- 30 Eylül 2007
- 972
- 6
:Saruboceq:
bu mesjları görünce içim rahatladı biraz olabilir benim daha çok yeni aslında hamileligim döllenmeden sonraki 20.günüm bugün çünkü çok minik ama yinede druma sorucam pazarteside randevu aldım testi tekrarlıcam bakalım bebişim ne alemde.inş iyidir annem benim oyyoyy yerim ben onu.kal bebegim benimle seni çok seviyorum işte bunlarla bitiricez bu güzel yolu seni klucagıma alıcam hayırlısıyla.:Saruboceq::Saruboceq:
günaydınnn canımmmm hiçmerak etme bebegin yerleşiyor kahverengi lekelerde gelebilir hiç korkma yerleşme lekelenmesiymş oda bendede agrılar oldu 1 hafta lekelenmeler oldu geçti şekerimm
korkma agrın olması çok dogal bebek yerleşiyor rahim hazırlanıyor genişliyor agrın tabikide olacak bizlerinde oldu şim pek kalmadı smgeninde olmuştu aklına gelmiyormu smgenin bebegi rahatmış şükür kalbide güzel atıyormuşş
bu mesjları görünce içim rahatladı biraz olabilir benim daha çok yeni aslında hamileligim döllenmeden sonraki 20.günüm bugün çünkü çok minik ama yinede druma sorucam pazarteside randevu aldım testi tekrarlıcam bakalım bebişim ne alemde.inş iyidir annem benim oyyoyy yerim ben onu.kal bebegim benimle seni çok seviyorum işte bunlarla bitiricez bu güzel yolu seni klucagıma alıcam hayırlısıyla.:Saruboceq::Saruboceq: