Merhaba arkadaşlar Canım benim oğlumunda başı çok terliyordu uykudan ağlayarak uyanıyor uykuya dalmakta güçlük çekiyordu iştahsızlık olmadı. Biz cam bardakla farkettik zehracım çıtçıt diye ses geldi elle çok farkedilmiyor. Sizin bıngıldağınız ne durumda? dişle bağlantısı olduğunu söylüyorlar.
Kızlarrrr !!!!
Oğluşumun dişi çıkmış.Üstten bir tane çıkmış.Annem aradı az önce dişi çıktı diye.Ayyy annelik nasıl bir duygu böyle kaç aydır bekliyordum şimdi haber gelince gözlerim doldu.
Gözünüz aydın canım bende nasıl mutlu oldum anlatamam merak etme artık arka arkaya dişler gelmeye başlayacaktır en kısa zamanda bizim bıngıldağımız henüz kapanmadı 2 yaşına kadar devam edebilirmiş. Annelik çok güzel bi duygu Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
saol cnm benim.Bir tane çıktı ya artık gerisi gelir.Bıngıldak için devite devam mı ediyorsunuz o zaman.
Kızlarrrr !!!!
Oğluşumun dişi çıkmış.Üstten bir tane çıkmış.Annem aradı az önce dişi çıktı diye.Ayyy annelik nasıl bir duygu böyle kaç aydır bekliyordum şimdi haber gelince gözlerim doldu.
zhr84 ilk inciniz hayırlı olsun canım. devamı gelir artık.
ayyy süperrrrr
gözünüz aydın canım, 1 haftaya yanındakide çıkar,
Kızlarrrr !!!!
merhaba. kızlar. tatilde olduğum için çok sık giremiyorum. yazdıklarınızı okudum. aşağı yukarı aynı yaramazlıkları benim oğlum da yapıyor. herşeyi merak ediyor kurcalamak istiyor. ama çok sinirli değil. saç çekme kendini sıkma huyu yok şükür. son zamanlarda geceleri beni çıldırtıyor. karnı sık sık acıkıyor ve ağlayarak uyanıyor. sütünü ıstıp getirene kadar tüm evi ayağa kaldırıyor. ben de sinirleniyorum kızıyorum bu sefer daha çok ağlıyor. bir de çok sık yer değiştiriyoruz ondan da huzrsuz. çocuk yetiştirmek gerçekten iğneyle kuyu kazmakmış şimdi daha iyi anlıyorum. Allah hepimize kolaylık versin.
ben de çalışan anneyim ve bakacak kişi konusunda çıkmazdayım. annem gelemiyor. ben bakıcı baksın istiyorum. eşim annesine baktırmak istiyor. düşündükçe bunalıyorum.
kızlar bütün bu zorluklara sıkıntılara rağmen onlar sahip olduğumuz en güzel en kıymetli hediyelerimiz. rabbim yokluklarını yaşatmasın ve isteyen herkese nasip etsin.
zhr84 ilk inciniz hayırlı olsun canım. devamı gelir artık.
Günaydın Arkadaşlar siz hergün yoğurt mayalamaya devam ediyormusunuz? Ben hergün mayalıyorumda acaba kaç aylarına kadar hergün mayalamaya devam edeceğiz? Ayrıca devam sütümü yoksa inek sütümü veriyorsunuz?
Kayınvalidenin bakabilecek durumu varsa bakıcıdan daha iyidir canım sonuçta bakıcı bi yabancı çocuğa nasıl davranacağını bilemezsin her zaman iyibi bakıcı bulmak zor yakın zamanda duyduğum bakıcı olayından sonra ben çok tedirgin oluyorum.İş yerimdeki arkadaşın ikiz bebeklerine bakıcı atarax şurup verip gün içinde hep uyutuyormuş.Düşünsene o bebeklerin durumunu Allah yardımcımız olsun iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi.
tşk ederim cnm.Sizin yeni incilerinizde hayırlı olsun.hayırlı olsun inciler devamı da ağrısız sızısız gelsin inşallah... bizimde iki taneydi marttan beri bekliyorum iki gün önce üstler patladı
annelik inanılmaz bir duygu allah herkese nasip etsin
Atarax şurup mu böyle şeyleri duyunca çok kötü oluyorum.Nasıl bir vicdan sahibi bu insanlar.Madem bakamıyosun bırak o yavruların günahı ne.Sabah sabah sinir oldum ya.Allah ıslah etsin böyleleriniKayınvalidenin bakabilecek durumu varsa bakıcıdan daha iyidir canım sonuçta bakıcı bi yabancı çocuğa nasıl davranacağını bilemezsin her zaman iyibi bakıcı bulmak zor yakın zamanda duyduğum bakıcı olayından sonra ben çok tedirgin oluyorum.İş yerimdeki arkadaşın ikiz bebeklerine bakıcı atarax şurup verip gün içinde hep uyutuyormuş.Düşünsene o bebeklerin durumunu Allah yardımcımız olsun iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi.
Günaydın Arkadaşlar siz hergün yoğurt mayalamaya devam ediyormusunuz? Ben hergün mayalıyorumda acaba kaç aylarına kadar hergün mayalamaya devam edeceğiz? Ayrıca devam sütümü yoksa inek sütümü veriyorsunuz?
Kayınvalidenin bakabilecek durumu varsa bakıcıdan daha iyidir canım sonuçta bakıcı bi yabancı çocuğa nasıl davranacağını bilemezsin her zaman iyibi bakıcı bulmak zor yakın zamanda duyduğum bakıcı olayından sonra ben çok tedirgin oluyorum.İş yerimdeki arkadaşın ikiz bebeklerine bakıcı atarax şurup verip gün içinde hep uyutuyormuş.Düşünsene o bebeklerin durumunu Allah yardımcımız olsun iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi.
nasılll yaaaa vicdana bakarmısın????? arkadaşın nasıl anladı bu durumu,
insan öldürür o bakıcıyı
Arkadaşım hemşire canım akşam olunca çocuklarda ilacın etkisiyle bi durgunluk boş boş bakıyorlarmış. Bakıcıya sormuş ben çocuklarda böyle bi durum görüyorum sen son zamanlarda değişik bi yiyecek veriyormusun demiş. Dolabınızda bi ilaç var çocuklar çok hırçın uyumak istemeyince ondan verdim rahatladılar demiş. Onun öyle bi ilaç olduğunu bilmiyordum felan demiş ama tabi arkadaşım işine son verdi. Bilmese bile ki sanmıyorum bilmediğini annesinin haberi olmadan çocuklara ilaç vermesi yanlış. Çocuklarımızı kimlere emanet ediyoruz Allah korusun.