- 25 Haziran 2008
- 2.892
- 13
- 43
patricia canım o jeldendir:)
canım sendemı jel kullanıyorsun ayıp olmazsa bır soru sorucam.:kedi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
patricia canım o jeldendir:)
patricia sen kaç haftalık hamilesin benimde pek yok bulantı gibi akıntı gibi
Ay bide böyle değişiyormu bakalım biz ne olcaz usg de kalp atışını gördünmü karından yaptırdın dimi usg yi
kızlar elim ayagım titriyor kendimi çok kötü hissediyorum eşimde işte kızımla bile ilgilennemiyorum ter boşalıyor benden bu mesajıda elim titreyerek yazıyorum gidip yatacam çok kötü oldum kaç haftadır ilkkez bukadar kötüyüm
kızlar elim ayagım titriyor kendimi çok kötü hissediyorum eşimde işte kızımla bile ilgilennemiyorum ter boşalıyor benden bu mesajıda elim titreyerek yazıyorum gidip yatacam çok kötü oldum kaç haftadır ilkkez bukadar kötüyüm
hımmmmm bılmıyordum. demek akıntı aramıcaz. kızlar bende çok belırsız bı mıde bulantısı oluyor gun ıcerısınde. ama cok cok hafıf. baskada hıc belırtım yok. ınsan ıstıyor yaw. bulantı olsada hamıle olduğumuzu hıssetsek dımı :)))) dertsız basıma dert arıyorum galıba.sempatiksalakcinni
İzleyin canım çok güzel özlemciğim seninki açılmadı demekbide bunu dene ANNE KARNINDA – YAŞAMA YOLCULUK BELGESELİ | Belgesel izle