allah kolaylık versin,umarım en doğru kararı alırsın,piyangoda booool şanslar canım:)
inş diştir diyelim aynı durumu ben uzunca bir süre yaşadım,ama diş yok yine
maşaallah kuzuna
canım yukarda da dediğim gibi hastalığı süresince ben de çok çektim kaşıktan hatta kaşığa tamamen ara verip 2 gün tamamen parmak ve biberonla besledim,3. gün tekrar kaşığı kabuetmişti,istersen sen de 1-2 gün ara ver ,parmak ya da alıyorsa biberonla dene
ben elyaf yorgana kılıf geçirip onu seriyorum yere,nevresimini de değiştirip yıkamak kolay oluyor
önceden emerek uyurdu,hastalığında memeyi bıraktı,kucak,sallama, hoplatma hepsi nafileydii,bu durum 1 ay sürdü,şimdi çok şükür 1 haftadır iyi ve uykusu gelince yanına uzanıyorum ya da kucağıma alıyorum,kolyemle oynerken uykuya dalıyor,ben diğer bebişlerimde sallamanın dibine vurmuştum ve uykusuz geçen uzuuuun senelerim olmuştu,bu bebeğimde birşey farkettim,bebekler uykuya dalarken uyanacakmış gibi kıpırdanıp-tuhaf sesler çıkarıyorlar,ben diğerlerinde aman şimdi uyanacak deyip habire kıpırdanan bebeği sallamışım boş yere halbuki bu durumda 2dk beklesem kendiliğinden kıpırdanma ve ses çıkarma sona erecekmiş,bu yazıyı bir yerde okumuştum ve uygulaması çok kolay oldu, bu bebeğimi henüz hiç sallamadım(hastalığı dışında ve ilk 3 ay gaz sancılarının yoğun olduğu dönem dışında,bu sallamalarım zaten uykuya dalması için değil,onun huzursuzluğunu biraz azaltabilmek içindi) ve umarım böyle gider çünkü kızım 1,5 yaşına geldiğinde dahi ayakta sallanıyor ve ayağımız durduğu anda çığlığı basıyordu,resmen eşimle sallama nöbetleri tutmuştuk,canım yeter ki canları sağolsun inan hastalığı süresince yeter ki sussun,ağlamasın ben sabaha kadar sallarım dediğim günleri biliyorum
hoşgeldiniiiiiz,aman canım emsin kuzucuk ,benim ki hastalığının sonunda memeyi bıraktı,halen uğraşıyorum ama maalesef almıyor