Bulantılara neyin iyi geldiğini zaman içinde mecburen buluyosunuz.. şunu yersem iyi gelir mi acep, ya da şunu denesem diye diye siz bir nebze olsun rahatlatan gıdaları buluyorsunuz.. yalnız hatırladığım kadarıyla bulantılar 8-9.10. haftalarda çok daha yoğun oluyor (genelde yani..) bana çubuk kraker hiç fayda etmiyordu..hani internetteki sitelerde başucunuzda tuzlu kraker bulundurun yataktan kalkadan atıştırın diyo yaa.. bir kere 12-13 haftalıktım, kraker yedim kalkmadan.. 1 aydır kapı dışarı çıkamamıştım. eşime dedim ki nolur bugün market alışverişine ben de geleyim.. emin miisin, kötü olmayasın dedi.. yok iyiym sanki bugün dedim. sonra markete gittik arabayla 5 dakka mesafedeydi.. markete girdikten 5 dakka sonra bayıldım, markettekiler korkup ambulans çağırmışlar. tabi kimse bilmiyor hamile olduğumu.. sonra kendime geldim ve içimde ne varsa hepsini istifra etmiştim.. işyerine gidecek kadar iyi olduğum zamanlarda yarım gün için 8-10 tane poşet alıyordum.. wc başka binadaydı ve uzaktı, yetişmemm mümkün değildi.. üstelik hava buz gibiydi, hep poşetle geziyordum.. ki bu iyi hallerimdi, yan, işe gidebilecek hale gelmiştim...:sinifsinif: