Allah korusun canım,bende korkardım da birden çıkan ateş havle yaparmış yavaş yavaş olan yapmazmış birde ateşi çok yüksekken soğuk tatbik etmemek gerekiyormuş,herkesin bir yöntemi var:)
canım benimki gece 3 hatta 4kere uyanıyor emziriyorum dediğin gibi en son kalktığında 5.30 da uyanıyor 120 cc veriyorum birde gece 11-12gibi veriyorum 120 cc benimki 8-9 arası uyuyor bazen değişiyor daha geç oluyor ama geç de yatsa aynı saat de de yatsa gece çok kalkıyor ve sabah 5.30 da ayaktayız,benimde süt yetmiyor bence zaten çok az sağdığımda 10 cc anca çıkıyor
ben yediriyorum yemeklerden seviyor ama azalttım tadımlık veriyorum artık çünkü kilosu boyu geride bu ay sadece uzadı kaç aydır uzamıyordu kilo almıyordu o yüzden sütü artırdım yemeklerden de bize yaptıklarımdan veriyorum zaten o babasıyla benle sofraya oturmaya bayılıyor o gazla yiyor bir şeyler ve ben taneliye alıştırdım korkmadım ilk başlarda şimdi ödüm kopuyor ama ya nefes borusuna kaçarsa diye ama yinede elimle bölüp et ekmek elle verilicek ne varsa susuz veriyorum öyle daha çok seviyor kaşıktan henüz kendi yemeyi beceremiyor ama önüne koyuyorum oynuyor:)
canım coldmix diye bir damla var burun tıkanıklığında bebeğin yakasına yastığına damlatıyorsun ya da yastık kullanmıyorsan yatağına acayip nefes açıyor ben onu kullandım bu hastalığında yoksa dediğin gibi burnu tıkalı olduğu için çok sinirlendi emerken
ah canım ah beni yazmışsın ne diyeyim şu an öyle çok uykum var ki yorgunluk uykusuzluk her şeye yetişmeye çalışma iki sele ütüm var hala yapıcam evi süpür sil bulaşık yıka yemek yap mama yap emzir alt değiştir uyku savaşı peşinden koştur oğlum yapma oğlum gitme oğlum gel ay düşeceksin oğlum nerdesin..... akşam eş gelir pil biter zaten beyefendi memlekete geldi geç geliyor geziyor tozuyor ben tam 12 saat bebekle mesai yapmışım ama paydos yok eş gelincede beş dk bakıyor sonra annesiii oğlun acıktı annesi oğlun anne diyor annesi oğlun uyuyacak...canım niye hiç meyve getirmiyorsun canım çay yaptnı mı sonra beyefendi kanepede hor da hor ben inarmısın kanepede tv karşında uyumayı özledim ama uyuyamıyorum çünkü ben uyuya kalınca benimki benden önce uyuyor bende oğlumu duyamam diye tıpış tıpış yatak odasına oturup iki laf ettiğimiz yok sonra gece uyanmaları hoooop bir bakmışım sabah 5 olmuş benimki ayakta........daha yazıyım mı canım temizlikçi yok bir şey yok her iş bende memleketteyiz artık ama kayınvaldemlerin gelip işimi yapmasını istemiyorum kimseye güven yok ki sonra laf olur diye......
canım senin iş daha zor üç çocuk Allah yardımcın olsun