2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

tülincim ben ssk da yaptırıyorum tahlillerimi parasız yani ayrıca drum söledi git yaptır bakalım die ondan gittim ben normalde günüm 10 günden fazla gecikmedikce gitmem zaten hüsran olmamak için ama bu güne kadar belki 20 kere test yapıldı ama hiçbirinde böyle bi yükseklik olmadı yani en fazla 2.10 falan çıktı yada 0.100 falan bu ilk yani bölesi.şimdi sonucumu almaya gidiyorum ben sonra görüşürüz inş hayırlı haberlerle dönerim canlarım.

kese içinde fetus görmeyeniniz var mı, yani anlayamadığım şey neden benim içime kurt düşürüyor bu dokıtor, internette yolk kesesinin görülmesi gebeliğin boş olmadığına dair önemli bir işaret diyor, ama benim dr birşey söylemek için erken, 1 hafta sonra tekrar bakalım dedi 6+0ken gittiğimde.

Gulceza, hayirli haberlerini bekliyoruz canim, bizede bildir hemen olurmu. Butun dualarimiz simdi seninle canim hadi bakalim alirsin insallah guzel mujdeni.

6 haftalik fetus kese icinde gorulmeyebilir felisim, bu kisiden kisiye degisiyor inan. Yolk kesesinin olmasi tabikide buyuk ihtimalle kesenin bos olmadigi anlamina geliyor. Lutfen doktorunun verdigi sureyi bekle ve tekrardan git. Kendinide yipratma lutfen kotu dusuncelerle. Hersey gonlunce olsun canim, guzel haberler alman umuduyla!

blue-sky canım

Benim drum Memorıalda Nur Dokuzeylül Tedavi sürecimdeki drum yine ilk muayenede de ona gidicem. Dr konusunda karar veremedim çünkü. Fakat dr arayışım devam ediyor.

GÜLCEZA inşallah güzel haberlerle dönersin canım

Zonnetje burda kanama vs durumlar olduğunda kalçadan iğne yada jel yada ağızdan ilaç veriliyor sizde niye öyle değil ya şaşırdım orda daha çok önemsiyorlar diye düşünüyordum. Bugünlerde bol bol dinlen evde yatarak geçirmen senin için daha iyi olur

salı gününe kadar uyusam o gün uyanıp kontrole gitsem bebişi görsem???????

Kızlar beklemek beni çok yordu pazartesi hayırlısıyla bir gelsin
Zonnetje çok doğru söylemişsin hepimiz şu süreci sağlıkla bir atlatabilseydik canım.
Kendi kendime kurmaya başladım ( boş gebelikle ilgili) hiç gerek yok biliyorum ama işte. Bazen topiclerde çok gezip okumak iyi gelmiyor bana

Anladım canım bence sağlıklı devam etcek hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah fırlamıştır değerin

Baharnazcım canım öyle kurguları ister istemez yapıyor insan.Dünden önce de bende de aynı tedirginlikler vardı.Çok şükür öyle olmadı..Bu tedirginlikler hep olacak..Ne kadar az yapmaya çalışırsan o kadar iyi olur.Düşünmemeye çalışalım kötü şeyler...Hep iyileri düşünelim...kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile5

salı gününe kadar uyusam o gün uyanıp kontrole gitsem bebişi görsem???????

Ayni hisler icindeyim:))) sali gunu benimde ilk kontrolum canim:)) Gel beraber uyuyalim saliyada uyaniriz:))) kacta randevun??
Insallah guzel haberler alicaz canim, ferah tut icini:1hug:

Anladım canım bence sağlıklı devam etcek hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah fırlamıştır değerin

slm tulın senle hemen hemen aynı donemdeyız sen doktora gıttıgnde nezamn bebği görürüz dendi benım sadece kese var suan

canım ben doktora gitmedim bile daha önce kimyasal gebelik olduğum için erken gitmiyorum artık 2 hafta sonra gitcem direk kalp atışını görüyüm diye tabi bu sefer devam ederse sende öyle yap bence insan durup dururken strese giriyor

Bu dusunceler hepimizin aklindan geciyor baharnazcim, beklemek hakikaten cok zor ve gunler cok yavas ilerliyor. En iyisi bisiylerle mesgul olmak sanirim, zaman cok daha cabuk gecer. Biz ne dusunursek dusunelim, hangi tur senaryolari kafamizda kurarsak kuralim sonucta Rabbim neyi nasip etmisse hakkimizda o olucak. Icimizi ferah tutmaya calisalim en iyisi ve sabirla duayla bekliyelim.:1hug:

Zonnetje ve blue-sky sağolun canım ya İnşallah herkesin muayenelri güzel geçer güzel haberler paylaşırız.

seni o kadar iyi anlıyorum ki baharnaz, salı gününden beri boş gebelik konusunda sanal alemi hatmettim. Allahım diyorum biliyorum şımarıklık bu, yani Allah bağışlasın bir kızım var, bu zevki hiç tadamamış o kadar kadın varken vesvese etmek. Ne diyelim, hayırlısıysa olsun, değilse de Allah hayırlısını nasip etsin.

bizim 2. aşılamız ve tuttu çok şükür bi heycanla gıttım doktora kalp atısı için doktor 15 gün sonra gel dedı bgn sadece kese var haftaya da ancak bebeği görebiliriz dedi bgn çok ufakmış

Ayni hisler icindeyim:))) sali gunu benimde ilk kontrolum canim:)) Gel beraber uyuyalim saliyada uyaniriz:))) kacta randevun??
Insallah guzel haberler alicaz canim, ferah tut icini:1hug:

salı gidip gitmemeye karar veremedim, daha mı geç gitsem ki salıya 7+0 olacam. Benim SAT 3 ağustostu ama 2 ay öncesine kadar 24günde bir olurken temmuz ve ağustosta 27 güne çıktı düzenim, dr geç yumurtlama da olabilir diyor ama benim aksine kısa kısaydı. Belki bu aya özeldir ne bileyim, zonnetje senin son kontrolün ne zamandı da görülememişti bebiş?

bizim 2. aşılamız ve tuttu çok şükür bi heycanla gıttım doktora kalp atısı için doktor 15 gün sonra gel dedı bgn sadece kese var haftaya da ancak bebeği görebiliriz dedi bgn çok ufakmış

kızlar olumsuz düşünmeyin neden hep en kötüsünü düşünüyorsunuz klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…