2011 Nisan Anneleri

Oh ne güzel bende dışarı çıkmak istiyorum dün niyetlendim kaynanamgil damladı bugün ne çıkar kim bilir oğlumda gece huysuzdu bugünde devam ediyor huysuzluğu, canım coldmix kullandık biz ama sadece o olmaz serum fizyolojik mutlaka kullan tek başına açmaz tıkanıklığı geçmiş olsun birde yatağının baş ucunu yükselt yastık kullanmıyorsan altına bir şey koy yatağın,bir hafta sürebilir tıkanıklık duruma göre

sağol canım cevabın ıcım oyle deneyeyım ozaman..

Kızlarrr bebişlerle nasıl vakit geçiriyorsunuz çok hareketli ya hiç durmuyor Allah sağlığını bozmasın tabi,duvara vitrine çamaşır makinesine lektrik süpürgesine bilgisayar masasına buzdolabına tırmanıyor,kotlukların arkasını turluyor geçemediği yerde ağlıyor anniiii diye oğlum yapma oğlum gel oğlum düşeceksin oğlum parkeye oturma fayansa oturma diye boğazım ağrıyor tabi çoğunda kucaklayıp içeriye alıyorum bir saniye sonra yine aynı......nasıl oyun oynuyum nasıl vakit geçireyim şaştım kaldım ben sinirlerim harap oldu gerçekten sizler neler yapıyorsunuz bu durumlarda nasıl davranıyorsunuz

benim kız pek hareket etmiyor sadece oturduğu yerden 1 metre kadar ileri gidebiliyor o yüzden oyuncaklarını önüne veriyorum oturtuyorum ama bir müddet sonra sıkılıyor al beni diyor resmen tabi ayaklanınca daha zor olucak dediğin gibi, yürütece koyduğum zaman çok seviniyor hemen öbür odalara koşuyor örtüleri çekiyor, mutfakta uzanabildiği çekmeceleri açıyor herşeyi aşağı atıyor özellikle peçeteleri havluları o atıyor ben diziyorum yapma dedikçe yapmaya devam ediyor, kızıyorum yüzüme gülüyor devam ediyor anlamıyor, müzik duyunca alkışlıyor oynuyor.biraz tv de izletiyorum napayım yoksa baş edemiyorum ama hergün gördüğü programları tanıyor artık kağıtlar, peçeteler, poşetler ilgi alanı kızımın
biz de sitede oturuyoruz hafta sonu kısmetse baston araba alıcaz bendeki çok büyük araba lastiği gibi lastikleri var bayağı ağır e kızımda ağır taşıyamıyorum belki dışarı çıkınca ona da iyi gelecek çünkü hafta sonları babamız bizi alışveriş merkezine götürüyor orada küçük çocuk gördü mü tamam tutmaya çalışıyor oıturduğu yerden küçük çocukları.reklamlarda bile küçük çocklu reklemları daha çok seviyor

selam arkadaşlar aylar sonra ilk defa foruma yazıyorum umarum herkes iyidir benim bebişim 2gün sonra yaşına giriyor benim oğlum çok sık hasta oluyor mesela grip olduğunun ertesi günü hemen nefesi tıkanıyo eve hava makinası aldım o dönemde hemen hava veriyorum onun o hali beni çok üzüyor bu seferde su çiçeği çıkardı 3gün önce şimdi iyi allaha şükür sizin bebişlerde iyi ve sağlıklıdır inş.

hoşgeldin cnm geçmiş olsun birinden mi geçti su çiçeği acaba? bu arada yeni yaşınız hayırlı olsun

sabah 7 de tüm aile güne merhaba diyoruz ,ev 8:30 da bize kalıyor,malum yemek ve uyku saatleri dışında hepimiz nasıl oyalasak diye düşünüyoruz,genelde sabah kahvaltısından sonra uyuyana kadar kucağıma alıyorum ve dans ediyoruz,kamyonetine oturtuyorum oda oda geziyoruz,camdan dışarıyı izliyoruz ve uykusu gelince yatıyoruz birlikte,kalkınca yine yemek yediriyorum sonra mutfağa geçiyoruz su damacasıyla oynamayı seviyor ya da poşet sepetini boşaltıyor ben tekrar topluyorum o boşaltıyor,diğer odaları da geziyoruz ve son günlerde hava epeyce güzel,dışarı çıkıyoruz biraz,ev dönüp tüm oyuncakları dağıtıyoruz evin ortasına gönlü olursa biraz oyalıyor işte oyuncaklar,şarkılı oyunları çok seviyor:fışfış kayıkçı,kırmızı balık,tavşan kaç favori oyunlarımız,çoraplarına takmış durumda çoraplarını çıkarınca 10-15 dk sürekli ayaklarını yere sürterek kahkaha atıyor,akşam baba,abi, abla biraz daha keyfi yerine geliyor tabii ki,ve en son banyo yaptırıp mamasını yedirip 8-8:30 da da uyku,en güzeli artık bizi anlamya başlamaları ve tepkilerle isteklerini belli etmeleri,Allah yüm kuzucuklara sağlık versin

benim oğlum suyu çok seviyor,sıkıntımız yok suyla,cevizi kahvaltılarına katıyorum canım,ama muhallebi ,tatlı veriyorsan onlara da koyabilirsin,hatta ben alıştırma safhasında çorbasına bile koymuştum,bisküvili süt pratik oluyor ve güya muhallebiyi kestik ama bu ay gördük ki bisküvili süt daha çok kilo aldırıyormuş

maşallah canım kuzuna,gerçekten çok çabuk büyüyorlar

geçmiş olsun,yeni ve ilk yaşınız şimdiden kutlu olsun

park ciddi anlamda onlara iyi geliyor,gerçi bizimki için 3. bir şahıs olsun o da yetiyor ama dışarda bir başka mutlu oluyorlar

benim kız da damacanayı çok seviyor illa borusunu çıkarıp kaçacak.
muhallebiyi ben de kesmiştim kilodan dolayı ama yine başlıycam çünkü doymuyor herhalde bu sefer devam maması çok içiyor

als ne verdiğimi sormuşsun örnek bugünü yazayım
sabah kalkınca:
180 cc kahvaltı bulamacı (120 cc aptamil+ 4 cicibebe+ 1 hurma+ 1 t.k labne+ 1 t.k. pekmez+ 1 tane bıldırcın yumurtası+2 fındık)

öğlen uykusuna yatmadan önce:
1 su bardağı süte muhallebi yani 200 cc muhallebi+ yarım kavanoz puresi

kalkınca
1.5 kepçe tarhana çorbası+ içine ekmek biraz+ 1 tane köfte

ikindi uykusuna yatmadan önce:
ortalama 30 adet boncuk makarna+yoğurt (çok az ama 6 tatlı kaşığı fln)
120 cc aptamil+7 cicibebe

ikindi uykusundan kalkınca:
1 kepçe çorba+yarım dilim ekmek+ öğlenden kalan yarım kavanoz maması

yatırmadan öncede muhallebi vericem 200 cc

uyutucam ve biz uyurkende 150 cc aptamil yaparım

bugün iyi yedi bazı günler böyle yemeyebiliyor.
cnm muhallebinin içine mi katıyorsumn meyveyi karışık yiyebiliyor mu
ben bugün tekrar muhallebiye başlıycam kilodan dolayı kesmiştim ama doymuyor öbür türlü
ben de kahvaltı bulamacını 120 cc ile yaptım bugün hiç yemedi aynı şeylerden sıkıldı herhalde
tarhana bizim de favori çorbamız

Son düzenleme:
valla canım sizin maşallahınız var zaten daha ne yesin:)) bizimki nane molla yemek konusunda.
ben arada tatlı myhalleb yapıyorum akşamüstü öğününe.
1 dlim elma,1 kaşık irmik,1 kaşık pekmez,nişasta,biraz su kaynatıyorum.pişince blendırdan geçiriyorum çok seviyor.ben daha hiç o kavanozlardan almadım içime sinmiyor.evcilik oynar gbi her öğün ayrı yemek yapıyorum.
bir de kahvaltısına arada bulamaçtan sıkıldığında 1 yumurta sarısı,2 yemek kaşığı süt,1 kaşık un,1 kaşık tuzsuz lor karıştırıyorum.tatlı kaşığıyla tavada pişiriyorum küçük omleler.hoşuna gidiyor.7-8 tane çıkıyor.yanına da portaka suyu sıkıyorum.fikir olabilir belki.

ben de hiç kullanmadım kavanoz maması tarifini denemek lazım inşallah kızım sever

evet bızımkıde uyumadı dogru durust .. ara ogun ıcın bı onerın varmı yogurt ve meyve dısında karısımlı bıseyler.?

canım ben meyvesine tahıllı mama katıp veriyorum bir de yoğurduna
benim kız pek hareket etmiyor sadece oturduğu yerden 1 metre kadar ileri gidebiliyor o yüzden oyuncaklarını önüne veriyorum oturtuyorum ama bir müddet sonra sıkılıyor al beni diyor resmen tabi ayaklanınca daha zor olucak dediğin gibi, yürütece koyduğum zaman çok seviniyor hemen öbür odalara koşuyor örtüleri çekiyor, mutfakta uzanabildiği çekmeceleri açıyor herşeyi aşağı atıyor özellikle peçeteleri havluları o atıyor ben diziyorum yapma dedikçe yapmaya devam ediyor, kızıyorum yüzüme gülüyor devam ediyor anlamıyor, müzik duyunca alkışlıyor oynuyor.biraz tv de izletiyorum napayım yoksa baş edemiyorum ama hergün gördüğü programları tanıyor artık kağıtlar, peçeteler, poşetler ilgi alanı kızımın
biz de sitede oturuyoruz hafta sonu kısmetse baston araba alıcaz bendeki çok büyük araba lastiği gibi lastikleri var bayağı ağır e kızımda ağır taşıyamıyorum belki dışarı çıkınca ona da iyi gelecek çünkü hafta sonları babamız bizi alışveriş merkezine götürüyor orada küçük çocuk gördü mü tamam tutmaya çalışıyor oıturduğu yerden küçük çocukları.reklamlarda bile küçük çocklu reklemları daha çok seviyor

hepimizinki aynı yani meraklılar:) baston puset bende istiyorum da bakalım bizimkine nasıl diyecem bu aralar oda yapıcaz alınacak çok liste kabarık:)ama bak ben dün araştırdım hesaplı kullanışlı istiyorsan suny babynin lisa modeli var bak bir güzel kullanışlı görünüyor

kızlar bu arada pepe saat kaçta başlıyor?

sabah 7 gibi küçük pepe,8 de yeni pepee:),öğlen 12.30dan sonra akşam da 6.30 dan sonra

$lSUN-SB515-Y_1.jpg

Özellikleri:

Büyük ve kullanışlı file sepeti
8 Adet sağlam ve dayanıklı yeni model gövde rengi tekerler
Tam kapanabilen tente
Kalın lüks şilteli oturma yeri
5 Noktalı emniyet kemeri
Ayarlanabilen ve 1 kademe yatabilen sırt dayanağı
Katlandığında baston şeklini alabilme
Süspansiyonlu ve 360 derece dönebilen ve sabitlenebilen ön tekerler
Kolay taşınabilmesi içinomuz askılığı
Sağlam ve dayanıklı gövde yapısı
Rahat ve konforlu sürüş özelliği
Mükemmel renk kombinasiyonu

Hitap Ettiği Yaş Aralığı: 6 Ay ve üzeri

Taşıma Kapasitesi: 15 kg.
Ürünün Ölçüleri: 116 X 35 X 44
Ürünün Ağırlığı: 5 kg.

Temizleme Özellikleri:
Metal kısımlar hafif nemli yumuşak bir bez ile temizlenebilir.
Kumaş bölümleri yumuşak ve ağartıcı olmayan temizleyiciler ile silinmek sureti ile temizlenebilir.güneşte kurutulmaz, kurutma ve yıkma makinasında temizleme ve kurutma yapılmaz sadece gölge ve rurubetsiz yerlerde kurutulur.

Markanın Ait Olduğu Ülke: Türkiye
Üretim Yeri: Çin

kızlar kuzum nezle oldu ya dün güzdüz burnu akıyordu şakır şakır. gece hiç uyumadı yavrum tüm gece ağladı burnu tıkandı çok fena .doktora gdicez birazdan ateşi falan yok ama nefes alamaması delirtti yavrumu.tüm gece apartmanı inlettik.tüm kış hastalıksız geçti bahar vurdu bizi.

Eki Görüntüle 373866

Özellikleri:

Büyük ve kullanışlı file sepeti
8 Adet sağlam ve dayanıklı yeni model gövde rengi tekerler
Tam kapanabilen tente
Kalın lüks şilteli oturma yeri
5 Noktalı emniyet kemeri
Ayarlanabilen ve 1 kademe yatabilen sırt dayanağı
Katlandığında baston şeklini alabilme
Süspansiyonlu ve 360 derece dönebilen ve sabitlenebilen ön tekerler
Kolay taşınabilmesi içinomuz askılığı
Sağlam ve dayanıklı gövde yapısı
Rahat ve konforlu sürüş özelliği
Mükemmel renk kombinasiyonu

Hitap Ettiği Yaş Aralığı: 6 Ay ve üzeri

Taşıma Kapasitesi: 15 kg.
Ürünün Ölçüleri: 116 X 35 X 44
Ürünün Ağırlığı: 5 kg.

Temizleme Özellikleri:
Metal kısımlar hafif nemli yumuşak bir bez ile temizlenebilir.
Kumaş bölümleri yumuşak ve ağartıcı olmayan temizleyiciler ile silinmek sureti ile temizlenebilir.güneşte kurutulmaz, kurutma ve yıkma makinasında temizleme ve kurutma yapılmaz sadece gölge ve rurubetsiz yerlerde kurutulur.

Markanın Ait Olduğu Ülke: Türkiye
Üretim Yeri: Çin
fiyat ne bunun cnm
ben geçen hafta joker mağazasına sordum bu hafta için gelecek demişlerdi fiyatı 125 tl daha görmedim ama haftaSONU gidip bakıcam
kızlar kuzum nezle oldu ya dün güzdüz burnu akıyordu şakır şakır. gece hiç uyumadı yavrum tüm gece ağladı burnu tıkandı çok fena .doktora gdicez birazdan ateşi falan yok ama nefes alamaması delirtti yavrumu.tüm gece apartmanı inlettik.tüm kış hastalıksız geçti bahar vurdu bizi.

geçmiş olsun dışarı çıkıyormuydunuz cnm
ben birde hasta olacak diye çıkmak istemiyorum bu ara ama hasta olacağı varsa evde de olur gerçi

kızlar bir türlü ev işi bitmiyor tam oturayım diyorum hoop kızım uyanıyor bu aralar zaten gündüzleri çok uyumuyor sabahları da 6 da kalkıyor
bir de kızlar siz rahat yemek yediriyor musunuz ben sabah kahvaltıyı özellikle hep yüzünü gözünü buruşturuyor eline bişey veriyorum oyalanması için o arada ağzına tıkıştırıyorum elindekini atıyo yere başka bir şey veriyorum onu atana kadar bir iki kaşık daha böyle böyle bazen bitiriyo bazen yarım kalıyor

kızlar bir türlü ev işi bitmiyor tam oturayım diyorum hoop kızım uyanıyor bu aralar zaten gündüzleri çok uyumuyor sabahları da 6 da kalkıyor
bir de kızlar siz rahat yemek yediriyor musunuz ben sabah kahvaltıyı özellikle hep yüzünü gözünü buruşturuyor eline bişey veriyorum oyalanması için o arada ağzına tıkıştırıyorum elindekini atıyo yere başka bir şey veriyorum onu atana kadar bir iki kaşık daha böyle böyle bazen bitiriyo bazen yarım kalıyor

slm aynı bizi anlatmışsın evde oyalansın diye eline vermedik şey kalmadı 1 dakika bakıyor sonra hop yerde.habire eğil kalk yerden attıklarını topluyorum.bir de attığının peşinden bakıyor ki alayım diye bekleyeyim hepsini bir toplarım diyorum onada izin vermiyor cadı kızım eğil kalk arada yedirdiğim kar.dişimiz patladı ondan bizimkinin mızırtısı bu dişler çok fena herşey rayına oturdu derken hop bir minik inci daha birde arada grip olduk babamızdan kıza şimdide bana.ama annelere hastalk lüks ıkılmadım ayaktayım :)

geçmiş olsun, bizimkide geçen hafta hastaydı babadan geçti öksürük burun akıntısı ateş vardı ilaçsız geçirdik hamdolsun ballı limon karışımı verdim öksürdükçe, serum fizyolojik damlattım burnuna da, yatağına yakasına cold mix rahat nefes alsın diye hamdolsun ilaçsız bir şekilde hastalık atlattık bu kış bende hasta etmedim dışarı çıkarmadım hasta olmasın diye ama babamız eve getirdi bahara girerken:)

fiyat ne bunun cnm
ben geçen hafta joker mağazasına sordum bu hafta için gelecek demişlerdi fiyatı 125 tl daha görmedim ama haftaSONU gidip bakıcam

geçmiş olsun dışarı çıkıyormuydunuz cnm
ben birde hasta olacak diye çıkmak istemiyorum bu ara ama hasta olacağı varsa evde de olur gerçi
canım bebefixde 116 ama stokda kalmamış

ev işi biter mi ömür biter iş bitmez,canım büyüme atağı olabilir her gün yeni bir huy çıkarıyorlar benimki de memeyi istemiyor iteliyor oynuyor kızıyor veriyorum diye öğürüyor hatta gece emziriyorum:KK43:

slm aynı bizi anlatmışsın evde oyalansın diye eline vermedik şey kalmadı 1 dakika bakıyor sonra hop yerde.habire eğil kalk yerden attıklarını topluyorum.bir de attığının peşinden bakıyor ki alayım diye bekleyeyim hepsini bir toplarım diyorum onada izin vermiyor cadı kızım eğil kalk arada yedirdiğim kar.dişimiz patladı ondan bizimkinin mızırtısı bu dişler çok fena herşey rayına oturdu derken hop bir minik inci daha birde arada grip olduk babamızdan kıza şimdide bana.ama annelere hastalk lüks ıkılmadım ayaktayım :)

kesilikle lüks:)

cok gecmıs olsun canım,cokk zor bılırım,ınsanın butun moralı bozuluyo ıyılesıncede dunyalar bzım oluyorr..

buaralar kızımla beraber yapıyoruz ev ısını:)) yemek konusuna gelınce dıs cıkaracagı zaman bole oldu bızımkıde..sıkıntıları oluyo ama anlayamıyoruz malesef..

X