2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Ay bide böyle değişiyormu bakalım biz ne olcaz usg de kalp atışını gördünmü karından yaptırdın dimi usg yi

Ay bide böyle değişiyormu bakalım biz ne olcaz usg de kalp atışını gördünmü karından yaptırdın dimi usg yi

canım ben sata gore 6. haftamda gıttım dr. usg de 5. haftada olduğumu soyledıler. ama ne kalp atısı ne yolk sac nede fetus goremedık. tabı cok erkendı. şimdi pazartesi yada cuma arası bır gunde gıdıcem ınsallah bu gıdıste goruruz kalp atıslarını ve fetusu. hayır canım karından değil. direk vagina dan bakıldı. karından cok gec gozukuyor. helede usg aletı eskı modelse ınsanın cok moralı bozuluyor gorunemeyınce. vagınadan bakılınca dusecek dıye dusunmuyorum rabbım ne yazdıysa o olur. bırde dr larda dıyor zaten. vagınal usg den dusme ıhtımalı olsa hıc yaparmıyız dıyorlar. o yuzden ıcım rahat baktırıyorum. aman ne bileyimhakkımızda hayırlısı olsun canım.:hulya:

kızlar elim ayagım titriyor kendimi çok kötü hissediyorum eşimde işte kızımla bile ilgilennemiyorum ter boşalıyor benden bu mesajıda elim titreyerek yazıyorum gidip yatacam çok kötü oldum kaç haftadır ilkkez bukadar kötüyüm

canım karnın acıkmıştır belki bişeyler ye banada öyle oluyor ben yiyorum geçiyor

kızlar elim ayagım titriyor kendimi çok kötü hissediyorum eşimde işte kızımla bile ilgilennemiyorum ter boşalıyor benden bu mesajıda elim titreyerek yazıyorum gidip yatacam çok kötü oldum kaç haftadır ilkkez bukadar kötüyüm

hay allahım arkadasım allah yardımcın olsun canım. yokmu yardım edecek akraba kardes falan? keske yanında bırılerı olsaydıbilmiyorumkismile
neyse kızlar bende cıkıyorum daha sonra tekrar gorusuruz. hadı allaha emaet olun.

turkocumm gecmıs olsun noldu yaaa

hımmmmm bılmıyordum. demek akıntı aramıcaz. kızlar bende çok belırsız bı mıde bulantısı oluyor gun ıcerısınde. ama cok cok hafıf. baskada hıc belırtım yok. ınsan ıstıyor yaw. bulantı olsada hamıle olduğumuzu hıssetsek dımı :)))) dertsız basıma dert arıyorum galıba.sempatiksalakcinni

bende aynıyım valla, akşamüstleri oluyor bende genelde ama pekte yorucu değil... rabbim hayırlısıyla sonunu görmeyi nasip etsin canım...

geçmiş olsun turko birşeyler atıştır canım aç değilsin değil mi aman dikkat et kendine...

evet tülincim eğer bebiş geç yerleştiyse geriden gelmiş gibi görülebiliyor ....

Anladım canım benimki geç yerleşmedi bakalım kaç çıkcak ben ateş ölçme yöntemiyle hamle kaldım tam 14 dünde yumurtlamışım tam çıkar heralde

X