Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlaarr saçlarım çookk dökülüyodu yazın deniz güneş üstüne hamilelik dün kestirmek zorunda kaldımm kuaförümde dahil hamilelikte kesilmez dedi bunun biyolojik bi dayanağı yok bildiğim kadarıyla sizin fikirleriniz ne nolur rahatlatın beniii
kızlarr çok şükür şimdi kalp atışlarını gördüm geliyorum bebegimin darısıda tüm isteyen bekleyen arkadaşlara inşallahh
herkese selamlar..zonetje sende 7.haftadasin dr.kontrolun ne zaman?
Zonnetje senle ayniyiz canim benimde sat 31 temmuz bende dün kalp atisini gördüm sükürler olsun
Zonnetje senle ayniyiz canim benimde sat 31 temmuz bende dün kalp atisini gördüm sükürler olsun
Rabia, gozun aydin canimmm...darisi basima, benimde az kaldi gidicem doktora, cok merak ediyorum insallah hersey yolunda giderde bende duyarim pitpitlarini bebisin:)
evet benim SAT ta 31 temmuz, hadi bakalim hayirlisi olsun arkadasim, Allah kucaklarimizada almayi nasip etsin bebeciklerimizi:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
amin canim doktordan gelince güzel haberlerini bekliyorum a.s.
Aminnn canim insallah, cumlemize guzel haberler vermek nasip etsin Rabbim insallah, kimsenin kucagini bos birakmasin.
selam kızlar.....bugun fasulyemızı gorduk rabbım herkese nasıp etsın ıns....kalp atısları ıcın 15 gun sonra gıdecegız ıns hersey yolunda gıder
selam kızlar , bende mayıs annesımı olucam yoksa hazıranmı anlamadım bır turlu:) sat 31 temmuz bu gun sat a gore 7 haftaya gırdık ama usg ye gore 6 haftalık olduk. sanırım usg ye olanı kabul edıcez. 5 haftalıkken en son gıtmıstım dr. bu konuda bıraz endıselerım var. dr cok tersti, 5. haftada fetusu goremedık, kalp atıslarını duyamadık dıye epey bı korkuttu benı. ama okuduğum kadarıyla 8. haftaya kadar yolu varmıs fetusu gormek ıcın. bende cok uzun yıllardır uğrasıyorum. bu kadar uzun zamandan sonra doğal yolla hamıle kaldım. rabbım ınsallah bos bırakmaz kesemı.
topikinizin hepsini okumaya çalıştım ama yınede sormak ıstıyorum. sızler yolk kesesı , kalp atışı ve fetusukaçıncı haftalarda gorebıldınız.??
hım bırde bendede hıc bır belırtı yok. anladığım kadarıyla topikte coüğu kısıde bulantılar tam baslamamıs.
hepinize sağlıklı hamılelıkler dılerım arkadaslar.
Kızlar bu saatte inanırmısınız ıslak hamburger yedim ben kafayı yedim galiba eşime söyledim hemen sipariş verdi ben mi hamileyim omu bilmiyorum ben yerken oda yiyor ikimizde davul gibi olcaz böyle gidişle birde daha ben yolun başındayım
selam kızlar.....bugun fasulyemızı gorduk rabbım herkese nasıp etsın ıns....kalp atısları ıcın 15 gun sonra gıdecegız ıns hersey yolunda gıder
Selam canim hosgeldinn
Evet 7 ci haftamizdayiz. haftaya sali kontrolum var canim, ilk kontrolumuz daha hic gitmedik. a.s
arkadaşlar bende idrar yolları enfeksiyonu var şu an.Hamilelikten önce de tedavi gördüm.şimdi tekrarladı.ne yapcam bilmiyorum.doktor ilaç vermedi su içerek atlat dedi ama geçmiyo