2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benimde tek anne sütüyle hiç beslenmedi hep takviyeli aptamille beraber içti. Çevrenin çok etkisi oldu benim çocuk doymuyor dediler alıştı biberona sonra beni bıraktı Hayırlısı böyleymiş diyorum artık.

Canım berke kaç yaşında Allah kolaylık versin Rabbim evlenmesinide göstersin inşallah.

Günaydın Arkadaşlar size bi sorum olacaktı oğlumun altını açtığımda kasıkları-poposu-karnı nemli gibi oluyor huggies bezi denedik çok sert geldi doğduğundan beri prima kullanıyoruz ben hiç pudra kullanmadım siz kullanıyormusunuz hangi marka önerirsiniz sizce sebebi pudra kullanmamammı?

Günaydın

Canım bizde böyle bir durumla hiç karşılaşmadık hep kuru oluyor .sıcaktan olabilirmi diyeceğim ? Bu arada bende hiç pudra kullanmadım..

günaydın arkadaşlar

simgesel cnm bende hiç öyle bir durumla karşılaşmadım pudrada hiç kullanmadım.

canım bizde prima kullanıyoruz son günlerde değidin gibi bizde de ıslaklık oluyor...sıcaklardan olduğunu düşünüyorum bazen beli tam bezin bittiği yer bile nemli oluyor,havalar çok sıcak bende pudra kullanmadım hiç muhtemelen terliyodur seninkide,
biraz altını açık bırak havalandır bakalım rahatlasın...

Merhaba
Simgesel bizde de öyle ıslaklık olmuyor pudra da hiç kullanmadım. Bence de havalandir sık sık. Ben öyle yapıyorum.

Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar bende altını almak için açtığımda havalandırıyorum fakat mutlaka bi taraflara çişini yapıyor oğluşum

merhaba arkadaşlar
nasılsnız
bu yaz sıcağında oğlumu sinekler ısırmış üç yerinden
ama o kadar kötü görünüyor ki sanki yanmış gibi
sinek ısırmaları için ne sürmek gerek sizler ne yapıyorsunuz
internette baktım diş macunu, aspirin sürün falan yazıyor
ama bebek olduğundan henüz küçük güvenemedim
çok kötü duruyorlar her baktığımda içim gidiyor

bir de bir sorum daha olacak
yazın halılar kalkıyor ben daha kaldırmadım
hava çok sıcak yarın kaldırmayı düşünüyorum
ama minik yaramazım yerlere yatıyor
bir odaya kilim türü şey açsamda
bütün odaları geziyor hiç yerinde durmuyor yani
ne yapsam bilmiyorum çabuk gaz sancımız oluyor
çok hassas, hemen hastalanıyor...
bu zamana kadar şimdiye çoktan halılar kalmıştı
artık bebeğe göre hareket ediyoruz
sizler ne yaptınız bu konuda

Merhaba Lelehan Nasılsın Canım?
Sivrisinek Sokması İçin Geçmiş Olsun Bu Konuda Bir Fikrim Yok
Ama Ben Halılarımı Hiç Kaldırmıyorum Benim Oğlumda Yerlerde Sürünüyor Akşama Kadar
Çorabını Bile Çıkartmıyorum Bronşiti Tekrarlar Diye Aklım Çıkıyo
Malesef Ayakkabıyı Bir Türlü Sevemedik Mecburen Halılar Serili Duruyor Kaldırmayıda Düşünmüyorum

Merhaba lalehan sinek ısırığı için büyükler kolonya sürerler fakat bebeğe olmaz eğer bi zararı yoksa bişey sürme sadece kaşıntısı çok olunca yıkarsın yada ıslak bezle sil. Yaz kış hiç halı kaldırmam halılar olmayınca ben rahat edemiyorum özelliklede oğlum olunca asla düşünmem kaldırmayı. Canım bugün bende dr. gittim haşimato için tahlillerim yapıldı pazartesi alacağım salı günüde sindigrafi çekilecek inşallah olumsuz bi sonuç çıkmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…