzlu süt ve bir kaç bisküvi yiyebildim :1no2: moralim çok bozuk. cumartesi çook önceden verilmiş bir söz nedeniyle akrabaları ağırladım. kimseye de söylememişim gebeliğimi börek çörek yaptılar evimde her taraf yumurta koktu. kendimi nasıl tuttum hayret ettim. çok fena oldum ya. onlarda anlamadılar davet eden benim mutfağa girmeyende ben oldum. kaydirigubbakcemile3 ama söylemek lazım ya küçük çocuk karnıma atlamaya çalıştı bi çığlık atıp zavallı çocuğu düşürdüm herkes şok. bi daha benle konuşmazlar ya. ne yemek yaptım. ne onlarla ilgilendim. üstelik çocuklarını düşürdüm. neyse canım şunun şurasında 2 ay daha kaldı. inşallah cinsiyeti ile beraber söylerim. zemuszemus
canım ya boşver söyleseydin keşke ben söyledim hep iş arkdaşlarıma kayın validemlere falan, ona göre davransın herkes dedim, misafir falan kesinlikle almıyorum, iş yerinde arkdaşlar oruç tutuyor kusura bakmayın ben hamileyim dedim, bi kenrada gizlice suyumu falan içiyorum, onlarda anlayış gösteriyorlar. kayınvalidemlere gittiğimde, iş falan yaptırmıyorlar. hani herkes biraz daha dikkatli, söylemende yarar var. ben herkese söyledim. Allah korusun bişey olsa, biz üzüleceğiz, herkes unutup gidecek, önemli olan sensin.
canım sen hala yemek mi yiyorsun çok imrendim ya bilmiyorumkismile. ben de elevit kullanıyorum ilgisi yok. bi de elevit bulantıyı alır diyenlerde var ben de her ikisi de olmadı.

demekki her bünye farklı, bende sahurda eşimle yiyorum, hiç yememiş gibi sabah biraz daha yiyorum. şimdi iş yerinde gizlice ağzıma fındık, badem atmaya çalışıyorum. öğlen olsada eve gitsem, açlıktan ölüyorum.:roflol::roflol:

Günaydın kızlar opuyorumnanaktan Girmeyeli ne güzel sohbetler etmişsiniz öyle. Üşütmüşüm sanırım. Çok kötüyüm. Burnum akıyor hapşırıyorum. Dün iftarda misafirlerim vardı birde çok yoruldummafoldumben Bİrde bende ara ara çok halsizlik oluyor. Sürekli yatmak zorunda kalıyorum. İçinizde öyle olan varmı? Bİrde bu aralar başım ağrıyor. Yarın doktoro gidicem kısmetse bakalım ne diyecek. Kalp atışlarını inşaallah duyarız. Çok merak ediyorum. Kalp atışalrını bir duysak kendimi çok iyi hissedicemolumunekankayizsmile

Günaydın zerdal a.s.
Benimde sürekli midem kazınıyo gibi, bişi atıştırıyorum geçiyo
Ben daha elevite başlamadım, sadece folicplus kullanıyorum günde 3 tane
Geçen hafta doktora gittim ama haftaya gel keseyi görelim ona göre konuşucaz demişti, bu gittiğimde yazıcak sanırım fisfisfis
Şafak 2 :ecrin_bebek: bakalım inaşşah keseyi görebiliriz :Saruboceq:

Günaydın simten a.s.
kaydirigubbakcemile3 misafirlerin kendin pişir kendin ye yapmışlar

Günaydın kızlar opuyorumnanaktan Girmeyeli ne güzel sohbetler etmişsiniz öyle. Üşütmüşüm sanırım. Çok kötüyüm. Burnum akıyor hapşırıyorum. Dün iftarda misafirlerim vardı birde çok yoruldummafoldumben Bİrde bende ara ara çok halsizlik oluyor. Sürekli yatmak zorunda kalıyorum. İçinizde öyle olan varmı? Bİrde bu aralar başım ağrıyor. Yarın doktoro gidicem kısmetse bakalım ne diyecek. Kalp atışlarını inşaallah duyarız. Çok merak ediyorum. Kalp atışalrını bir duysak kendimi çok iyi hissedicemolumunekankayizsmile

Günaydın balküpüm a.s.
Geçmiş olsun havalar birden değşti çok dikkat etmemiz lazım kaydirigubbakcemile5
İnşallah duyarsın kalp atışlarını gzel haberlerini bekliyoruz opuyorumnanaktan

Son düzenleme:

Maş canım yaaa iştahın yerinde.Benim de mide bulantılarım yok daha ama çok iştahsızım zorla yiyorum desem yeridir.Canım hiçbişey çekmiyoor. Ben özellikle tatlı manyağı biriyken şimdi tatlı aramıyorum hiç:bbo:

Canım benim Allah kolaylık versin inş mide bulantıların için ama herşey bebişlerimiz için annesi:CüvCüv:
Canım boşver başkalarını mutfağa girmediysen girmedin , misafirin çocuğunu düşürdüğünü falan kafana takma Sen şimdi kendi sağlığını ve bebeğinin sağlığını düşün.:ecrin_bebek:

Günaydııınnnopuyorumnanaktan
Güzel haberlerle gel inşşşşşş:Saruboceq:

sanada günaydın canım. inşallah biran önce duyarsın, bende çok merak ediyorum şu kalp atışını.

Günaydın zerdal a.s.
Benimde sürekli midem kazınıyo gibi, bişi atıştırıyorum geçiyo
Ben daha elevite başlamadım, sadece folicplus kullanıyorum günde 3 tane
Geçen hafta doktora gittim ama haftaya gel keseyi görelim ona göre konuşucaz demişti, bu gittiğimde yazıcak sanırım fisfisfis
Şafak 2 :ecrin_bebek: bakalım inaşşah keseyi görebiliriz :Saruboceq:

iyi canım ya, allahtan benim gibi açıkan birini buldum, normal mi değilmi anlamadım. Ama yemek yemek iyi tabi şimdilik. eşim yemek yapmasınıda bilmiyor, aç aaçacına otururuz. O yüzden inşallah güzel geçer hamilelik dönemimiz.
Maş canım yaaa iştahın yerinde.Benim de mide bulantılarım yok daha ama çok iştahsızım zorla yiyorum desem yeridir.Canım hiçbişey çekmiyoor. Ben özellikle tatlı manyağı biriyken şimdi tatlı aramıyorum hiç:bbo:

benimde canım tatlı çekmiyor nedense, hani yemeğimi yiyorum, yoğurt yiyorum, süt içiyorum. meyve yemeğe çalışıyorum. öyle canım.cokacimcoook

Günaydın kızlar nasılsınız?
Bugün bizim kanala bir doktor geldi hamileliğin ilk dönemlerinde hormon ve halsizlikten başağrısı oluyormuş çoğu kez dikkat edin uykunuza vsvsvskaydirigubbakcemile3

X