2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar keselerin şekli nasıldı benimkiler tam yuvarlak degil damla şeklinde bir tarafı sivri.bu arada karnınızda hareketler (agrı gibi) hissediyormusunuz?

ulturason kagıtında benimki yuvarlak bu arada seninki ikizdi degilmi canım 2 kesemi gördün nasıl oldu

merhaba bizde dün öğrendik hamile olduğumu vajinal ultrsonu tavsiye ediyormusunuz yoks karındanmı bktırtayım 4+5 im bu arada

Bende hiç bulantı yok ama iştahsızlık var az yiyip hemen acıkıyorum :S
Kızlar her sabah bulantıyla uyanınca ben hamileyim diye uyarı veriyo bedeniniz bazen benim niye azda olsa bulanmıyo diyorum :))

Bu arada bulantıya zencefil iyi geliyo diyolar

Bende hiç bulantı yok ama iştahsızlık var az yiyip hemen acıkıyorum :S
Kızlar her sabah bulantıyla uyanınca ben hamileyim diye uyarı veriyo bedeniniz bazen benim niye azda olsa bulanmıyo diyorum :))

Bu arada bulantıya zencefil iyi geliyo diyolar

aman olmasın yaaa bulantı berbat bişi...........:sinifsinif:

bana maden suyu ve ayva iyi geliyordu ama herkese iyi gelen farklıdır.. bi de kaşarlı tost.. ilginç ama öyle...

aman olmasın yaaa bulantı berbat bişi...........:sinifsinif:

bana maden suyu ve ayva iyi geliyordu ama herkese iyi gelen farklıdır.. bi de kaşarlı tost.. ilginç ama öyle...

Evet ya subhanallah ara ara gelip gidiyor,o bile yetiyor...:bbo: Gerçekten dayanılmazmıs...
Rabbim agırını yasatmasın...

Ayrıca benim annemede cubuk kraker çook iyi geliyordu,3 ay cubuk kraker ile durdugunu biliyorum... (kardesim 7 yasında,ondan hatırlıyorum:KK66: herkezde değişiyor işte..

Bana ne iyi gelir bilmiyorum,şuan lık ne iştahım var nede canım birşey çekiyor....:1ninca:

valla başladı bizim bulantılar uykular :))))

Ya uyku yönünden sıkıntım yok çok şükür... Aşırı vurmuyor...
Zaten ramazan dolayısı ile uyku düzenim acayip bozuldu,düzelmek zaman alıcak...
O da saglıklı bir beden ile olur... bilmiyorumkismile

Bulantılara neyin iyi geldiğini zaman içinde mecburen buluyosunuz.. şunu yersem iyi gelir mi acep, ya da şunu denesem diye diye siz bir nebze olsun rahatlatan gıdaları buluyorsunuz.. yalnız hatırladığım kadarıyla bulantılar 8-9.10. haftalarda çok daha yoğun oluyor (genelde yani..) bana çubuk kraker hiç fayda etmiyordu..hani internetteki sitelerde başucunuzda tuzlu kraker bulundurun yataktan kalkadan atıştırın diyo yaa.. bir kere 12-13 haftalıktım, kraker yedim kalkmadan.. 1 aydır kapı dışarı çıkamamıştım. eşime dedim ki nolur bugün market alışverişine ben de geleyim.. emin miisin, kötü olmayasın dedi.. yok iyiym sanki bugün dedim. sonra markete gittik arabayla 5 dakka mesafedeydi.. markete girdikten 5 dakka sonra bayıldım, markettekiler korkup ambulans çağırmışlar. tabi kimse bilmiyor hamile olduğumu.. sonra kendime geldim ve içimde ne varsa hepsini istifra etmiştim.. işyerine gidecek kadar iyi olduğum zamanlarda yarım gün için 8-10 tane poşet alıyordum.. wc başka binadaydı ve uzaktı, yetişmemm mümkün değildi.. üstelik hava buz gibiydi, hep poşetle geziyordum.. ki bu iyi hallerimdi, yan, işe gidebilecek hale gelmiştim...:sinifsinif:

Bulantılara neyin iyi geldiğini zaman içinde mecburen buluyosunuz.. şunu yersem iyi gelir mi acep, ya da şunu denesem diye diye siz bir nebze olsun rahatlatan gıdaları buluyorsunuz.. yalnız hatırladığım kadarıyla bulantılar 8-9.10. haftalarda çok daha yoğun oluyor (genelde yani..) bana çubuk kraker hiç fayda etmiyordu..hani internetteki sitelerde başucunuzda tuzlu kraker bulundurun yataktan kalkadan atıştırın diyo yaa.. bir kere 12-13 haftalıktım, kraker yedim kalkmadan.. 1 aydır kapı dışarı çıkamamıştım. eşime dedim ki nolur bugün market alışverişine ben de geleyim.. emin miisin, kötü olmayasın dedi.. yok iyiym sanki bugün dedim. sonra markete gittik arabayla 5 dakka mesafedeydi.. markete girdikten 5 dakka sonra bayıldım, markettekiler korkup ambulans çağırmışlar. tabi kimse bilmiyor hamile olduğumu.. sonra kendime geldim ve içimde ne varsa hepsini istifra etmiştim.. işyerine gidecek kadar iyi olduğum zamanlarda yarım gün için 8-10 tane poşet alıyordum.. wc başka binadaydı ve uzaktı, yetişmemm mümkün değildi.. üstelik hava buz gibiydi, hep poşetle geziyordum.. ki bu iyi hallerimdi, yan, işe gidebilecek hale gelmiştim...:sinifsinif:

bukadar kötümüydün ya allah yüzümü bakıyor bukadar kötü olsan eşim benle pek ilgilenmez onun istekleri her daim öndedir

gezgincim canım dikkat et kendine ,hem öyle bitkisel çaylarıda bakıp iç her çayı içemezsin hamileyken...

mrb lar mayıs anneleri
5 haftalık hamileyim..ama bugun kanamam oldu
acilden geliyorum az evvel
kese göründü...dr. progestron ilacı yazdı..
az evvel içtim ama çok korkuyorum
4 ay evevl bebğimi 9 haftalıkken kaybetmiştim
şimdi de endişeleniyorum..
daha evvelki hamileliğimde böyle bişey yaşamadım
bana dua edin lütfen
mayıs annesi olmayı çok istiyorum :KK43:

ayy aman böyle bulantılar çok zor ya allah kolaylık versin valla.......
tüp bebekte bulantılar biraz daha geç başlıyormuş ...

lalehan canım geçmiş olsun sen ilaçlarına devam et ve bol bol yat dinlen inşallah olur canım......

X