erenhavacığım aynen ben de gazlıyorum tabii dediğin gibi kız mızmızlanmaya başlayınca iş yine başa düşüyor
life-city cnm aynen mama çok pis kokuyor hele biberonda kalınca bayağı kötü zaten tadımlık yediriyoruz ne vericez peki ben inek sütü vermediğim için günde 5 kez 120 cc den kahvaltı da dahil 600 cc yapıyor birde emziriyorum ben de pınarın organik sütünü kullanıyırdum geçen de tv de organik süt olmaz dedi bir prof diğer sütlerle aynı dedi o zaman ne diye fazla para verip kandırılıyoruz diye düşündüm günlük sütle yapayım bari dedim o yüzden bu aralar yoğurdu günlük sütle yapıyorum bir de ben 2 günlük yoğurt yapıyordum artık şöyle biraz fazla yapayım dedim son yaptığımı 3-4 günlük yaptım muhallebi zaten kilodan dolayı vermiyorum son zamanlarda
emzik kızım zaten hiç almadı benim
ben de çorbaya katmayı düşündüm yemekleri yemiyor çünkü
gece kalkmıyor mu senin ki ?
sakkucuk cnm benim de devam sütü 24 satte 5 kez 120cc veriyorum gece 2 gündüz 3 kez kahvaltı dahil.dün komşular çok veriyorsun dediler. emziriyorum da ama ne kadar boğazından geçtiğini göremiyoruz tabii şöyle ne kadar boğazından geçtiğini gösteren bir alet olsa
200 cc gelse yine iyi .günlük alması gereken süt 600- 800 cc civarıymış
sen emzirmiyor musun?
ben de benim kız yemiyor diye düşünüyordum sizinkiler de çok yemiyormuş ben de onu soracaktım bizim ki de tadımlık bugün sulu köfte yaptım yemedi ben de devam sütü verdim uyudu
biz de 2-3 çay kaşığı yiyoruz yiyince
benim kız da 9:00-9: 30 gibi uyuyor sabah 6, 6:30, 7, 7:30 gibi uyanıyor gece de 3 kez kalkıyor emziriyorum uyumuyor sonra kalkıyorum devam sütü yapıyorum uyuyor herhalde çok sütüm gelmiyor diye düşünüyorum
ben de çorbaların içine yemekleri katayım da belki yer diye düşünmüştüm
ayy çok zor oldu tekrar yazmak ben yazana kadar kız uyandı tabii