- 20 Nisan 2010
- 2.910
- 3
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #55.821
ben bambu beşik kullanıyordum sallanan 2 hafta önce filan amcamın kızına verdim doğum yapacak .teyzemin kızıda bana park yatak vermişti ( bu arada bizde beşikler böyle elden ele dolaşır kim doğum yapacaksa ona verilir).onu kurduk ama sallanmıyor benim kızda bambu beşikte sallayarak uyurdu ilk etapta nasıl uyuyacak diye stres oldum ama çok şükür akşam uyumaya yakın mamasını veriyorum içtikten sonra uyuyor gündüzleri de ya ayağımda sallayarak ya da emerken uyuyor aslında kendi oda takımı da var ama odasında yatırmıyorum daha çünkü geceleri en az 3 kez uyanıyor birde bu aralar uyanmasa bile mızmızlanıyor pişpişleme istiyorkızlar merhaba park yatak kullananlar hala kullanabiliyo musunuz bizim park yatak artık iyice zorluyo bizi sallamaktan yazık alet dile gelcek.oda yapmamıştım evim küçüktü şimdi bu evim uygun ama bebek odası yapma kullanışsız diyenler çok.
sallanan beşik yada büyüyen sallanan beşik mi?yani sallancak tek olmazsa olmaz o ...kararsızlıktan uffff şaşırdım.sallanan ahşap beşikler dar ve küçük gibi siz neler kullanıyosunuz?acele cevap.öpüyorum sizleri ve bebişleri
ben oğluma oda yaptım, yani oda takımı aldım
sallanan ve büyüyen beşik bizimki
ama biz hiç sallanmasını kullanmıyoruz
memnunum şimdilik
banada oda yapma yatmaz seninle yatıcak vs dediler ama oğlum 8. ayından beri kendi odasında yatıyor
tabi çocuktan çocuğada değişir.
bu arada yarın aşımız var
allah yardımcınız olsun bizim de öbür ay olacak
yalnız benim kız son iki gündür bir huy çıkardı başka bir yerde kimseye gitmiyor. evde de babasının kucağından inmiyor almaya çalışıyorum kafasını öbür tarafa çeviriyor ben de eşime mahsus gaz veriyorum a beni istemiyor seni istiyor diyorum onun da babalık duyguları kabarıyor tabii.benım kı hep aynı kımsenın kucagına gtmez bı yere gtsek kucagımdan ınmıyor başkasına gtmıyor anneme gttım saklnarak oda dan çıkıyordum anladıgı anda aglıyordu şimdıler de bıraz bıraz babaannesınde felan duruyor.ayy çok zor bır durum