2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Benim kızım da hiç durmuyor. Nereye saldıracağını şaşırıyor. Oturup oyun filan oynamıyor.
Ben en çok dışarı yemeğe filan gittiğimizde zorlanıyorum. Yanımdaki sandalyeye de onu oturtuyorum. Evet 1 saniye sonra tutunup kalkıyor. Masaya çıkmaya çalışıyor. Sandalyede donüyor. Üstüme gelmeye çalışıyor. Offf bir daha böyle yemeğe filan çıkmayalım diyorum ama yine çıkıyoruz. Hiç durmuyor hiç.
Hep böyle zor mu olacak ya?

ayyyyyy sanki benimkini anlatıyorsun yaaaa ne duruyor ne oturuyor ne oyuncaklarına bakıyor, çamaşır makinesi bulaşık makinesi karıştırırsa iyi yakında onları da bozacak bu gidişle...
yemek olayıda aynı anlattığın gibi bide biz tatile gittik 1 ay nce falan, oteli birbirine kattık yemek düzeni bozuldu çok zor yedirdik,ona yedirmeye çalışmaktan biz yiyemedik... onu uyutup havuza girdik falan hayatımın en zor tatiliydi diyebilirim... ama oğlum çok sevdi suyu çıkmak istemedi hiç... hayat onlarla zor belki ama bi o kadarda keyifli... sağlıklı olsunlarda napalım

Kuzuların şimdi herşeyi keşfetme karıştırma zamanları kızlar:))) Bizimde dışarıda yemek olayımız zor oluyor bazı zamanlar bizde babası ile sıra ile yemek yiyoruz:)) Bu sene tatili hiç düşünmüyorum ben tahmin ediyorum az çok başıma gelecekleri:)) günü birlik gideriz biz bu sene belki ..

Demekki Bebeklerimizin hepsi aynı durumdaymış normal yani oğlum bizimde anneanne ve dede baktığı için onlar şımartıyorlar her dediğini yapıyorlar.

Bizde eşimle beraber yemek yiyemiyoruz artık sırayla. Bu sene tatili bende hiç düşünmüyorum canım günü birlik başka şehire gezmeye gittik burnumdan geldi. Bebek arabasında durmadı babasının kucağına gitmiyor devamlı benim kucakta gezdi ertesi gün her tarafım et kesilmiş bi daha

Haklısın canım yemek düzeni uyku düzeni herşeyleri değişiyor bu veletlerin başka bir yerlere gidince..Ben günü birlik gidersem yanımda ya annem olur yada kızkardeşim dediğin gibi öbür türlü zor..Birde benim kızım bana acayip düşkün işten geldiğim andan tut yatana kadar yapışık ikiz gibiyiz..gerçi zaman zaman hoşuma gitsede bazen zor oluyor..

Kucaktada durmuyorki gene sıkılıyor devamlı bişeylere elini uzatıp istiyor zor dönemleri inşallah geçecek onlarda sıkılıyorlar

bizimde demir biraz düşük çıkmıştı bizde şuruıp kullanıyoruz yemeğine katıp veriyorum ben ardında da su kararma gözükmüyor şu an.. sen direk şurup mu veriyosun?

evet canım şurup veriyorum ferro sanol yemeklere katınca bişey olmuyosa bende yemeklerine katıyım

canım bişey çıkmamasına sevindim gözün aydın

Kızlr bana yardım edebilir misiniz? Oğlum 13 aylık ve sürekli uyumak istiyor. Herkes uykusuzluktan çeker ben de uykudan : ))) Gününün çoğunu uyuyarak geçiriyor.Akşam da 21:30 da yatıp sabah 7:30 a kadar uyuyor.. Bu normal mi ? Çocuğu bu durumda olan başka biri var mı ?

günaydınn günaydınn günaydınnn

Kimsecikler yok yine
Günaydın şekerim ben burdayım:))) nasılsın?

Canım akşam uyku saatleri bence normal ..Peki gündüzleri ne kadar uyuyor ?

mrb
benim oğlumda bu saatlerde uyuyup uyanıyor bence normal.Ama gündüz uykularımız az bizim sizin ki nasıl
Günaydın şekerim ben burdayım:))) nasılsın?

Canım akşam uyku saatleri bence normal ..Peki gündüzleri ne kadar uyuyor ?

İyiyimmm cnm sen nasılsınn berke nasıl oldu

Selam Arkadaşlar...Öznur aslında çok güzel bebeğinin uyku saati gece hiç süt içmiyormu uyku arasında gündüz kaç kere ve saat uyuyor eğer genede endişeniyorsan tsh kan testlerine baktırın.

mrb
benim oğlumda bu saatlerde uyuyup uyanıyor bence normal.Ama gündüz uykularımız az bizim sizin ki nasıl

İyiyimmm cnm sen nasılsınn berke nasıl oldu

Ne kadar şanslısınız zehracım bebekleriniz uyuyor bizimki malesef gece en az 10 kere uyanıyor kucağıma alıp uyutuyorum.

Benim oğlum sabah kuşu gibi 7:30 da kalkar..10 da tekrar yatar 12 ya kadar..sonra 14:00 da tekrar yatar 16:00 ya kadar sonra 17: de yatar 18:00 de kalkar.. Babamız gelir akşam yemeği falan akşam da dediğim gibi 21:30 22 :00 gibi yatar.. Gece yatmadan önce 250 cc lik süt veriyorum sabah kadar hiç uyanmaz..Sabah da 7:30 da tekrar süt veriyorum..Durum biz de böyle..Umarım normaldir... Babamız da çok telaşlandı.. Uyutma diyor.. Ama yavrum uyku gelince halıların üstüne yatmaya başlıyor : )))

Selam Arkadaşlar...Öznur aslında çok güzel bebeğinin uyku saati gece hiç süt içmiyormu uyku arasında gündüz kaç kere ve saat uyuyor eğer genede endişeniyorsan tsh kan testlerine baktırın.

İlginize teşekkür ederim.. Tüm cevaplar içinde sağolun.. Bakalım DR.Kontrolüne gittiğimiz de doktora da bir soracağız ...Uykunun dışında bir halsizlik falan yok.Enerjisi gayet yüksek bebeğimin : )))

Son bir bilgi daha.Benim oğlum bebekkende uykuya düşkündü. Yani 3 aylıkken gece 8 saat uyurdu.Hatta doktorumuz gece kaldır süt ver dedi.Ama sütü içip gazını çıkarmadan uyumaya devam ederdi kuzum.Sonra da gaz sancısından uykusunun arasında döner dururdu....Genetik olabilir mi ? Babamız da uykuyu çok sever : )))

cnm benim oğlumda senin yazdığın saatlerde uyuyor sadece akşam 17 gibi yazmışsın sen onu uyumuyor eğer uyursa gece 11 den aşağı yatıramıyorum.Bence çok normal bebekliğinden beri bizde öyleyiz bizimkiside annesine çekmişşş

Ne kadar şanslısınız zehracım bebekleriniz uyuyor bizimki malesef gece en az 10 kere uyanıyor kucağıma alıp uyutuyorum.

bizim Allaha şükür bebekliğimizden beri uyku sorunumuz yok.Bir de öyle olsa sabah işe gitmek dahada zor olur.Allah yardımcın olsun inş.en kısa zamanda düzelir.Genelde anne sütü alanlar daha sık uyanıyormuş sen emziriyomusun

Oh biraz rahatladım. Demekki benimkinde bir anormallik yok..Sen de ne kadar şanslısın. Uykuyu seviyorsan bebeğinde senin uyumana izin veriyor demekki : ))) O zaman bizler çok şanslıyız değil mi ? : ))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…