2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Hadi gozun aydin olsun canim, darisi basimiza.Erken gitmisim doktora diyorsun...kalp atislarini duyabilmek icinmi erken henuz yani yoksa tahlil sonuclari icinmi?? Hayirlisi olsun canim, pazartesi yine gidiceksin nasilsa.:CüvCüv::CüvCüv:

Tahliller için erkenn ama açlıktan bayılıcaktım yaaa bide daha göbüş belli olmadığı için oturmak için yerde vermiyolar heheheh çıksın artıkk göbüşşleerrr :)) hamileler vardı kıyafetlerine bakıyorumm bende giyinmek istiyoruuummm tulumlar falannnn :)))

Tahliller için erkenn ama açlıktan bayılıcaktım yaaa bide daha göbüş belli olmadığı için oturmak için yerde vermiyolar heheheh çıksın artıkk göbüşşleerrr :)) hamileler vardı kıyafetlerine bakıyorumm bende giyinmek istiyoruuummm tulumlar falannnn :)))

O gunlerde gelicek canim hic suphesiz:))) uleyyyy taze hamileyin diyeydin kalkin yer verin:))))
Ya gobus dedinde, benim zaten sisko bi gobusum vardi.,..artik Allah izin verirde hersey yolunda giderse cok surmez top gibi yuvarlar esim beni hahahahah

Teşekkür ederim derencciiimmmm

Gülceza benim göğüslerimde seninki gibi ağırıyoo inş. hayırlı haberlerle gelirsiinnn bekliyoruzz..

Zonnetje oralarda doğurganlık az olduğu için daha çok önemserler zannediyodumm Türk dr.larınaa kurban olayımm :)) canımm sen kesinlikle dinlen yorma kendinii

Olmazmı Hiç Başlamazsa Tam Süper Olur :jeyyar:
Ama Bulantıdan Çok Sancı Var Şuan Bende Neden Böyle Oldu Bilmiyorum :sinifsinif:

Gebeliğin İlk Aylarında Kanama Görülebilir Diye Mesaj Geldi Bana Türkcelden Fakar Doktora Mutlaka Görünülmesi Gerektiği Notuda Vardı Altında Bence İhmal Etme
İnşallah Herşey Normaldir Canımkaydirigubbakcemile5

Derencim, bende oyle umid ediyorum canim, insallah:))
Hepiniz su kritik donemleri atlatsakta biran once hamileliklerimizin tadini cikarsak dimi, umarum daha coook paylasicak seylerimiz olucaktir mayisa kadar:içelim::nazar::nazar:

O gunlerde gelicek canim hic suphesiz:))) uleyyyy taze hamileyin diyeydin kalkin yer verin:))))
Ya gobus dedinde, benim zaten sisko bi gobusum vardi.,..artik Allah izin verirde hersey yolunda giderse cok surmez top gibi yuvarlar esim beni hahahahah

bende çok az göbek var ama içimme çekerek yaşamaya alıştımm dar badilerle dümdüz duruyoo.Geçen eşime diyorumm ohhhbeee 9 ay göbeğimi rahat rahat salıcamm :))))))

Anladım Düşen Ateşinizdi Yani bi Üstteki Mesajda Belirtmeyince Bthg Değeri Olarak Algıladık Sizi Üzmek İstemem Ama Ateş Ölçme Yönteminde Ateşin Düşmesi Gebeliğin Olmadığı Anlamına Geliyor Diye Biliyorum Kimyasal Gebelik Olabilir :çok üzgünüm: Yinede Belli Olmaz Rabbim Ol Dediyse Eğer Ateş Mateş Hikaye Rabbim Hayırlı Haberlerini Duymayı Nasip Etsin İnşallah Canım
Bugün Cuma Saat 2 ye Kadar Dua Et Ve Ümidini Kesme Rabbimden opuyorumnanaktan

[/QUOTE]

biliyorum canım ateş düşünce gebelik yok o yüzden ümidim azaldı.neyse bekleyip görcez.inş hayırlısı olur.çok bekledim üzülmek istemiyorum ama hayırlısı artık ne yapalım.:Saruboceq::bbo::Saruboceq:gerçi şuda bi gerçek ben daha önce ateş ölçme yöntemini kullanmıştım adet olcana yakın ateş düşüşe geçmiyo olucagın güğne kadar aynı seyirde adet olacagın gün birden düşüyo yani bende öle olmuştu.

Zonnetje oralarda doğurganlık az olduğu için daha çok önemserler zannediyodumm Türk dr.larınaa kurban olayımm :)) canımm sen kesinlikle dinlen yorma kendinii

Yok canim nerdeee..bunlarinki duz mantik: bebek iyiyse hersekilde tutunur.,,kotuyse kendi kendine bededini terkeder nasilsa!
Gulermisin aglarmisin:))) Beklicem artik kismet bakalim, sali gunu hersey belli olur. Ben saliya kadar stresten olmezsem tabeee:)))

Derencim, bende oyle umid ediyorum canim, insallah:))
Hepiniz su kritik donemleri atlatsakta biran once hamileliklerimizin tadini cikarsak dimi, umarum daha coook paylasicak seylerimiz olucaktir mayisa kadar:içelim::nazar::nazar:

Evet Yaa Şu İlk Ayları Bi Atlatsak Hatta Birde Cinsiyetlerini Öğrenip Hazırlıklara Başlasak Tam Süper Olacak :CüvCüv::ecrin_bebek:

Biz Geçen Hafta İlk Bezini Aldık Babasıyla 26.00 Tl'miş Ultra Prima Yeni Bebek
çinde 98 Adet Var 2 Kutuda Islak Mendili Var Bundan Sonra Her Ay Alıcaz Birikim Yapıcaz :KK1:

bende çok az göbek var ama içimme çekerek yaşamaya alıştımm dar badilerle dümdüz duruyoo.Geçen eşime diyorumm ohhhbeee 9 ay göbeğimi rahat rahat salıcamm :))))))

Ooohhh sefan olsun. sal gitsin gobusu 9 ay:))))) sonra nasil olsa eritme calismalarina baslariz ister istemez:))))

Su gobusleri buyutelimde once..sonra resimlerini ceker gosteririz burda:)))))

EN BUYUK GOBUS YARISMASI:))):CüvCüv::CüvCüv::roflol:

Evet Yaa Şu İlk Ayları Bi Atlatsak Hatta Birde Cinsiyetlerini Öğrenip Hazırlıklara Başlasak Tam Süper Olacak :CüvCüv::ecrin_bebek:

Biz Geçen Hafta İlk Bezini Aldık Babasıyla 26.00 Tl'miş Ultra Prima Yeni Bebek
çinde 98 Adet Var 2 Kutuda Islak Mendili Var Bundan Sonra Her Ay Alıcaz Birikim Yapıcaz :KK1:

Rabbimin izniyle hepsi olucak insallah, simdi sabirsiziz gunler yavas ilerliyor..biraz ilerliyelim zaman daha cabuk gecicektir. Bende cinsiyetini ogrenmek istiyorum evet, aslinda ne olucagi hic onemli degilde, yinede insanin kalbinin bo kosesinde kiz bebek arzusu yatiyor. Biz sakadan isim felan konusuyoruz aramizda evde, walla uyusucak gibi degil fikirlerimiz:)))) nolur bilmem artikkk ugrastiricak bu adam beni

bebisinin ilk bezleride hayirli olsun:)))) yumusak yumusak baglarsiniz artik popocugunu:)):emir_bebek::ecrin_bebek:

biliyorum canım ateş düşünce gebelik yok o yüzden ümidim azaldı.neyse bekleyip görcez.inş hayırlısı olur.çok bekledim üzülmek istemiyorum ama hayırlısı artık ne yapalım.:Saruboceq::bbo::Saruboceq:gerçi şuda bi gerçek ben daha önce ateş ölçme yöntemini kullanmıştım adet olcana yakın ateş düşüşe geçmiyo olucagın güğne kadar aynı seyirde adet olacagın gün birden düşüyo yani bende öle olmuştu.

Takma Kafana Bu Kadar Ne Kadar Takarsan O Kadar Uzaklaşıyosun Aslında Bebişten
Azcık Oluruna Bırak Canım Dur Baklım Mevlam Neyler Neylerse Güzel Eyler :Saruboceq:

Doktor Bana Sende Birsürü Kist Var Tedavi Olman Gerekiyor Dedi Amaaannn Dediimm Ümidimide Kesmedim Hatta O Ay Hamile Kaldım opuyorumnanaktan

Rabbim Sanada Nasip Etsin İnşallah :1hug:

Rabbimin izniyle hepsi olucak insallah, simdi sabirsiziz gunler yavas ilerliyor..biraz ilerliyelim zaman daha cabuk gecicektir. Bende cinsiyetini ogrenmek istiyorum evet, aslinda ne olucagi hic onemli degilde, yinede insanin kalbinin bo kosesinde kiz bebek arzusu yatiyor. Biz sakadan isim felan konusuyoruz aramizda evde, walla uyusucak gibi degil fikirlerimiz:)))) nolur bilmem artikkk ugrastiricak bu adam beni

bebisinin ilk bezleride hayirli olsun:)))) yumusak yumusak baglarsiniz artik popocugunu:)):emir_bebek::ecrin_bebek:

İnşallah Canım Rabbim Sağ Salim Kucaklarımıza Almayı Nasip Etsin :Saruboceq:
Evt Bizim Evdede Var Aynı Dert Ben Kızım Diye Babası Oğlum Diye Seviyo Karnımı:roflol:
Elleri Ayakları Düzgün Olsunda Gerisini Rabbim Bilir (Ama Yinede Kız Olursa Sevinirizbayanssulusmile)

Takma Kafana Bu Kadar Ne Kadar Takarsan O Kadar Uzaklaşıyosun Aslında Bebişten
Azcık Oluruna Bırak Canım Dur Baklım Mevlam Neyler Neylerse Güzel Eyler :Saruboceq:

Doktor Bana Sende Birsürü Kist Var Tedavi Olman Gerekiyor Dedi Amaaannn Dediimm Ümidimide Kesmedim Hatta O Ay Hamile Kaldım opuyorumnanaktan

Rabbim Sanada Nasip Etsin İnşallah :1hug:

inş canım haklısın tabi ama elden ne gelirki.5 buçuk senedir bekledigim bişi bu ondan heralde.ayrıca başınızda sizden sırf bebeginiz olmuyo die uzaklaşan ve dışlayan bi aile büyükleriniz varsa bu kadar stres az bile geliyo insana canım inan çok zor inan.altlı üstlü oturuyoruz aynı kapıdan girip çıkıyoruz ve nasıl bişiyse bayramın 1. gününden beri yüzlerini görmedim zaten biraz rahatsız oldugum için yattım hep onlarda kapımı çalmayınca göremedim.hamile görümcem var onun bile dogumu çok yakın ama yani eylül 28 de bana yalan söylüyolar erken dogum olmazsa ekim 28 diolar.allaha havale ettim canım ama insan üzülüyo işte.

inş canım haklısın tabi ama elden ne gelirki.5 buçuk senedir bekledigim bişi bu ondan heralde.ayrıca başınızda sizden sırf bebeginiz olmuyo die uzaklaşan ve dışlayan bi aile büyükleriniz varsa bu kadar stres az bile geliyo insana canım inan çok zor inan.altlı üstlü oturuyoruz aynı kapıdan girip çıkıyoruz ve nasıl bişiyse bayramın 1. gününden beri yüzlerini görmedim zaten biraz rahatsız oldugum için yattım hep onlarda kapımı çalmayınca göremedim.hamile görümcem var onun bile dogumu çok yakın ama yani eylül 28 de bana yalan söylüyolar erken dogum olmazsa ekim 28 diolar.allaha havale ettim canım ama insan üzülüyo işte.

Anlayabiliyorum Tatlım Eğer size soğuk davranıyorlarsa bu aile büyüklerinizin terbiyesizliği çocuğu veren ALLAH Alan ALLAH Bu yaşa gelmişler hala bunun bilincine varamamışlarmı?
Boşver sen kimseyi takma kafana Sadece RABBİME Sığın elini karnına koy
bol bol selevat çek hatta birde şimdi 4 rekat hacet namazı kıl bende dua edicem sana şimdi namaz vakti kalkıyorum saat 2 de olumlu olumsuz haberlerini bekliyorumm Allah Emanetsin :1hug:

Anlayabiliyorum Tatlım Eğer size soğuk davranıyorlarsa bu aile büyüklerinizin terbiyesizliği çocuğu veren ALLAH Alan ALLAH Bu yaşa gelmişler hala bunun bilincine varamamışlarmı?
Boşver sen kimseyi takma kafana Sadece RABBİME Sığın elini karnına koy
bol bol selevat çek hatta birde şimdi 4 rekat hacet namazı kıl bende dua edicem sana şimdi namaz vakti kalkıyorum saat 2 de olumlu olumsuz haberlerini bekliyorumm Allah Emanetsin :1hug:

saol canım inş rabbim mübarek saatlerde dualarımızı kabul eder. aamiiiinnnn:Saruboceq:

Olmazmı Hiç Başlamazsa Tam Süper Olur :jeyyar:
Ama Bulantıdan Çok Sancı Var Şuan Bende Neden Böyle Oldu Bilmiyorum :sinifsinif:
valla süper olur
canım o yazdıklarım o günlerdeki ateşimin dereceleri kan testim 0-5 referansta 6 çıktı.bugün ikinciyi yaptırdım daha almadım sonucumu
Ay öyle bende hata doğru okumamışım o zaman ne bu umutsuzluk sen ateşe falan bakma bende ateş ölçme yöntemiyle hamile kaldım test yaptığım gün aha dedim hasta oluyorum aman test yapıyım yinede dedim bir baktım hamileyim ateş güvenilir bi sonuç değil çokta sürekli değişen bişey hayırlısıyla devam etcek hemişliğin merak etme

Ay öyle bende hata doğru okumamışım o zaman ne bu umutsuzluk sen ateşe falan bakma bende ateş ölçme yöntemiyle hamile kaldım test yaptığım gün aha dedim hasta oluyorum aman test yapıyım yinede dedim bir baktım hamileyim ateş güvenilir bi sonuç değil çokta sürekli değişen bişey hayırlısıyla devam etcek hemişliğin merak etme[/QUOTE]

nasıl çıkmıştı ateşim düşükmüydü ögrendigin gün canım adetin geçmemişmiydi test yaptıgında.inş dediginiz gibi olur. umudumu yerine getirdiniz yaa allah razı olsun inş rabbim bu mübarek günün ve evliyaların şühedaların yüzü suyu hörmetine dualarımızı kabul eder sevindirir bugün beni.

36,7 den test yaptığım gün 36,4 düştü ama ben yinede yaptım test çünkü içimden öyle geldi hamileyim dedim kendi kendime ateşe inanmadım ondan önce ayda hasta olduğum gün düşmüştü aynı böyle ama bu sefer hasta olmadım

Sen umudunu kaybetme canım yinede devam eder,hamileliğin keşke erkenden gitmeseydin doktora böyle insan daha kötü oluyor durup dururken kendini sterese sokuyor,ben yine kimyasal olur bana belki yine diye 2 hafta sonra gitcem aynı stresi ve tahlil paralarını tekrar yaşayamam garanti olsun diye bekliyorum bende

X