2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

tülincim canım ben dr a gittiğimde 6+0dık kesemizi gördük ama bebişi göremedik dr daha topluiğne başı kadardır dedi, vajinal bakılsa görülürdü ama karından bakılanda kesenin belli bir mmye ulaşması gerkiyormuş, 2 hafta sonra gel dediler salı ya da çrş gideceğim çrş 8+0 oluyoruz kısmetse:)))
kalp atışının 7.haftaya kadar alttan ,8. haftaya kadar karından alınması gerekiyormuş....

Deren benim muayene canım pazartesi öğleden sonra

Gezgin kahverengi lekenelenme olduğunu yazmışsın canım olabiliyor ama kırmızıya dönerse dikkat et hemen druna ulaş.
benimde sürekli sarı-yeşil kahveye yakın lekelenmelerim oluyor kullandığım jeldenmi nedir bilmiyorum hiç arayıp dr a sormadım çünkü bunların normal olduğunu söylemişlerdi bu jelden dolayı.

Slm arkadaşlar...çok şükür kusmalarım durdu benim.Bulantılar aynen devam...Neyse ki az kaldı süre..Sanırım yani...

Merhaba herkese.. O kadar çok yazmışsınız ki maalesef hepsini okuyamadım, bir kısmını okuyabildim.. Doktora giden keselerini ve kalp atışlarını duyan tüm arkadaşları kutluyorum.. Henüz gitmemiş olanlara da güzel haberlerle dönmelerini bekliyorum..:KK3:

Biz de eşimle dün doktora gittik. Doktor biraz tuhaftı yani, aslında söylediği şeylerin hepsi doğruydu ama biraz böyle dan dan söylüyo herşeyi..benneyaptımki Neyse alltan muayene yaptı, simir testi yaptırmadım diye biraz fırça yedim.. Keseyi, içinde embryoyu ve kalp atışlarını duyduk çok şükür...hihoyyyt Ancak aynı zamanda kese dışında kematom gördü, zaten lekelenmelerim de bu yüzden oluyormuş..mirmirmirmir 10 gün boyunca yatıp dinleneceksin ,bol su içeceksin, düşük tehditi var dedi.. Çalıştığımı söyleyince rapor verdi 10 günlük.. 10 gün sonra tekrar kontrol edecekmiş, duruma göre tekrar istirahat verecekmiş.. yalnız hamile olduğumu işyerindekilere söylememiştim, bugün şefimi arayıp mecburensöylücem, bakalım nasıl tepki verecek.. biraz anlayışsız biri çünkü.. mayıs ayında çok kötü sinüzit geçirmiştim, ateşlenmiştim.. 4 gün rapor vermişti doktor. arayıp söyleyince neeeee 4 gün rapor mu aldın.. neyse artık senin imzan gerekn bişi olursa eve yollarız filan demişti.. şimdi arayıp sesini duymak da hiç içimden gelimyo ama mecburen arıcaz.. çalışma hayatım aşırı yoğun, sabi,t bir yerim yok ve çok stresli bir işim var.. ve de bu lekelenmelerim çok ayakta klaınca artıyor, dinlenince yok denecek kadar azalıyor.. yani istirahat etmem de şart..

rezua çok şükür canım bebişin sağlıklı ve inşallah sağlıklada gelicek ama sen dr dinlenn demişse dinlenmelisin.
İzne ayrıl, ücretsiz izin al canım mutlaka dinlen sende farkındasın bak ayakta kaldığında lekelenmelerin artıyor

Anliyorum canim seni., Genelde erken donemde insanlr herturlu cekiniyor bisiyler hazirlamaya, buyuklerimizde boyle ogutluyor yeni hamisleri. Ama insan cok arzuluyorsa bence yapmali!
Guzel bir ornek bulurda baslarsan bebisin battaniyesine, bittiginde bizede goster emi burdan:))

Ben daha evvelde dedigim gibi orgu islerinden hic anlamiyorum, eger cok istersem ablama yaptriveririm, masallah onun elinden gelmeyen yok. Zaten 4 gozle bekliyordu bizimbebisimiz olsun diye, simdi kim tutarki ablami:)))))doldurur tasirir hertarafi, ki orgu seyleri ben pek sevmedigim halde...
evet canım yaparda bitirirsem battaniyemi ilk cicilerim die yollarım resimnlerini sizede.

Gezgin kahverengi lekenelenme olduğunu yazmışsın canım olabiliyor ama kırmızıya dönerse dikkat et hemen druna ulaş.
benimde sürekli sarı-yeşil kahveye yakın lekelenmelerim oluyor kullandığım jeldenmi nedir bilmiyorum hiç arayıp dr a sormadım çünkü bunların normal olduğunu söylemişlerdi bu jelden dolayı.[/QUOTE]

ben jel degil ama progestan +igne kullanıyom adıı galiba ploruton depo gibi bişiydi acaba bunlar yüzünden olabilirmi o yağ rengi akıntılar.

tülincim canım ben dr a gittiğimde 6+0dık kesemizi gördük ama bebişi göremedik dr daha topluiğne başı kadardır dedi, vajinal bakılsa görülürdü ama karından bakılanda kesenin belli bir mmye ulaşması gerkiyormuş, 2 hafta sonra gel dediler salı ya da çrş gideceğim çrş 8+0 oluyoruz kısmetse:)))
kalp atışının 7.haftaya kadar alttan ,8. haftaya kadar karından alınması gerekiyormuş....
ayy çokta varmış 8 haftalığı nasıl beklicem ben neyse beklicez mecburen bi aksilik çıkmazsa tabi
Merhaba herkese.. O kadar çok yazmışsınız ki maalesef hepsini okuyamadım, bir kısmını okuyabildim.. Doktora giden keselerini ve kalp atışlarını duyan tüm arkadaşları kutluyorum.. Henüz gitmemiş olanlara da güzel haberlerle dönmelerini bekliyorum..:KK3:

Biz de eşimle dün doktora gittik. Doktor biraz tuhaftı yani, aslında söylediği şeylerin hepsi doğruydu ama biraz böyle dan dan söylüyo herşeyi..benneyaptımki Neyse alltan muayene yaptı, simir testi yaptırmadım diye biraz fırça yedim.. Keseyi, içinde embryoyu ve kalp atışlarını duyduk çok şükür...hihoyyyt Ancak aynı zamanda kese dışında kematom gördü, zaten lekelenmelerim de bu yüzden oluyormuş..mirmirmirmir 10 gün boyunca yatıp dinleneceksin ,bol su içeceksin, düşük tehditi var dedi.. Çalıştığımı söyleyince rapor verdi 10 günlük.. 10 gün sonra tekrar kontrol edecekmiş, duruma göre tekrar istirahat verecekmiş.. yalnız hamile olduğumu işyerindekilere söylememiştim, bugün şefimi arayıp mecburensöylücem, bakalım nasıl tepki verecek.. biraz anlayışsız biri çünkü.. mayıs ayında çok kötü sinüzit geçirmiştim, ateşlenmiştim.. 4 gün rapor vermişti doktor. arayıp söyleyince neeeee 4 gün rapor mu aldın.. neyse artık senin imzan gerekn bişi olursa eve yollarız filan demişti.. şimdi arayıp sesini duymak da hiç içimden gelimyo ama mecburen arıcaz.. çalışma hayatım aşırı yoğun, sabi,t bir yerim yok ve çok stresli bir işim var.. ve de bu lekelenmelerim çok ayakta klaınca artıyor, dinlenince yok denecek kadar azalıyor.. yani istirahat etmem de şart..
Canım inşallah bir sorun çıkmaz bebeğin daha önemli

yalnış yazmışım kematom değil, hematom olacaktı.. yani kanbirikmesi gibi bişi..

Canim bende simdi onu sana sirucaktim, ama acikladin simdi anladim:))

Yinede haberler iyi sayilir Rezua, sevindim adina canim, Doktor istirahat diyorsa muhakkak etmelisin, Isyerleri bu konuda sorun cikarabikiyor ama sonucta senin ve bebeginin sagligi herseyden once gelir. Umarim herhangi bi sorunla karsilasmazsin.

Biz calisan kadinlar malesef bol bol dinlenme firsatina sahip degiliz. Benimde senin gibi ara ara lekelenmelerim oluyor, bu daha cok calistigim gunlerde, haftasnlari dinlenince aninda kesiliyor. Bakalim benim doktorum haftaya kontrolde bana ne dicek. Umarum ters bisiylerle karsilasmam, bende cok korkuyorum cunki. Biz keseyi daha goremedik, ilk gidicem daha. Hakkimizda hayirlisi olsun bakalim. Isyerinde bende henuz kimseye bisiy demedim, aslinda is arkadaslarim ve sefim dahil hepsi benim gibi 4 gozle bekliyordu bebis sahibi olabilmemizi, o yonden saolsunlar haklarini yiyemem. Isler cok yogun, herzaman yogun ve ben artik kasmamaya kararliyim., her ne olursa olsun, nekadar yogun olursak olalim onceligi kendime veriyorum:teytey:

evet canım yaparda bitirirsem battaniyemi ilk cicilerim die yollarım resimnlerini sizede.

benimde sürekli sarı-yeşil kahveye yakın lekelenmelerim oluyor kullandığım jeldenmi nedir bilmiyorum hiç arayıp dr a sormadım çünkü bunların normal olduğunu söylemişlerdi bu jelden dolayı.

ben jel degil ama progestan +igne kullanıyom adıı galiba ploruton depo gibi bişiydi acaba bunlar yüzünden olabilirmi o yağ rengi akıntılar.[/QUOTE]

Canım sarı olması normal galiba

GÜLCEZA benimkide progesteron jeli canım ismi Crınone %8 ben bundan oluyordur diye düşünüyorum bakalım hayırlısı

rezua canım ne güzel haberler verdin bize maşallah bebişe..
izne gelince bebiş için yapacaksın yani .... allah allah hiç hasta olmayacak mıyız ya?

kızlr selam. bugün çılldırmak üzereyim bulantılarımdan. canım ne yemek ne içmek istiyo. napcam ben ya. herşeyden midem bulanıyo. bu saat oldu saha öğle yemeğimi yemedim bulantıdan:a015:

merhaba arkadaşlar. öncelikle hoşbulduk. dün doktor kontrolumuz vardı. şükür keseyi gördük. sağlıklı yere yerleşmiş. akıllı kesem benim:) şimdi sırada inşallah bebek ve kalp atışı var. inşallah onlarıda görür ve duyarız.benim mide bulantılarım var haliyle.doktorum yatak başına tuzlu kraker koy sabah yataktan kalkmadan 2-3 tane ye o seni rahatlatır dedi. sabahları kahvaltı da kuru kayısı ve ceviz yiyorum. gün içinde de badem ve fındık tüketiyrum. sizin yaptığınız özel şeyler var mı ??

kızlr selam. bugün çılldırmak üzereyim bulantılarımdan. canım ne yemek ne içmek istiyo. napcam ben ya. herşeyden midem bulanıyo. bu saat oldu saha öğle yemeğimi yemedim bulantıdan:a015:
Çok normal canım en şiddetlenecek haftaya girmek üzeresin...İdare eetmek zorundasın..Sabırkaydirigubbakcemile

merhaba arkadaşlar. öncelikle hoşbulduk. dün doktor kontrolumuz vardı. şükür keseyi gördük. sağlıklı yere yerleşmiş. akıllı kesem benim:) şimdi sırada inşallah bebek ve kalp atışı var. inşallah onlarıda görür ve duyarız.benim mide bulantılarım var haliyle.doktorum yatak başına tuzlu kraker koy sabah yataktan kalkmadan 2-3 tane ye o seni rahatlatır dedi. sabahları kahvaltı da kuru kayısı ve ceviz yiyorum. gün içinde de badem ve fındık tüketiyrum. sizin yaptığınız özel şeyler var mı ??

Öncelikle hayırlı olsun ozaman...O klasik bulantı giderme yöntemlerinin hiçbiri işe yaramadı bende...Tuzlu krakerler bilmem neler....ohaoldumsmile Bulancaksa bulanıyor bence...Rahatlatmadı çünkü beni hiçbirşey...İnşallah sende öyle olmazolumunekankayizsmile

blue_sky

bende de o kraker meselesi hiiiiç mi hiç işe yaramadı. ölüorum bulantıdan. mide geçti yeminle yiyemiyorum aç dolanıyorum ya:bbo:

Rezuacım çok tebrikler...Devamı sağlıkla gelir inş canım..İşyerini boşver...Şu an senin bebeğin herşeyden önemli....Şef ne dicek,terslenicek mi falan filan...Bak bunlara kulak asmamalısın.Raporlarını gönül rahatlığıyla kullan...Hakkın senin...Senden de çok,bebeğinin hakkı...iki üç knedini bilmez laf edicek diye sakın bebeğini tehlikeye atacak birşey yapma....:eek:lmaz: zaten geçicek bu günler...Sabredicez hep beraber...

Rahatladığına sevindim ama bulantı ve kusma 16 haftaya kadar devam edebiliyor öyle okumuştum bir yerde.
Sağol canım...Evet biliyorum..Hayırlısı diyorum napayım.Sağlıklı olsun da bebeğimiz...boshayallersmile

blue canım bende daha çok yeni. o yüzden bişiler yiyince geçiyor. ama ileriki haftalarda ne olur bilemicem :)) yeter ki bebeklerimiz sağlıklı olsun bunlar gecici diyip rahatlıyorum..

X