- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.215
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #55.621
bizim ki izliyor valla reklamları seviyor bazı reklamlarda çığlık atıyor çok seviyor mesela danino reklamı. öbür türlü odadan çıkamıyorum yoksa çok önermiyor doktorlar ama napalım evde yalnızım tv de olmazsa napıcam
aynen bizim de hobilerimiz arasında peçeteyi bazen elimden çekip ağzına atıyor ben çekiyorum o çekiyor her şey ağzında demin hırkamın düğmelerini yemeye çalışıyordu :)
allah yardımcın olsun o zaman bizim kide poposunu kaldıramıyor bile emeklemek ne kelime yere yüz üstü bıraksam durmak istemiyor hemen ağlıyor
bu ne anlamadım cnm
dişleriniz hayırlı olsun
doktora sordun mu cnm
benim doğduktan sonra yaklaşık 4-5 aya kadar 3-4 günde bir yapardı kakasını sonra düzene girdi şimdi günde en az bir kez yapıyor bilmiyorum doktora sor en iyisi.
sorma canım çok yoruyor beni Allah sağlığını bozmasın tabi benim aklımıda:) canım kayış bebeğin yürümesi için sen tutuyorsun düşmesini engelliyorsun aslında dışarda kullanılıyorda tasma gibi pek hoş değil ikincisi benim oğlum gibi her gün düşüp başını çarpan bebekler kask
geçmiş olsun gez canım ya ben gezmiyorum çıldırıyorumkızlar kızımın çok şükür öksürüğü geçti çok sürmedi
iştahı da maşallah yerine geldi biz de kendimizi gezmelere atmıştık 2-3 günlüğüne babamız biraz kızdı daha yeni iyileşti diye ama napalım kızımda evde bunaldı bende neyse çok şükür eve geldik