saol canım inş rabbim mübarek saatlerde dualarımızı kabul eder. aamiiiinnnn:Saruboceq:
kese içinde fetus görmeyeniniz var mı, yani anlayamadığım şey neden benim içime kurt düşürüyor bu dokıtor, internette yolk kesesinin görülmesi gebeliğin boş olmadığına dair önemli bir işaret diyor, ama benim dr birşey söylemek için erken, 1 hafta sonra tekrar bakalım dedi 6+0ken gittiğimde.
6 haftalik fetus kese icinde gorulmeyebilir felisim, bu kisiden kisiye degisiyor inan. Yolk kesesinin olmasi tabikide buyuk ihtimalle kesenin bos olmadigi anlamina geliyor. Lutfen doktorunun verdigi sureyi bekle ve tekrardan git. Kendinide yipratma lutfen kotu dusuncelerle. Hersey gonlunce olsun canim, guzel haberler alman umuduyla!
tülincim ben ssk da yaptırıyorum tahlillerimi parasız yani ayrıca drum söledi git yaptır bakalım die ondan gittim ben normalde günüm 10 günden fazla gecikmedikce gitmem zaten hüsran olmamak için ama bu güne kadar belki 20 kere test yapıldı ama hiçbirinde böyle bi yükseklik olmadı yani en fazla 2.10 falan çıktı yada 0.100 falan bu ilk yani bölesi.şimdi sonucumu almaya gidiyorum ben sonra görüşürüz inş hayırlı haberlerle dönerim canlarım.
Kızlar beklemek beni çok yordu pazartesi hayırlısıyla bir gelsin
Zonnetje çok doğru söylemişsin hepimiz şu süreci sağlıkla bir atlatabilseydik canım.
Kendi kendime kurmaya başladım ( boş gebelikle ilgili) hiç gerek yok biliyorum ama işte. Bazen topiclerde çok gezip okumak iyi gelmiyor bana
salı gününe kadar uyusam o gün uyanıp kontrole gitsem bebişi görsem???????
Anladım canım bence sağlıklı devam etcek hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah fırlamıştır değerin
Zonnetje çok doğru söylemişsin hepimiz şu süreci sağlıkla bir atlatabilseydik canım.
Kendi kendime kurmaya başladım ( boş gebelikle ilgili) hiç gerek yok biliyorum ama işte. Bazen topiclerde çok gezip okumak iyi gelmiyor bana
canım ben doktora gitmedim bile daha önce kimyasal gebelik olduğum için erken gitmiyorum artık 2 hafta sonra gitcem direk kalp atışını görüyüm diye tabi bu sefer devam ederse sende öyle yap bence insan durup dururken strese giriyor
Ayni hisler icindeyim:))) sali gunu benimde ilk kontrolum canim:)) Gel beraber uyuyalim saliyada uyaniriz:))) kacta randevun??
Insallah guzel haberler alicaz canim, ferah tut icini:1hug:
canım ben doktora gitmedim bile daha önce kimyasal gebelik olduğum için erken gitmiyorum artık 2 hafta sonra gitcem direk kalp atışını görüyüm diye tabi bu sefer devam ederse sende öyle yap bence insan durup dururken strese giriyor