Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın arkadaşlar 1 haftadır takip edemiyordum internet gitmişti benim bebeğimde 6+5 haftalık hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bende yarın ilk aşamada yapılması gereken tahliller varmış onun için gidicem..aranızda izmirde oturan var mı hangi doktora gidiyorsunuz henüz iyi bi doktor bulamadım da herkese güzel günler
sağol özlemcim..doktorla olan randevum yarın..ilk muayene...tüp bebek olduğu için işlemi yapan doktor muayene edecek..sonra kendi doktorumla görüşeceğim..muhtemelen 2.kontrolde yani...Yalnız tüp bebek yapan doktorların hepsi aynı mıdır bilemiyorum ama ben bu doktoru arayıp birşey danışamıyorum..hatırlamaz bile kimim,hangi hastayım..o yüzden aramadım hiç...yarın gidip muayene olduğumda sorcam bunları inş...mafoldumben
Merhaba kızlar dün doktora giittim bebeğim 9 haftalık olmuş kalbi çok güzel atıodu 12. Haftada 2 li test ense ölçümü falan yapılacak.allah bütün hamilelere sağlıklı sihhatli bebeklerini kucağına almayı nasip eder inşallah
gezgin ya sana çok sevindim ama kendime canım sıkıldı (( bende 6+0da gitmiştim ama kesem vardı sadece, bebeğimi görememiştim benimde karından bakılmıştı ,sorun yoktur inşallah ya (( korktum bu sefer yine aynı şeyleri yaşamak bebeksiz kalmak istemiyorum(( boş gebelik falan değildir inşallah ya,değerlerim şükür düzenli artıyor ama ne bileyim görene kadar insan böyle işte ((
mafoldu
mben mafoldumben mafoldumben
Ben babamı kaybettim kızlar, daha doğrusu kaybetmişim.
Amerikada ve gidemeyecek durumda olduğumuz için gizlediler benden.
Toparlanmaya çalışıyorum.
Bugün dönmek üzere yola çıkıyoruz.
Aslında hiç dönmek istemiyorum.
Burda olunca hepsi yalanmış, öyle bir şey yokmuş gibi düşünebiliyorum.
Dönünce çok zor olacak. senağlama senağlama senağlama
Herkes bebeğini düşün kendini üzme diyor ama çok zor senağlama
Kızlar benim lekelenmeler devam ediyor, cuma günü randevum var.. ve çok korkuyorum.. lekelenmeler kahverengi ve koyu renkte.. ama kırmızı ve kan renginde değil. hep acabalar var kafamda.. acaba bebeğim ölmüş olabilir mi, ya da kalbi durmuş olabilir mi.. ya da bu lekelenmeler düşük başlangıcı mı? ama bu lekelenmelerin yanında herhangi bir ağrım yok.. zaman zama n hafif başdönmeleri ve mide bulantılarım oluyor.. ama az.. umarım boş yere endişe ediyorumdur.........
kızlar soruma cevap verin lütfen yoksa stresten bebeğe bişi olcak vallahi adet olmam gereken hafta kasıklarında çok sancı vardı ve sancıyla birlikte hafif midem bulanıyordu şu anda5+4 oldum mide bulantım çok yok bide sancılarım kesildi.bu normal olabilirmi kesemizi gördük ama o geçen haftaki gibi gendimi çok kötü hissetmiyorum .nolur cevappppppp :sinifsinif: limde değil kafama takıyorum
derencim sana da gçmiş olsun..şansızlık işteee
sorma benim de oyle oldu, moralim bozuldu ama zararsız olanları veriyorlarmıs..Allah'ım korusun yavrularımızı
bana da aksef 500 mg aynı 12 saatte 1
5 gün kullanıcam..
bir arkadasım baslangıcta antibiyotik iğneleri yemiş, şimdi sağlıklı kızları 3 yaşında.
doktorlar bilerek veriyordur..
pazartesi görsem miniğimi kalbinin atışını kendini sağ salim
kızlar yarım saat sonra gidiyorum. Kontrole bana sanş dileyin. Bebeğimin kalbi atıyor olsun. Bu sefer bana tutunsun.
kızlar yarım saat sonra gidiyorum. Kontrole bana sanş dileyin. Bebeğimin kalbi atıyor olsun. Bu sefer bana tutunsun.
kızlar çok sağolun hadi çıkıyorum. umarım güzel şeyşeyler yazarım sizlere.
İşte geldim burdayımmmmmmmmmm. kızlar bende hayırlısı ile mayıs annesi olucam. 6+4 hamileyim. tahmini doğumum 8 mayıs :) Allah hepimize kolaylık versin
gülümc
1,17 cm di geçen pazartesi derencim..5+5 di aslında ama ultrason 6+1 dedi..
felisimfelis gözükmedi diyince korktum biraz ama.
saol derencim =))) senden sonraki en ciciŞeniz