2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar. herkes iyidir umarım.

ben de halıları kaldırmıyorum. halıya basmak hoşuma gidiyor kuru yeri sevmiyorum.
sivrisnek ısırığını sık sık yıkamak iyi gelir kaşıntısını alır.

herkese merhaba kısslarr ;
gene buraya uzun zaman girmedim ..baya zaman geçmiş ..
kızı biraz evvel yatırdım .. sabahın 7 sinde kalktı .. gündüz 40 dk uyudu bu saate kadar uymadı . inş gece sorunsuz uyur..bende azcık dinlenirim ..

herkesi öptüm ..
zehra nerelerdesin özledik seni .. mertnasıl???

lalehan sinek ısırıkları için fenistil jel var eczanlerde ..azıcık sürüyorsun 3-4 dk içinde kaşıntısını alıyor .. sönmesine yardımcı oluyor..,
yalnız tatilde sürüpgüneşe çıkarmamak lazım ... geçmiş olsun

umarım güzel sonuçlar alırsın
Allah şifalar versin...
halıyı temizletmeye verip tekrar açacam inş.
ama bir hafta halısız kalacaz sanırım

Nevraa cım bugun dr. gittik senn dediğin ilacın aynısını yazdı..sürdüm ama henüz bir sonuç alamadım..yarın etkisi olur belki...

Son düzenleme:

Günaydın Arkadaşlar Nevra nerelerdeydin bebeğin nasıl?

cnmm bende özledim sizi işyerinde face yasak eve gidincede hiç vaktim olmuyor giremiyorum o yüzden.Mert'de iyi yaramazlığa devam.Sen maltepe ye taşınmıştın yakınlaştık diye sevindik ama bir türlü görüşemedik en kısa zamanda bir buluşma ayarlayalım. kocaman öptüm sizi.Kızlara slm.
Günaydın Arkadaşlar Nevra nerelerdeydin bebeğin nasıl?

günaydın cnm

Çalışan Annelerimize İyi Tatiller bebeklerimizle bol hareketli-eğlenceli hafta sonları diliyorum

mrb arkadaşlar nezamandır uğrayamadım buralara nasılsınız özay ishal oldu iştahı kesildi 2 gündür iyiyiz şükür

doğum yapalı bir seneyi geçti
ilk kez sezaryan bölgem de ağrı oldu
dün bebekle birlikte beşiği kaldırdım tek başıma
bu sıralarda temizlik falanda yoğunum ve yorgunum
özellikle bebekle oyun oynarken öksürürken ya da hapşururken ağrı oluyor
sizlerde de ve ya yakınlarınızda bu durumu yaşayan var mı?
ne yapmam gerek..bana fikir verin kızlar
çok aşırı bir ağrı olmasa da fazlalaşmasından endişeleniyorum
dr. a da gitmek istemiyorum
o kadar çok ertelediğim dr. ,bölüm, vs, var ki buna sıra gelir mi zaten bilmiyorum
fazla ayakta kalmaktan mı olacak kan pıhtılaşmam dan mı bilmiyorum bacağımda variste oldu.
aile hekimim kalp damar cerrrahına gitmem gerek dedi
onun haricinde anemim için...troid , kalp romatizması, vs. bir sürü hastalığım varken bir de bu çıktı
Allah ım başka dertler vermesin inş.
herkese sağlıklı günler

Geçmiş olsun canım belki idrar yolu enfeksiyonu olmuşsundur. Benim dr.doğumdan sonra hep kontrole gelmemi söyledi(3.6.9.12.) aylarımızda hep gittim ihmal etme sende git ultrasyonda tahlillerde ne olduğu çıkar. Bizler sağlıklı olmalıyızki bebeklerimize daha verimli olalım. Benimde salı günü guatr sindigrafim var onun korkusu var Allah beterinden korusun.

burasıda çoook sıcak yazın halıya basmak istemiyor insan o yüzden herkes kaldırır. bende yıkamaya gönderdim ama gelince sermicem uzunca bir süre. tek odamızda halı var ama tabi heryeri geziyor oğlum ve hayatından gayet memnun. emekliyor ve hiç dizi falan acıyor gibi değil çok rahat. soğuk olmuyor aksine biraz serinliyor bence.

merhaba arkadaşlar nasılsınız.

Biz oğluşla iyiyiz çok şükür.Mert son hız yaramazlığa devam ediyor.Hele şu iki gündür çıldırmış gibi her tarafa resmen saldırıyor çocuk her yeri dağıtıp kaçıyor annem çıldırmak üzere ne yapacağız bilmiyoruz.Az önce annemi aradım kadıncağız o kadar yorulmuş ki hasta gibiyim diyor.Sizin bebişlerde öyle mi ?Birde geçtiğimiz haftadan beri uyku düzeni bozuldu kaçta yatarsa yatsın sabahın 5'inde uyanıyor yatmıyor bir daha bütün odaları geziniyor hepimizi uyandırıyor.Yatağından inebiliyor benim sıpam artık.Sizinkilerin uyku düzeninde de değişiklik var mı?

Lalehan bende üşütünce ameliyat yerim sızlıyor ince ince bende dr.a gitmeyi düşünüyorum kontrol amaçlı.

günaydın kızlar... kandiliniz mubarek olsun... Allah hepimizin yavrularını bize bağışlasın...

günaydın kızlar

Hayırlı kandiller :)

Handecim duana kocaman bir AMİNNNNN diyorum :)

Merhaba Arkadaşlar Kandiliniz Mübarek olsun. Zehracım benim oğlumda aynı çok hareketli maşallah. Her gün iş dönüşü Annem yaramazlığını anlatıyor. Allah acılarını göstermesin. Diş çıkartacaktır belki canım o zaman uykuları düzensizleşiyor. Gerçi benim oğlumda uykusuz.

Evet ya pek yazılmıyor buraya
Herkese merhaba
Kızım bu aralar huysuzlasti biraz dogrusu. Diş mi çıkarıyor acaba? Çok da kasıyor parmaklariyla.
Bi de eve birileri geldiginde de çok huysuzlasiyor anlamadım gitti. Nazar mi değiyor acaba?
Bu aralar babasına da resmen çok düşkün oldu. Dışardan eve gelirken ben kucağımda kızımla onden yürüyorum. Baba arkada kalınca gelmiyor mu acaba diye ağlıyor. O kadar yani. Gündüz evdeyken de bana çok düşkün. Bazen bunaltiyor. Mutfakta is yaparken yerde bacaklarımın arasında dolaşıyor bana tutunup kalkmaya çalışıyor. Beni al kucağına gibisinden hareketler. Bunaltiyor valla bazen. Bizden başka da arkadaşı yok ben de üzülüyorum. Bi ben Bi babası. Her gün parka gidiyorlar baba kız. Orda biraz cocuk görüyor o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…