Evet ya pek yazılmıyor buraya
Herkese merhaba
Kızım bu aralar huysuzlasti biraz dogrusu. Diş mi çıkarıyor acaba? Çok da kasıyor parmaklariyla.
Bi de eve birileri geldiginde de çok huysuzlasiyor anlamadım gitti. Nazar mi değiyor acaba?
Bu aralar babasına da resmen çok düşkün oldu. Dışardan eve gelirken ben kucağımda kızımla onden yürüyorum. Baba arkada kalınca gelmiyor mu acaba diye ağlıyor. O kadar yani. Gündüz evdeyken de bana çok düşkün. Bazen bunaltiyor. Mutfakta is yaparken yerde bacaklarımın arasında dolaşıyor bana tutunup kalkmaya çalışıyor. Beni al kucağına gibisinden hareketler. Bunaltiyor valla bazen. Bizden başka da arkadaşı yok ben de üzülüyorum. Bi ben Bi babası. Her gün parka gidiyorlar baba kız. Orda biraz cocuk görüyor o kadar.
Evet ya pek yazılmıyor buraya
Herkese merhaba
Kızım bu aralar huysuzlasti biraz dogrusu. Diş mi çıkarıyor acaba? Çok da kasıyor parmaklariyla.
Bi de eve birileri geldiginde de çok huysuzlasiyor anlamadım gitti. Nazar mi değiyor acaba?
Bu aralar babasına da resmen çok düşkün oldu. Dışardan eve gelirken ben kucağımda kızımla onden yürüyorum. Baba arkada kalınca gelmiyor mu acaba diye ağlıyor. O kadar yani. Gündüz evdeyken de bana çok düşkün. Bazen bunaltiyor. Mutfakta is yaparken yerde bacaklarımın arasında dolaşıyor bana tutunup kalkmaya çalışıyor. Beni al kucağına gibisinden hareketler. Bunaltiyor valla bazen. Bizden başka da arkadaşı yok ben de üzülüyorum. Bi ben Bi babası. Her gün parka gidiyorlar baba kız. Orda biraz cocuk görüyor o kadar.
bizimkide babasına düşkün hatta fazla düşkün beni hiç takmıyor baba baba die babasının peşinden hiç ayrılmıyor, akşam işten geliyorum eskiden sevinir koşardı şimdi umursamıyor, ama babasını gördüğü an çıldırıyor onların bu halleri başta çok hoşuma gidiyordu ama bu duruma artık içerlemiyorum dersem yalan olurrrr :44::44:
Canım dönem dönem değişiyorlar bak biraz zaman geçince tersine dönecektir. Babası şimdi onunla daha çok vakit harcıyor oynuyorsa o yüzden yapıyordur.
günaydın arkadaşlar.
Hayırlı cumalar.
Deva'da evdeyken yanımdan ayrılmıyor.Lavaboya gidemiyorum;görebileceği biryerde olmayınca çığlığı basıyor.Ama aslında bana yada babasına aşırı bir düşkünlüğü yok.Babası eve gelince seviniyor,ama o kadar.Bizim 1 senemiz biraz sıkıntılı geçti,sorunlar yüzünden genelde moralsizdim.Ona yansıdı mı diye düşünüyorum.
Arada buraya gelmek bana iyi geliyor; Aslında başka birşey sorcaktım;bıngıldağı kapanmadı kızımın,demin başını vurdu ,masanın altlarında dolaşıyor yaramaz;neden kapanmaz acaba bilgisi olan var mı??
evet babasını bende daha çok görüyor..
maalesef istediğim kadar vakit ayıramıyorum oğluma,
ve işi bırakmayı düşünüyorum artık....
Günaydın arkadaslar
Bu aralar çok konuşuluyor etrafta aşı olayları bana da çok ilginç geliyor dogrusu. Ben bütün aşılarını yaptıran biri olarak.
Bu sıralar moda galiba yok aşı yaptirmasak mi yok zararlı o yok ben hiçbirini yaptırmadım. Bir anne bu ikinci cocuğuna hiçbirini yaptirmadigini çünkü artık bilinçli bir anneymiş bunu söylüyor. Çok saçma değil mi sizce de? Rotavirusu ve su çiçeği aşıları gereksizmis. Daha dogrusu hepsi gereksiz çünkü o hiçbirini yaptirmiycak zaten. Yurtdışında da aşı zorunlu değilmiş. Hatta yaptırmayın diyorlarmış.
Sizler ne diyorsunuz?
Günaydın arkadaslar
Bu aralar çok konuşuluyor etrafta aşı olayları bana da çok ilginç geliyor dogrusu. Ben bütün aşılarını yaptıran biri olarak.
Bu sıralar moda galiba yok aşı yaptirmasak mi yok zararlı o yok ben hiçbirini yaptırmadım. Bir anne bu ikinci cocuğuna hiçbirini yaptirmadigini çünkü artık bilinçli bir anneymiş bunu söylüyor. Çok saçma değil mi sizce de? Rotavirusu ve su çiçeği aşıları gereksizmis. Daha dogrusu hepsi gereksiz çünkü o hiçbirini yaptirmiycak zaten. Yurtdışında da aşı zorunlu değilmiş. Hatta yaptırmayın diyorlarmış.
Sizler ne diyorsunuz?
evet babasını bende daha çok görüyor..
maalesef istediğim kadar vakit ayıramıyorum oğluma,
ve işi bırakmayı düşünüyorum artık....
Bazen bende çok üzülüyorum canım keşke çocuğumla daha çok vakit geçirebilsem diye. İşten zaten yorgun gidiyorum eve sonra akşam yemeği bişeyler hazırlamak için mutfağa giriyorum bazen ütü oluyor. Keşke maddiyatım iyi olsaydıda ben çalışmasaydım diyorum hiç kimse anne kadar ilgili-şefkatli bakamaz ama mecburuz herşey onların geleceği için
Kızlar bende bazen işten ayrılmayı düşünüyorum ama sonra mantığımla düşündüğümde onun geleceği için çalışıyorum ona daha güzel gelecek hazırlamak için sonuçta onlar bize emanet diyorum vazgeçiyorum.Çalışan annelerin çoğunun düşünceleri böyle hep ikilemde kalıyoruz.
evet bende ikilemdeyim, çok kararsızım bi yandan bırakayım diyorum bi yandan dediğin gibi çocuğun geleceğini düşünüyorum,
aslında en iyisi bikaç yıl çalışmayıp sonra çalışmak, ama aynı kalitede bir iş bulmanında garantisi yok.... offf
Canım benim oğlumunda henüz bıngıldağı kapanmadı devit3 kullanmaya devam ediyoruz bıngıldağı kaç cm ölçtüler hiç kapanma olmadımı? Dişleriniz çıktımı? Normalde 2 yaşlarına kadar kapanması gerekliymiş. Dr.bize bekleyeceğiz dedi güneşe çıkart dedi size dr.bişey önerdimi?
Aynen;güneş çok önemliymiş,ama çalışıyorum gündüzleri,bakıcımız da dışarı çıkarmıyor,
işten gelince parka götürüyorum,hergün olmasa da.
6 tane dişimiz var :)devit3 kullanıyorum ben de...ağzı kokuyor birde ara ara;ama ateşi yada öyle sürekli ağlaması yok;hemen herşeye de doktora götürmek istemiyorum.
doktordan geliyoruz sinirlerim bozuluyor.antibiyotik yazıyor en küçük şeye;
özel aşıları yaptırmadım ben;rotanın zamanını geçirmişim, su çiçeğini de kendim yaptırmadım.
çok yaramazlık yapıyor, tam olarak yürüyemiyor ama heryere tutunarak gidiyor.Sürekli dur;yapma demek de canımı sıkıyor.
5-6 çocuğu olanlar napıyor bilmiyorum,