Bebişler çok yoruyor canım gecede hala uyanıyorlar dinlenemiyoruz kuzuya da maşaallah:))
geçmiş olsun canım kullanmadım ben
geçmiş olsun benimde gitmem lazım
Hayırlı olsun canım,söylemeden edemiycem diş hediği ve beraberinde yapılan gelenek İslam öncesi Türk adeti:)) kızında okur annesine babasına vatanına hayırlı bir evlat olur inşaallah
geçmiş olsun canım çok zor kan aldırmak biz kaç kere yaşadık o yüzden dokuzuncu ay kan kontrolünü yaptırmadım ben nasıl ağlıyor kuzular ben benimkiyle ağlıyordum her seferinde babası duruyordu yanında beni çıkarıyolardı sütün kesilmesin senden soğumasın diye gerçekten babasına bakıp bakıp ağlardı sen bana yardım etmedin diye
(
aslında çıkarmamakla hata ediyoruz dr Kadir Tuğcuya sormuşdum niye çıkarmıyorsunuz bebeklerinzi güçsüz yetiştiriyorsunuz zor dönemlerde ayakta kalanlar güçlüklere alışık olanlar demişdi haklı aslında,birde soğuğa alıştırılmayan bebekler ilerde en ufak soğukda bile hasta olurlar demişdi
vixe çok zararlı diyorlar ama bende de çocukken bronşit vardı her sene10 tane iğne yerdim:)) annem vix sürerdi de fayda etmezdi illa iğne yiycem:))
bizde öyle yapıyordukda gaz sancıları başlayınca sallanınca bile zor uyuyordu zaten dr da kucakta tutmanız gerek demişdi
canım benimkide biliyorsun uyku konusunda beni delirtiyordu ama geçen pazartesiden beri uyku politikamı uyguluyorum arada sapıtsada artık iyice uyku sıkıştırdığı için kucağımda bile uyuyakalabiliyo maşaallah süphanallah inanabiliyor musun be her seferinde şok yaşıyorumda
canım emerken terleyen çocuğa süt yarıyor derler ilk başda inanmamışdım ama artık inanıyorum çünkü ilk üç ay bebeğim çok terlerdi emerken ve güzel kilo alıyordu ve şimdi hiç terlemiyor zaten sütüm az ve kilosuda artık çok değil
(
bende sıkıldım aynı menüden:))