2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı olsun hepinize. maşallah tüm 2011 mayıs annelerine. hamişlerle dolsun taşsın inş burası.

gezgin canım tebrikler inşallah rabbim hepimizi tamamına erdirir canım benim :)

Selam kızlar...Başlıgı gördüm direk girdim içeri...kaydirigubbakcemile2
Bende iki gün önce öğrendim hamile oldugumu elhamd...
Geç döllenme oldu sanırım,günüm çok geçti öğrendim,suan iki haftalık gibi birşey,
ultrasyondan baktı yalnız idrarım olması gerekiyormus görmesi için,benimde yoktukaydirigubbakcemile3
doktorum daha yeni oldugunu iki hafta sonra gelip bebeğinizi ultrasyonda görebileceğimi söyledi inşallaahhh!..Rabbim o günleride göstersin...opuyorumnanaktan
Şimdi ben mayıs annesi mi olmus oluyorum ALLAH İZİN VERİRSE?... :CüvCüv:

Hayıırlı Olsun canım. Çok sevindimmmmmm.. hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
Topiğimizin üçüncü hamişisin :) yani ilk dereceye girdin hihoyyythihoyyythihoyyyt

kızlarr adetime 3 gün var.memişler çok şişti ve uçları kapkara normalde böyle olmazdı.adet olcam sanıyorum olmuyorum.bu belirti olbilir mi.test yapmaya korkuyorum.ya çıkmazs diye.ne zaman test yapayım

Hayıırlı Olsun canım. Çok sevindimmmmmm.. hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
Topiğimizin üçüncü hamişisin :) yani ilk dereceye girdin hihoyyythihoyyythihoyyyt

Teşekkür ederim canımmm:teytey:
Rabbim bize mayıs ayında sağlıkla bebişlerimizi de göstersin...:Saruboceq:
Darısı diğerlerine inşallaaahh....opuyorumnanaktan

kızlarr adetime 3 gün var.memişler çok şişti ve uçları kapkara normalde böyle olmazdı.adet olcam sanıyorum olmuyorum.bu belirti olbilir mi.test yapmaya korkuyorum.ya çıkmazs diye.ne zaman test yapayım

Canım benimde adetim geldiğinde ve geçerken tek belirtim göğüslerimdi,aynı senin dediğin gibiydi,ve hayla geçmiş değil sızlaması...
inşallah sende hamişsindir canım,güzel haberlerini bekliyoruz...opuyorumnanaktan

selam kızlar nasıl gidiyor..belirtiler varmı mide bulantısı falan..

Bende elhamd miğde bulantısı henüz yok..İnsallah çok yasamam..
Ama ayakta çok kalamıyorum,belim hafif ağrıyor,yatınca yada oturunca elhamd hemen geçiyor...
Onun dısında birde folik asit miğde yanması yaptı bende,sizdede oluyor mu yabilmiyorumkismile
Miğde yanmam zaten vardı,geçti demiştim tam ilacı aldıgım günden beri çoook yakıyor...

Son düzenleme:
slm kızlar hamişler hayırlı olsun sağlıklı bir süreç geçirmemiz dileğiyle hepimizin benim 30 nisan gözüküyor ama bizimki mayısada sarkabilir gibi hamile olmayı bekleyen arkadaşlarımda tez zamanda bu duyguyu tadarlar

benim bazı günler başım dönüyor, midem bulanıyor ama öyle çıkaracak kadar değil.... şükürler olsun başka bir sıkıntım yok....

benim bazı günler başım dönüyor, midem bulanıyor ama öyle çıkaracak kadar değil.... şükürler olsun başka bir sıkıntım yok....

Canım bende elhamd iyiyim,sıkıntım çok şükür yok...
Rabbim kolay hamilelik versin hepimize...

Senin kaç haftalık canım?

gezgincim benim tüp bebiş olduğu için neye göre hesaplanıyor bilemiyorum ama bu iş başlayalı 1 ay oldu sanırım 1 aylığız :)))

merhaba hanimlar, oncelikle tum hamisleri kutluyorum..hayirlisiyla kucaklarimizada almayi nasip eder insallah Yuce Rabbim!

bende 3 gun once test yaptim pozitif cikti:))) sizinde tahmin edebileceginiz gibi bulutlardayim, hem cok sevincli..bir okadarda endiselimyim...acaba hersey bu sefer yolnda gidicekmi diye..Rabbimden herseyin hayirlisi olsun insallah, hepimiz icin.

Suan en buyuk sikintim, tuvalete gidememek..sizdede varmi bu problem?? direk kabiz oldum ya cok fenayim:KK43:((( ne kullanabilirim sizce varmi bi tavsiyeniz baNA?

gezgincim canım rabbim hepimize tattırsın bu güzel duyguyu inşallah... rabbim tamamına erdirsin .....

zonnetje merhaba canım hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin tebrik ederim......
magnesie calsin gibi bir toz var onu kullanbilirsin hamişler kullanabiliyor ben merkezle konuştum bunu tavsiye ettiler aynı sorunu bende yaşıyorum zaman zaman:)

Ozlem cnm cok sagol..Allahim hepimize yardim eder insallah, umarim bu topic yakinda dolar tasar hamislerle!

O dedigin ilaci bende yarin bir sorayim bakalimnerden tedarike debilirim. Ben henuz doktorumla gorusmedim.haberi yok yani durumumdan:))) Biz tam 2. ci tup bebek islemine girisicez derken bu ay kendiliginden oldu..soktayiz yani :))
Sabah artik bi telefon acar gorusurum..ultrason icinde randevu alicam...inanamiyorum hala bana yalan gibi geliyor hersey...sizinde oylemi??

merhaba hanimlar, oncelikle tum hamisleri kutluyorum..hayirlisiyla kucaklarimizada almayi nasip eder insallah Yuce Rabbim!

bende 3 gun once test yaptim pozitif cikti:))) sizinde tahmin edebileceginiz gibi bulutlardayim, hem cok sevincli..bir okadarda endiselimyim...acaba hersey bu sefer yolnda gidicekmi diye..Rabbimden herseyin hayirlisi olsun insallah, hepimiz icin.

Suan en buyuk sikintim, tuvalete gidememek..sizdede varmi bu problem?? direk kabiz oldum ya cok fenayim:KK43:((( ne kullanabilirim sizce varmi bi tavsiyeniz baNA?

Amin canım,sende aynı şekil kucağına alırsın inşallah....
Seninde gözün aydın....
Rabbim sıkıntılarını gidersin kolaylıkla geçirtsin...
opuyorumnanaktan

X