- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #55.641
maşallah Allah nazarlardan korusun, bizde saçlarımız kestirdik 2 ay evvel. yaza kadar daha da uzr inşallah, saçlarınızı pek beğendik :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ALS canım senin yukarıdaki listenden fazla yiyor benim kuzu,sadece makarna -pilav vs kısmında tam düzen tutturamadık,2 ay önce babannem misafirim olmuştu ve uzunca kaldı,o dönemler birlikte masaya oturuyorduk ve kuzum da zeytin,peynir,menemen ne varsa yiyordu,ama şimdi sabahları yalnızım ve kendime kahvaltı hazırlamıyorum,bugün deneyim dedim ve kuzum tatlarını unutmuş sanki yemek istemedi yine karışım mamasını yedi...öğlen çorbasının yanına makarna yaptım ,kaşıkla bile değil,3-4 tanecik yedi onu da yerken öğürdü ben de kaldırdım sadece çorba ve yoğurdunu yedirdim,pilavı en son 10 gün önce falan yapmıştım,1 çorba kaşığı pilav yanına 1 çorba kaşığı fasülye ve suyuna ekmek bandırmıştım yemişti ama bugün yine bir panik durum yaşıyorum acaba pilav,makarna gibi ev yemeklerinde ya da ayrı ayrı kahvaltı yaptırmada geç mi kalıyorum diye,acaba karışım kahvaltı mamayı yavaştan azaltıp tek tek vermeye mi geçsem diyorum,ilerde yeme problemi yaşamak istemiyorum,onun dışında yeme problemi yok şükür,kızlar siz söyleyin bakalım nasıl bir yol izlemeliyim?
bu sabah bulamaç kahvaltıdan önce şöyle güzel bir kahvaltı hazırladım,oğluşum da biraz yedi işte,ardından yine bulamaç tabiiii,yavaş yavaş alışır dimiiiiii?
eflalım
ıc guveyı verırsn anasabılırız :))) tesekkur ederız teyzesı sızın bebeklerınızede masallahh, gercı goremedık henuz amaa gormek ısterız...
maşallah Allah nazarlardan korusun, bizde saçlarımız kestirdik 2 ay evvel. yaza kadar daha da uzr inşallah, saçlarınızı pek beğendik :)))
alışır canım yediyse sen her gün kahvaltı sofrasına oturt bebekler o zaman çok yiyor onlar ayrı yedirince keyif almıyorlar
bak şimdi olmadı:)) herkesin kendi evi olsun daha iyi canım:)
:)) olmazzzz ben kızımdan ayrılmamm söz kaynanalık yapmıcam.):))))
Aaa bende oğlumdan ayrılmam:)) ben hiççç yapmam kaynanalık:)) ama bak gerçekten kanım kaynadı kızına var bunda bir iş:)
Aaa bende oğlumdan ayrılmam:)) ben hiççç yapmam kaynanalık:)) ama bak gerçekten kanım kaynadı kızına var bunda bir iş:)
KIZLAR;
bebıslerde sac kurutma makınesı kullanmakta bı sakınca varmı?
aaaa ogluşunu gordum, verdım gıttıııııııı.))))
canım oğluşunun resmini yeni koydun herhalde ya da ben yeni mi farkediyorum?çok tatlı bu kuzuuuu maşaallah,Allah uzun ömür versin
KIZLAR;
bebıslerde sac kurutma makınesı kullanmakta bı sakınca varmı?
kafama takilan bi konuyu sizlere sormak istedim.bebekleriniz gunde kac ogun besleniyor.ve devam sutunu kac defa ne kadar aliyor.birde kac saat araliklarla besliyosunuz.simdiden tesekkur ederim.
3 ana 2 falan da ara Ogün oluyor..ara da emıyor..her gün devam şutu vermiyorum bazen muhallebisine katıyorum..kafama takilan bi konuyu sizlere sormak istedim.bebekleriniz gunde kac ogun besleniyor.ve devam sutunu kac defa ne kadar aliyor.birde kac saat araliklarla besliyosunuz.simdiden tesekkur ederim.
maşallah ya nası seker
ALS canım senin yukarıdaki listenden fazla yiyor benim kuzu,sadece makarna -pilav vs kısmında tam düzen tutturamadık,2 ay önce babannem misafirim olmuştu ve uzunca kaldı,o dönemler birlikte masaya oturuyorduk ve kuzum da zeytin,peynir,menemen ne varsa yiyordu,ama şimdi sabahları yalnızım ve kendime kahvaltı hazırlamıyorum,bugün deneyim dedim ve kuzum tatlarını unutmuş sanki yemek istemedi yine karışım mamasını yedi...öğlen çorbasının yanına makarna yaptım ,kaşıkla bile değil,3-4 tanecik yedi onu da yerken öğürdü ben de kaldırdım sadece çorba ve yoğurdunu yedirdim,pilavı en son 10 gün önce falan yapmıştım,1 çorba kaşığı pilav yanına 1 çorba kaşığı fasülye ve suyuna ekmek bandırmıştım yemişti ama bugün yine bir panik durum yaşıyorum acaba pilav,makarna gibi ev yemeklerinde ya da ayrı ayrı kahvaltı yaptırmada geç mi kalıyorum diye,acaba karışım kahvaltı mamayı yavaştan azaltıp tek tek vermeye mi geçsem diyorum,ilerde yeme problemi yaşamak istemiyorum,onun dışında yeme problemi yok şükür,kızlar siz söyleyin bakalım nasıl bir yol izlemeliyim?
güle güle kullanın,biz de bugün büyük oyuncak kamyonet aldık,içine oturabiliyor,bir kahkalar atıyor sormayın,bayıldı resmen,umarım çabuk sıkılmazGünaydın hanımlar dün oğluma pepee oyuncaklarından aldımEki Görüntüle 350821 Eki Görüntüle 350822 kulenin yedilisini aldım kovası yok, oğlum bayıldı.
8-9 gibi kahvaltıkafama takilan bi konuyu sizlere sormak istedim.bebekleriniz gunde kac ogun besleniyor.ve devam sutunu kac defa ne kadar aliyor.birde kac saat araliklarla besliyosunuz.simdiden tesekkur ederim.
3 ana 2 falan da ara Ogün oluyor..ara da emıyor..her gün devam şutu vermiyorum bazen muhallebisine katıyorum..
maşallah ya nası seker
canım ben hep ayrı verdim sadece haftada iki falan yumurtaya ara verince karışım yapıyorum..ben yumurtayı rafadan veriyorum valla..ekmek koyuyorum icine tabağa dokuyorum bulamaç oluyor zaten..biz öyle büyümüşüz..illa top vermedim.recel peynir yiyor..onla doyuyor zaten yemek istemiyor..aslında karışım yapanlara bakış az yiyor gibi ama doyuyor değil az..kilosu da iyi maşallah..geç kalmış degilsin alışık daha..
ya ben boşuna mı talip oldum oğlan güzel kız güzel:))
evet canım nazar değer diye koymuyordum:)) baktım herkesin bebesi güzel benimkine değmez dedim.) mavi gözlü sarışın kuzum teyzesi, amin sağol hepimizin evladına versin acılarını göstermesin.
ben kullanıyorum canım.
3 ana 3 ara öğün oluyor genelde, sabah 6 da uyanıyor anne sütü yoksa 120 ml devam sütü,kahvaltı,ara öğün yoğurt meyve vs.
öğle yemeği,ara, akşam yemeği,yatarken devam sütü 120 ml, gün içinde bir defa daha devam sütü vermeye özen gösteriyorum ve arada yine her fırsatda emziriyorum uyanınca vs fırsatı kaçırmıyorum az emiyorda:) saat düzenimiz yok yalnız.
3 ana 2 falan da ara Ogün oluyor..ara da emıyor..her gün devam şutu vermiyorum bazen muhallebisine katıyorum..
maşallah ya nası seker
canım ben hep ayrı verdim sadece haftada iki falan yumurtaya ara verince karışım yapıyorum..ben yumurtayı rafadan veriyorum valla..ekmek koyuyorum icine tabağa dokuyorum bulamaç oluyor zaten..biz öyle büyümüşüz..illa top vermedim.recel peynir yiyor..onla doyuyor zaten yemek istemiyor..aslında karışım yapanlara bakış az yiyor gibi ama doyuyor değil az..kilosu da iyi maşallah..geç kalmış degilsin alışık daha..
tesekkur ederim arkadslar.benm oglum sabah 8 gibi kalkiyor.devam sutunu iciyor.daha sonra kahvalti+meyve yiyor ve oglen saat 12 gibi uyuyor.taki saat 15 e kadar.o yuzden tedirgin oluyodum.ama sizlerrin yazdiklarini okuduktan sonra biras rahatladim acikcasi cunku uyku satlerimiz uzun.ama yedikleri miktar kismende olsa ayni.birde ben ogluma yumurta yediremiyorum.güle güle kullanın,biz de bugün büyük oyuncak kamyonet aldık,içine oturabiliyor,bir kahkalar atıyor sormayın,bayıldı resmen,umarım çabuk sıkılmaz
8-9 gibi kahvaltı
10 gibi devam sütü(tok olduğu için 120 cc)
13:00gibi çorba+yoğurt
16:00yoğut+bisküvi+muz(bazen elma)
18:00-19:00 gibi,ya çorba+yoğurt ya da yeni yeni pilav,makarna ,fasulye ama az yiyor+yoğurt
20:30 gibi devam sütü+bisküvi ve uyuyor ve gece 3 gibi bir kez daha devam sütü içiyor...genelde 3 saatte bir besleniyor ama bizim hepsi ana öğün gibi pek ara öğün yok,devam sütünü de akşam ve gece 210cc+6 bisküvi ile yapıyorum ort 260 cc falan oluyor
canım ben de bu soruyu sorduğum günden beri hergün düzenli birlikte kahvaltıya oturuyoruz ve bayağı yol aldık,sonra da karışım kahvaltısını yiyor,inş sorunu çözüyoruz
3
kızlaaar oğluşum bu sabah desteksiz 1 adım attı,öğle saatlerinde 2 akşam 3 e çıktı adımları artık tam anlamıyla yürüyor demem için sanırım 3-5 günümüz kaldı:)))
güle güle kullanın,biz de bugün büyük oyuncak kamyonet aldık,içine oturabiliyor,bir kahkalar atıyor sormayın,bayıldı resmen,umarım çabuk sıkılmaz
8-9 gibi kahvaltı
10 gibi devam sütü(tok olduğu için 120 cc)
13:00gibi çorba+yoğurt
16:00yoğut+bisküvi+muz(bazen elma)
18:00-19:00 gibi,ya çorba+yoğurt ya da yeni yeni pilav,makarna ,fasulye ama az yiyor+yoğurt
20:30 gibi devam sütü+bisküvi ve uyuyor ve gece 3 gibi bir kez daha devam sütü içiyor...genelde 3 saatte bir besleniyor ama bizim hepsi ana öğün gibi pek ara öğün yok,devam sütünü de akşam ve gece 210cc+6 bisküvi ile yapıyorum ort 260 cc falan oluyor
canım ben de bu soruyu sorduğum günden beri hergün düzenli birlikte kahvaltıya oturuyoruz ve bayağı yol aldık,sonra da karışım kahvaltısını yiyor,inş sorunu çözüyoruz
3
kızlaaar oğluşum bu sabah desteksiz 1 adım attı,öğle saatlerinde 2 akşam 3 e çıktı adımları artık tam anlamıyla yürüyor demem için sanırım 3-5 günümüz kaldı:)))
tesekkur ederim arkadslar.benm oglum sabah 8 gibi kalkiyor.devam sutunu iciyor.daha sonra kahvalti+meyve yiyor ve oglen saat 12 gibi uyuyor.taki saat 15 e kadar.o yuzden tedirgin oluyodum.ama sizlerrin yazdiklarini okuduktan sonra biras rahatladim acikcasi cunku uyku satlerimiz uzun.ama yedikleri miktar kismende olsa ayni.birde ben ogluma yumurta yediremiyorum.