- 24 Haziran 2011
- 325
- 0
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #55.801
Kızlar 2 gündür kızım az az sıralıyor kendi kalkamiyor daha ayağa..ben koltuğun kenarına koyunca koltuğun basından sonuna kadar gidiyor..ama sadece saga doğru..Kendisi koltuğun kenarında dizinin üzerine kalkabiliyor sadece..toto kalkmiyorbizdeki gelişmeler bu kadar..iyice değiştiler artık değil mı? Daha sosyal artık..söyleneni anlıyor..iletişim kurmaya çalışıyorlar..benim kızım çıssdan hayırdan anlamıyor ama daha..ya sizinkiler..yürütece koyduğum anda etrafa saldırmaya başlıyor..saksıda toprak sehpada örtü kalmıyor..acaba serbest mı bırakmalı yoksa kendine zarar vermediği sürece herseyi az az karıştırmasına müsaade mı etmeli..sakkucuuk tecrübeli annee..ne diyorsun biraz bu konuda fikir verir mısın canım?sanki merak duygusunu gidermek lazım gibi geliyor bana..siz ne diyorsunuz kızlar..
canım beniiim hayırlı olsun sırlamanız:)Allah yürüdüğü tüm yolları hayatı boyunca açık etsin.cidden artık epeyce değiştiler,ailenin bir ferdi olarak artık varlıklarını kendi hisleriyle belli ediyorlar,mesela akşam yemeğine yakın uyumuşsa artık onun da kalkıp bizimle masaya oturmasını bekliyoruz,ne hoşuna gitmişse ıııh ııh diye resmen belli ediyor ve kaşığa istediğini koyunca gülerek ağzını açıyor,istemediği birşeyde kafasını sağa sola hızlı hızlı sallıyor .,benim kuzu sıcak kelimesini artık çok net ayırt ediyor,özellikle çay içerken masada çaydanlık olunca hep uzanmak isterdi ben de ''o sıcak annecim uuuuf,çok sıcaaak''derdim ama hep aynı kelimeyi söyledim hatta azıcık elini değmesine müsade ettim ve şu anda sıcak kelimesini duyduğunda istemediğim birşeye yaklaşmıyor...canım serbestlik konusunda diğer ikisindeki gibi bunda da rahat bırakıyorum,evde hiçbirşeyi kaldırmadım,herşey eski düzen duruyor ,evet çoook çekiyor,dağıtıyor ama o dağıttıkça ben sıcak olayındaki gibi ''aaaa bozuldu ama bak çirkin oldu''diye papağan gibi tekrarlıyorum,dediğin gibi kendilerine zarar verecek birşey olasın da,örneğin çaydanlığa yaklaşmasına müsade ediyorum ama ortalığa çaydanlığı bırakıp odadan çıkmak da tehlikeye davetiye çıkarmak gibi birşey,ya da kesici bir aleti uzanabileceği bir masanın üstünde bırakmak benim hiçbirşeyin yerini değiştirmedim fikrime uymuyor tabii ki...2 gün önce abi ve ablasının dolabındaki kıyafetleri katlıyorum,o da dikildi yanıma ben koyuyorum alttan 2 rafı o boşaltıyor,ben koyuyorum o boşaltıyor,oyun gibi gördü işin açıkcası işime bile geldi,vakit geçirmek için acayip ilgi istiyor ve al sana dedim oturduğun yerden sen katla o boşaltsın ve papağan gibi aynı şeyleri tekrar et,güzel de oldu hanii...sürekli tekrar çok işe yarıyor,sıcaktaki gibi yine pencereden arabalara bakalım mı? sorusunu hemen anlıyor ve direkt pencerenin önüne gidiyor,ya da oyuncakları arasından arabayı ver deyince onu ayırd ediyor,anlıyacağınız arkadaşlar ben de sağlığını tehlikeye sokacak maddeler ayak altında olmadığı sürece bırakın dokunsunlar,döksünler,kirletsinler taraftarıyım,kendileri keşfettikçe öğrenmeleri daha hızlı oluyor,bize de doğru tepkiler ve sözcüklerle onlara yön vermek düşüyor