2011 Nisan Anneleri

çok geçmiş olsun cnm Allah beterinden korusun inşallah
Hoş geldin cnm geçmiş olsun . bayağıdır yoktun nasıl alışabildin mi yeni yerine nasıl gidiyor
bu arada bebeğinin su içmediğini yazmışsın aynen benim kız da hiç içmiyor resmen ağzını kitliyor su görünce doktora sordum emziriyosun bir de mama da veriyosun zaten bunlarda su var dedi ama yavaş yavaş alışsın artık dedi annemde kafamın etini yiyor bu kız hasta olacak hiç su içmiyor diye bende artık su içmiyor ya su vermeyi de unutur oldum son zamanlar da

eftalim hoşgeldin,nasıl herşey istediğin gibi gidiyor mu yoksa korktukların gerçek mi oluyor,inş güzel haberler verirsin bize,ben de merak ediyordum bu kız nerelerde diye,seni yeniden görmek güzel...

benım oglumda asla su ıcmıyor corbasını veya meyvasını yedırıken aralarda verıyorum yanı kandırıyorum :)
doktorumuz ısrar etme dıyor mamayla ve anne sutuyle demekkı ıhtıyacını tamamlıyor dıyor
zaten ona kalsa hıc bırseye ısrar etmeyecegım
ben ısrar etmıyorum ama mesela yemeyı kestı dıyelım kasıga agzını acmıyor aradan bır sure gectıkten sınra tekrar denıyorum canı ısterse pasanın yemeye devam edıyor

Cnm cokk gecmis olsun.. Okurkan fena oldum yaa.. ALLAHİM EVLATLARİMİZİ BİZE BAGİSLASİN... Allah bidaha yasaasin oyle korkular..

kızlar trt1 de super dadı adlı program başlıycak aılenın cocuklara karşı davranışlarıyla ılgılı bugun gulbende ızledım bızı anlatan çok şey var bılgınız olsun ızleyın

eflalım hoşgeldın canım

anca uyudu kızım benımde ışım çok ama bu saatte de benım pılım bıtıyor ış yıne yarına kaldı

trt yayın akışından bakarım ama burdan sorması kolayıma geldi,saat kaçta program canım:)

Arkadaslar delirmek uzereyim nolur yardım edin kızım 1 haftadır gece 3 te kalkıp kaka yapıyor sonrada ayiliyor uyumuyoruz ben nasıl biraktiricam bunu değiştirmeden altını yazık pisik olur ishali falanda yok napicam şaşırdım

Hoşbuldum canım hala arıyorum eski düzenimi daha çok arayacağa benziyorum bizim eski doktorda öyle diyordu burda henüz doktorumuz yok sağlık ocağındakilerde hiç hoşuma gitmedi benimde eşim ve annesi sinir ediyorlar su konusunda içmiyor içmiyor zorla bazen alıyor yok anlamıyorlar ama Allah gösterecekya geçen gün kayınvaldemgildyken verdim suyu nasıl direndiğini içmediğini gördüler hala kadın ama artık su içmesi lazım dedi bende anne sütü alıyor mama alıyor bazı bebekler bir yaşından sonra içiyormuş diyorum defalarca söyledim anlamıyorrrrrrrrrr,sen nasılsın

eftalim hoşgeldin,nasıl herşey istediğin gibi gidiyor mu yoksa korktukların gerçek mi oluyor,inş güzel haberler verirsin bize,ben de merak ediyordum bu kız nerelerde diye,seni yeniden görmek güzel...

hoşbuldum canım birçoğu gerçek oluyor eşim sürekli geziyor arkadaş kardeş derken geç geliyor ailesi desen torun sevicem diye zırt pırt bendeler kayınpederim işi girdide rahatladım yoksa hergün ama hergün geliyordu,sen nasılsın

ısrar ettikçe inatlaşıyorlar ilerde yememe sıkıntısı çok olurmuş inat edilince

hoşbuldum o programı bende bekliyorum,gülbende de pedagog çok çıkıyor dün ya da önceki gün vardı bir tane Ali Çankırılı çok güzel tavsiyeler verdi,çıkanların ismini yazıyorum kitaplarını almak için bir de Adem Güneş çıkmıştı o da iyiydi

canım bi kaç gece yatırmadan önce fitille kaka yaptır gece yapmaz...

benımkı de sabahın köründe yapıyor yıkıyorum altını ama hıç konuşmuyorum onla bakmıyorum değiştırıırken yataga koyup emzırıp uyutuyorum konuşsam şımarcak

Merhaba kızlar
bu mübarek sefer ayı beni de vurdu. Bugün el parmağımda hem çıkık hem kırık oluştu(

geçmiş olsun canım,Allah beterinden korusun,en azından el bileğin değil,parmak olması hoş o da kötü ama yine de şükürlük bir durum,parmağını alçıya mı aldılar şimdi?bir de nasıl oldu canım yaaa..bir yere falan mı çarptın?

Son düzenleme:

Teşekkür ederim canım.Çıkığı yerine oturttu kırığı da sabitledi alüminyum bi aparat taktı bileğime kadar da sargı bezi var.Nasıl olduğuna gelince;uzun zamandır evliliğimle ve çocuğumla uğraşan biri vardı ben de bugün yolda gördüm bir güzel de dövdüm ama kendi parmağımı kırdım((

life city geçmiş olsun canım yaaaa.allah bi daha yaşatmasın
süper dadı saat kaçta?
paktuna keskin diye bir uzman çıkıyor gülbende bende o bayanı çk beğeniyrm

Geçmiş olsun canım bende sol işaret parmağımı kırdım ve tırnağım kalktı kendi kendine düşecek kırıktan ziyade tırnak ağrısı daha zormuş ilk bir hafta benimde bileğime kadar alçılıydı iki parmağı birden alıyorlar alçıya oynamasın kırık parmak diye şimdi tek parmağım sarılı bakalım nasıl olacak tırnağımın düşmesini napıcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…