2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

bizim 2. aşılamız ve tuttu çok şükür bi heycanla gıttım doktora kalp atısı için doktor 15 gün sonra gel dedı bgn sadece kese var haftaya da ancak bebeği görebiliriz dedi bgn çok ufakmış

canım benim bu 15 gün geçmez ama sonunda bebişini görcen inş.zemuszemus:nazar:

bizim 2. aşılamız ve tuttu çok şükür bi heycanla gıttım doktora kalp atısı için doktor 15 gün sonra gel dedı bgn sadece kese var haftaya da ancak bebeği görebiliriz dedi bgn çok ufakmış

Aşılamayla mı kaldın hamile canım inşallah o zaman kalp atışlarını da görürsün burdan haber verirsin bizede bende o zamana göre giderim kalp atışlarını görmeye gerçi herkezde aynı olmaya biliyor ama neyse kısmet

SELAM KIZLAR. BNİM KONTROLE AZ KALDI. HAFTAYA 8. HAFTAMIZA GİRCEZ. KALP ATIŞLARINI DİNLİCEM:icecream:

SELAM KIZLAR. BNİM KONTROLE AZ KALDI. HAFTAYA 8. HAFTAMIZA GİRCEZ. KALP ATIŞLARINI DİNLİCEM:icecream:

Bende Tam Msnden Topiğe Gel Diyecektim kaydirigubbakcemile5
Kalp Kalbe Karşıymışa.s.
Bu Topik Diğerlerine Göre Sessiz Sakin Sanki Biraz Yada Bana Öyle Geliyo kafamçokkarıştı

Bende Tam Msnden Topiğe Gel Diyecektim kaydirigubbakcemile5
Kalp Kalbe Karşıymışa.s.
Bu Topik Diğerlerine Göre Sessiz Sakin Sanki Biraz Yada Bana Öyle Geliyo kafamçokkarıştı

BİZ BİZE EDERİZ SOHBETİMİZİ CANIM BENİMaydirigubbakcemile5

bende haftaya salı ya da çrş giderim diyorum bakalım rabbim hayırlsısıyla hepimize dinletsin o pıtpıtları inşallah...

ne güzel kalp atışlarını görenler olmuş darısı başımıza, allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

ayy ne zormuş bu beklemeler herkes derdi de inanamazdım aman bebeği var neyi bekleyemiyor ki derdim şimdi her hafta ayrı heyecan ,hayırlısıyla kalp atışını alacağız ardından 2li, 3lü testle başka kimbilir neler doğurana kadar bitmez bence bu merak ,rabbim hepimize sabır versin bu konuda :)

ayy ne zormuş bu beklemeler herkes derdi de inanamazdım aman bebeği var neyi bekleyemiyor ki derdim şimdi her hafta ayrı heyecan ,hayırlısıyla kalp atışını alacağız ardından 2li, 3lü testle başka kimbilir neler doğurana kadar bitmez bence bu merak ,rabbim hepimize sabır versin bu konuda :)

evet canım ya doğana kadar sağlıklımı nasıl diye endişe edicez ister istemez

ne güzel sizin az kalmış daha benim çok var ama şu anda rahatlık var bende çok streste değilim bu arada kızlar folic plus içiyonuzmu

X