Evet ya pek yazılmıyor buraya
Herkese merhaba
Kızım bu aralar huysuzlasti biraz dogrusu. Diş mi çıkarıyor acaba? Çok da kasıyor parmaklariyla.
Bi de eve birileri geldiginde de çok huysuzlasiyor anlamadım gitti. Nazar mi değiyor acaba?
Bu aralar babasına da resmen çok düşkün oldu. Dışardan eve gelirken ben kucağımda kızımla onden yürüyorum. Baba arkada kalınca gelmiyor mu acaba diye ağlıyor. O kadar yani. Gündüz evdeyken de bana çok düşkün. Bazen bunaltiyor. Mutfakta is yaparken yerde bacaklarımın arasında dolaşıyor bana tutunup kalkmaya çalışıyor. Beni al kucağına gibisinden hareketler. Bunaltiyor valla bazen. Bizden başka da arkadaşı yok ben de üzülüyorum. Bi ben Bi babası. Her gün parka gidiyorlar baba kız. Orda biraz cocuk görüyor o kadar.
bizimkide babasına düşkün hatta fazla düşkün beni hiç takmıyor baba baba die babasının peşinden hiç ayrılmıyor, akşam işten geliyorum eskiden sevinir koşardı şimdi umursamıyor, ama babasını gördüğü an çıldırıyor onların bu halleri başta çok hoşuma gidiyordu ama bu duruma artık içerlemiyorum dersem yalan olurrrr :44::44: