2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar aranızda progestan fitil olarak kullanan var mı
midem bulanıyor kokusundan
bugun kullanmadım
dr. günde 2 defa demişti
kanamam durunca bnde bugun kullanmadım
kokusu iğrenç geliyo
sanki butun odalar o ilaçtan kokuyor gibi

canım doktor progesteron kullan dediyse sakın ihmal etme.benim kanamam yok ama sakın ihmal etme diye uyarıyor sürekli

ay evet kilo evern yokmu..bulantısı olupta kilo veren..benim bulantım var ama kilo vermedim alamdımda..
64 le hamile kaldım boyum 1.73 bazı yerde 1.74 çıkıyor anlamıyorum..daha zayıf hamile kalmak istiyordum aslında 60 kilo falan..
amacım 3 ay sonuna kadar almamak..hatta 4. ay sonuna kadar..artık çevremdede burada da gördüğüm kadarıyla çok az kilo alıyor anneler..iyi beceriyorlar valla..20. haftasında 1 kilo almış.27 de 4 kilo almış insanlar var bravo...
bende bu hamileliğimde çok dikkat edeceğim..sırf bebişe yarayacak şeyler yiyip bol egzersiz yürüyüş yapmayı ve 10 ile bitirmeyi istiyorum umarım başarırırm.

etsiz çiğ köfte yiyin kızlar
benim ilk hamilelğimde acaip canım çekmişti etsiz yapmıştık yumurtalı..bayıla bayıla yemiştim..

oda zararlı diyolar canım etsiz olna ama konuştukça canımı istettirdiniz valla

lezzet olarak farkı olmuyor canım gerçekten
artık çiğ köfteciler etsiz yapıyor zaten geneli yani..çok görüyorum ben etsiz çiğ köfte

Zaten dışarda etli yapmak yasak belediye izin vermiyor bakteri olduğu için ama etsiz olanıda yasak diye biliyorum doktorum öyle demişti bana

kendin yaparsan nesi yasakki anlamadım..
içinde bulgur salça yeşil soğan kuru soğan maydonoz var..istersen yumurta katarsın sahanda pişirip..yasak bişey yok yani..
çok güzel oluyor..dene derim.

bakteri nedeni ile dr.um yasakladı bana. kızlar benim dr um günde 2 bardak açık çaya izin veriyor gerisine izin vermiyor kahve içinde. sizde durumlar nedir

Haa kendin yapıp hemen bekletmeden yiyosan bilemicem de onuda herkez yapamaz yani ben en azından yapamam çiğ köfte yapmaya kalksam benim yaptığım ancak olsa olsa kısır dönerdelikafadulden

zonox canım bende bir doktora gideyim söylicem o zaman şimdi neleri yasaklıcanı

biz 2 arkadaş yapmıştık
bayağı yoğurmak gerekiyor
biraz ben biraz o yoruldukça el değiştirdik..süper oldu vallahi..
yarın babam geliyor inşallah..çok harika çiğ köfte yapar...burdayken yaptırayım bari canım çekti benimde..

ohacanimadeysin, sanada bu soruyu sorim :) bebeğinn kalp atışlarını kaçıncı haftada duydun birde karındanmı bakıldı alttan mı canım?bilmiyorumkismile

kızlar hepinize selam,
sat 7 ağustos 6+3 haftalık hamileyim.kolay olmadı benim için çok uzun meşakkatli bir yolum oldu.
allah hepimize devamını getirmek evladımızı sağlıkla büyütmek nasip etsin.

slm arkadaslar..tum bebk bekleyen anne adaylarimizi tebrik ediyorum.
yasim 25. kilo 60,sat 11 agustos..tahmini dogum 18 mayis..henuz keseyi gormeye gitmedik..

kılar bugün okul başladı ve ben öyle yoruldum ki ancak kendime gelebildim :)))
dayak yemiş gibiyim her yanım ağrıyor :KK43:
siz ne yaptınız var mı yeni haberler?
bende yarın kısmetse 16:30da göreceğim inşallah bebişimi :))))

selam anneler
bugün tüm gün buraya girebilmek için uğraştım ama hep kapalıydı forum.kapanmaz inşallah bir daha.
sizlerde durumlar nasıl.biz haftaya pazartesiyi iple çekiyoruz kalp atışı için. inşallah hepimiz duyarız.. Rabbim bu sevinçlerimizi daim eyle... bebeklerimiz sağlıkla tutunsunlar bize...

kızlar hepinize selam,
sat 7 ağustos 6+3 haftalık hamileyim.kolay olmadı benim için çok uzun meşakkatli bir yolum oldu.
allah hepimize devamını getirmek evladımızı sağlıkla büyütmek nasip etsin.

:) Yasemin hoşgeldin canım dün dr randevum çok şükür iyiydi, bebişin kalp atışlarını duyduk, benim tansiyonum yüksek çıktı hergün tansiyon ölçücekmişim 10 gün sonra tekrar gel dedi. şeker problemimde vardı onada dikkat et dedi bakalım hayırlısı canım. İnşallah seninde herşey yolunda gider. Sağlıkla bebişini kucağına alırsın canım

X