Merhaba herkese.. O kadar çok yazmışsınız ki maalesef hepsini okuyamadım, bir kısmını okuyabildim.. Doktora giden keselerini ve kalp atışlarını duyan tüm arkadaşları kutluyorum.. Henüz gitmemiş olanlara da güzel haberlerle dönmelerini bekliyorum..
Biz de eşimle dün doktora gittik. Doktor biraz tuhaftı yani, aslında söylediği şeylerin hepsi doğruydu ama biraz böyle dan dan söylüyo herşeyi..benneyaptımki Neyse alltan muayene yaptı, simir testi yaptırmadım diye biraz fırça yedim.. Keseyi, içinde embryoyu ve kalp atışlarını duyduk çok şükür...hihoyyyt Ancak aynı zamanda kese dışında kematom gördü, zaten lekelenmelerim de bu yüzden oluyormuş..mirmirmirmir 10 gün boyunca yatıp dinleneceksin ,bol su içeceksin, düşük tehditi var dedi.. Çalıştığımı söyleyince rapor verdi 10 günlük.. 10 gün sonra tekrar kontrol edecekmiş, duruma göre tekrar istirahat verecekmiş.. yalnız hamile olduğumu işyerindekilere söylememiştim, bugün şefimi arayıp mecburensöylücem, bakalım nasıl tepki verecek.. biraz anlayışsız biri çünkü.. mayıs ayında çok kötü sinüzit geçirmiştim, ateşlenmiştim.. 4 gün rapor vermişti doktor. arayıp söyleyince neeeee 4 gün rapor mu aldın.. neyse artık senin imzan gerekn bişi olursa eve yollarız filan demişti.. şimdi arayıp sesini duymak da hiç içimden gelimyo ama mecburen arıcaz.. çalışma hayatım aşırı yoğun, sabi,t bir yerim yok ve çok stresli bir işim var.. ve de bu lekelenmelerim çok ayakta klaınca artıyor, dinlenince yok denecek kadar azalıyor.. yani istirahat etmem de şart..