Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gezgincim canım dikkat et kendine ,hem öyle bitkisel çaylarıda bakıp iç her çayı içemezsin hamileyken...
ulturason kagıtında benimki yuvarlak bu arada seninki ikizdi degilmi canım 2 kesemi gördün nasıl oldu
Bulantılara neyin iyi geldiğini zaman içinde mecburen buluyosunuz.. şunu yersem iyi gelir mi acep, ya da şunu denesem diye diye siz bir nebze olsun rahatlatan gıdaları buluyorsunuz.. yalnız hatırladığım kadarıyla bulantılar 8-9.10. haftalarda çok daha yoğun oluyor (genelde yani..) bana çubuk kraker hiç fayda etmiyordu..hani internetteki sitelerde başucunuzda tuzlu kraker bulundurun yataktan kalkadan atıştırın diyo yaa.. bir kere 12-13 haftalıktım, kraker yedim kalkmadan.. 1 aydır kapı dışarı çıkamamıştım. eşime dedim ki nolur bugün market alışverişine ben de geleyim.. emin miisin, kötü olmayasın dedi.. yok iyiym sanki bugün dedim. sonra markete gittik arabayla 5 dakka mesafedeydi.. markete girdikten 5 dakka sonra bayıldım, markettekiler korkup ambulans çağırmışlar. tabi kimse bilmiyor hamile olduğumu.. sonra kendime geldim ve içimde ne varsa hepsini istifra etmiştim.. işyerine gidecek kadar iyi olduğum zamanlarda yarım gün için 8-10 tane poşet alıyordum.. wc başka binadaydı ve uzaktı, yetişmemm mümkün değildi.. üstelik hava buz gibiydi, hep poşetle geziyordum.. ki bu iyi hallerimdi, yan, işe gidebilecek hale gelmiştim...:sinifsinif:
Nediyeyim kızlar geçicekkk hepsiiiii...Aşermeniz oldumu hiç ???
merhaba bizde dün öğrendik hamile olduğumu vajinal ultrsonu tavsiye ediyormusunuz yoks karındanmı bktırtayım 4+5 im bu arada
Yok yok canım dikkat ediyorum,çok pipirikliyim bu konuda zaten...:hulya:
Geçmeye basladı çok şükür... boshayallersmile
Bu arada kızlar,hamilelikte kabızlık meshurdur,devamlı duyarız bunu...
Sizde yasıyan var mı yada ne zaman baslıyor bu durum?...
İlla olmak zorunda mı peki?..
sagolun kızlar selam verıyorum bır kısı bıle selam vermıyo.......bız burda 9 ayımızı ıyısıyle kotusuyle boylemı paylasacagız.....
Kizlar....bende hala bulanti yok...olmayacakta sanirim:)))) herkez nekadarda farkli yasiyor degilmi hamileligini...
Allah bulantisi olan arkadaslarimizin yardimcisi olsun diyorum..eminim cok zordur. Ama kizlar hepimiz biliyoruzki bu yollarini gozledigimiz bebeklerimiz icin herturlu seye katlaniriz! Tabiki arada serzenislerimiz olucak..cok normal...ama Rabbime milyonlarca kez sukurler olsun bizlere verdigi mujdelerimizden.
Hepiniz kendinize ve bebislerinize iyi bakin.
Haa bu arada...aranizda sut ve sut urunlerinden hoslanmayaniniz varmi?? Ben hayatim boyunca sutten nefret etmisimdir....hic icemedim..yogurdu desen 3 haftada 1 kucuk bir kase anca yerdim(( yani hic aram yok...beyaz peynirle allahtan aram iyi..ama sadece haftasonlari yiyorum(haftaici calistigim icin kahvalti yapmiyorum hic, isyerinde bi iki dilim ekmek atistiriyorum)
Bu saydigim urunleri simdi duzenli bir sekilde tuketmem lazim...baska bi kombinasyonla tuketmeye calisacagim..mesela sutu kellogs la yemeyi denicem...varmi siiznde fikirleriniz bana??? Nasil dengeleyebilirim?
canım benimde bulantım yok hemde ikiz olmasına ragmen.
benim çok erken olmuştu. 4.haftada turşu 1 kavanoz turşuyu 3 günde bitirdim sonra geçti o günden beri ekşi tuzlu şeyler yemek istiyorum tatlı hiç göresim yok bulantı yapıyor bende
Ececim..bazi kadinlarda gercekten hic olmuormus bulanti..belkide o sansli kadinlardaniz bizde ha ne dersin? Annemle konusuyordukta gecen...o hep anlatir..ben size hamile kaldigim gece..yani rahmime dustugunuz andan itibaren hep kotu olurdum diyor..mide bulantilari ve asermeler...annamin hamilelikleri cok kotu gecermis...tiksintileri cok cok fazla olurmus. E ablama bakiyorum...onunda 2 cocugu var allah bagislasin..iki hamileligindede nerdeyse komadaydi...9 ay insanin midesi bulanirmi...enistem kovayla gezerdi butun gun pesinde( oda hep agir gecirdi hamileliklerini. E bende diger kizi olarak annemin hicbir sikayetim yok su ana kadar...belkide olmayacak Allahinizniyle)) (diye avutuyorum kendimi hihi )
Suana kadar olmayan elbette bugunden sonrada basliyabilir tabikide. Herseyin hayirlisi olsun canim...taktir Allahin, ne verirse raziyiz.
kızlar bende hamileyimmmm sat 28 ten mayısda bebegimi kucagıma alıcam inş allah nasip ederse kızlar hepinize bişey sorucam ben epidural anestezi ile dogum yapmak istiyorum benım gibi korkan varmi ve normal mi? Sezeryan mı?
2010 Mayıs annelerinin görünce çok şaşıracakları bir başlık :1shok: zemuszemus
İnşallah bu ay bebek isteyenlerin göbişlerine bebekleri konar ve Mayıs 2011 annesi oluruz :)
|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Cinsiyet|Bebişin İsmi|Güncel Notları...........................................................
1| turko | 25 | 28.TEM | 4.MAY.11 | XX | | | kese görüldü |
2| pembepink | 28 | 3.AĞU | 10.MAY.11 | 75 | | |
3| Trimme | 25 | 5.AĞU | 12.MAY.11 | 56 | |
4| ohcanimadeysin | 25 | 25.TEM | 1.MAY.11 | 64 | | |
5| rezua | 32 | 30.TEM | 6.MAY.11 | XX | |
6| cilginkiz | 33 | 28.TEM | 4.MAY.11 | 62 | | |
7| KMKM | 24 | 8.TEM | XX.MAY.11 | 58 | |
8| ozlemilker | XX | 28.TEM | 4.MAY.11 | XX | | |
9| Zonnetje | 36 | 31.TEM | 6.MAY.11 | XX | | | 21 Eylül ilk ultrason.
10| SUBARU | 33 | 31.TEM | 7.MAY.11 | 65 | | |
11| felisimfelis | 33 | 3.AĞU | 10.MAY.11 | 55 | | |
12| Gezgin.. | 20 | 6.TEM | XX.MAY.11 | 55 | | |
13| gülüm12 | 26 | 29.TEM | 5.MAY.11 | 53 | | |
14| ece1982 | 27 | 30.TEM | 6.MAY.11 | 54 | | |
15| SICAKCUKULATA | 34 | 5.AĞU | 12.MAY.11 | XX | | |
15| blue_sky | 32 | 30.TEM | 6.MAY.11 | 47 | | |