- 20 Nisan 2010
- 2.910
- 3
-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #55.301
çok geçmiş olsun cnm Allah beterinden korusun inşallahbaşımıza öyle kötü şeyler geldiki
anlatcaklarım dün oldu.
oğlum biliyosunuz zaten çok hastaydı
anlatmıiştım
neyseh işte sıralıyordu
babasıda yanındaydı, babasına dönmek istedi
dönerkende düştü doğal olarak elini bırakınca
bende hemen kaptım aldım tabi.
ağlıyordu
snra kucağıma alınca ağlaması kesildi
suratına bakıyorumm kafayı tutamıyo
nefes almıyo
dizlerimin bağı çözüldü
o duyguyu anlatamam
resmen çocuk kitlendi
meğerse dilini boğazına yani soluk borusuna kaçmış.
eşim onu çıkardı
daha önce duymuş öyle bişey
allahtan eşim evdeydi
oğlum öldü yenden dirildi kucağımda
anltması çok güç,yaşaması dahada güç.
o hali gözümün önünden gitmiyor
çok dikkatli olun. allah kimsnin başına vermesnn
çok zormuş
hala gözümün önünde o hali
Hoş geldin cnm geçmiş olsun . bayağıdır yoktun nasıl alışabildin mi yeni yerine nasıl gidiyorHerkese selam sonunda internet bağlandı olğlumu uyutupgeçmişi okuycam inşaallah
Lifecity çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın çok üzüldüm
kızlar bilginiz var mı bilmiyorum ama bu ay safer ayı belayla alakalı Peygamer Efendimiz bu ayda ölüm hastalığına tutulmuş, bende parmağımı kırdım oğlumu eşim yatağımızdan düşürdü netden araştırın isterseniz dikkatli olun
Herkese selam sonunda internet bağlandı olğlumu uyutupgeçmişi okuycam inşaallah
Lifecity çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın çok üzüldüm
kızlar bilginiz var mı bilmiyorum ama bu ay safer ayı belayla alakalı Peygamer Efendimiz bu ayda ölüm hastalığına tutulmuş, bende parmağımı kırdım oğlumu eşim yatağımızdan düşürdü netden araştırın isterseniz dikkatli olun
çok geçmiş olsun cnm Allah beterinden korusun inşallah
Hoş geldin cnm geçmiş olsun . bayağıdır yoktun nasıl alışabildin mi yeni yerine nasıl gidiyor
bu arada bebeğinin su içmediğini yazmışsın aynen benim kız da hiç içmiyor resmen ağzını kitliyor su görünce doktora sordum emziriyosun bir de mama da veriyosun zaten bunlarda su var dedi ama yavaş yavaş alışsın artık dedi annemde kafamın etini yiyor bu kız hasta olacak hiç su içmiyor diye bende artık su içmiyor ya su vermeyi de unutur oldum son zamanlar da
amin arkadaşlarr
saolunnn
kızlar trt1 de super dadı adlı program başlıycak aılenın cocuklara karşı davranışlarıyla ılgılı bugun gulbende ızledım bızı anlatan çok şey var bılgınız olsun ızleyın
eflalım hoşgeldın canım
anca uyudu kızım benımde ışım çok ama bu saatte de benım pılım bıtıyor ış yıne yarına kaldı
nzm olcagını bılmıyorum daha başlamamıştrt yayın akışından bakarım ama burdan sorması kolayıma geldi,saat kaçta program canım:)
çok geçmiş olsun cnm Allah beterinden korusun inşallah
Hoş geldin cnm geçmiş olsun . bayağıdır yoktun nasıl alışabildin mi yeni yerine nasıl gidiyor
bu arada bebeğinin su içmediğini yazmışsın aynen benim kız da hiç içmiyor resmen ağzını kitliyor su görünce doktora sordum emziriyosun bir de mama da veriyosun zaten bunlarda su var dedi ama yavaş yavaş alışsın artık dedi annemde kafamın etini yiyor bu kız hasta olacak hiç su içmiyor diye bende artık su içmiyor ya su vermeyi de unutur oldum son zamanlar da
eftalim hoşgeldin,nasıl herşey istediğin gibi gidiyor mu yoksa korktukların gerçek mi oluyor,inş güzel haberler verirsin bize,ben de merak ediyordum bu kız nerelerde diye,seni yeniden görmek güzel...
benım oglumda asla su ıcmıyor corbasını veya meyvasını yedırıken aralarda verıyorum yanı kandırıyorum :)
doktorumuz ısrar etme dıyor mamayla ve anne sutuyle demekkı ıhtıyacını tamamlıyor dıyor
zaten ona kalsa hıc bırseye ısrar etmeyecegım
ben ısrar etmıyorum ama mesela yemeyı kestı dıyelım kasıga agzını acmıyor aradan bır sure gectıkten sınra tekrar denıyorum canı ısterse pasanın yemeye devam edıyor
kızlar trt1 de super dadı adlı program başlıycak aılenın cocuklara karşı davranışlarıyla ılgılı bugun gulbende ızledım bızı anlatan çok şey var bılgınız olsun ızleyın
eflalım hoşgeldın canım
anca uyudu kızım benımde ışım çok ama bu saatte de benım pılım bıtıyor ış yıne yarına kaldı
Arkadaslar delirmek uzereyim nolur yardım edin kızım 1 haftadır gece 3 te kalkıp kaka yapıyor sonrada ayiliyor uyumuyoruz ben nasıl biraktiricam bunu değiştirmeden altını yazık pisik olur ishali falanda yok napicam şaşırdım
Arkadaslar delirmek uzereyim nolur yardım edin kızım 1 haftadır gece 3 te kalkıp kaka yapıyor sonrada ayiliyor uyumuyoruz ben nasıl biraktiricam bunu değiştirmeden altını yazık pisik olur ishali falanda yok napicam şaşırdım
Merhaba kızlar
bu mübarek sefer ayı beni de vurdu. Bugün el parmağımda hem çıkık hem kırık oluştu(
geçmiş olsun canım,Allah beterinden korusun,en azından el bileğin değil,parmak olması hoş o da kötü ama yine de şükürlük bir durum,parmağını alçıya mı aldılar şimdi?bir de nasıl oldu canım yaaa..bir yere falan mı çarptın?
geçmiş olsun canım,Allah beterinden korusun,en azından el bileğin değil,parmak olması hoş o da kötü ama yine de şükürlük bir durum,parmağını alçıya mı aldılar şimdi?bir de nasıl oldu canım yaaa..bir yere falan mı çarptın?