- 24 Aralık 2011
- 161
- 0
Benim kızım da hiç durmuyor. Nereye saldıracağını şaşırıyor. Oturup oyun filan oynamıyor.
Ben en çok dışarı yemeğe filan gittiğimizde zorlanıyorum. Yanımdaki sandalyeye de onu oturtuyorum. Evet 1 saniye sonra tutunup kalkıyor. Masaya çıkmaya çalışıyor. Sandalyede donüyor. Üstüme gelmeye çalışıyor. Offf bir daha böyle yemeğe filan çıkmayalım diyorum ama yine çıkıyoruz. Hiç durmuyor hiç.
Hep böyle zor mu olacak ya?
ayyyyyy sanki benimkini anlatıyorsun yaaaa ne duruyor ne oturuyor ne oyuncaklarına bakıyor, çamaşır makinesi bulaşık makinesi karıştırırsa iyi yakında onları da bozacak bu gidişle...
yemek olayıda aynı anlattığın gibi bide biz tatile gittik 1 ay nce falan, oteli birbirine kattık yemek düzeni bozuldu çok zor yedirdik,ona yedirmeye çalışmaktan biz yiyemedik... onu uyutup havuza girdik falan hayatımın en zor tatiliydi diyebilirim... ama oğlum çok sevdi suyu çıkmak istemedi hiç... hayat onlarla zor belki ama bi o kadarda keyifli... sağlıklı olsunlarda napalım
Kuzuların şimdi herşeyi keşfetme karıştırma zamanları kızlar:))) Bizimde dışarıda yemek olayımız zor oluyor bazı zamanlar bizde babası ile sıra ile yemek yiyoruz:)) Bu sene tatili hiç düşünmüyorum ben tahmin ediyorum az çok başıma gelecekleri:)) günü birlik gideriz biz bu sene belki ..
Bizde eşimle beraber yemek yiyemiyoruz artık sırayla. Bu sene tatili bende hiç düşünmüyorum canım günü birlik başka şehire gezmeye gittik burnumdan geldi. Bebek arabasında durmadı babasının kucağına gitmiyor devamlı benim kucakta gezdi ertesi gün her tarafım et kesilmiş bi daha
Haklısın canım yemek düzeni uyku düzeni herşeyleri değişiyor bu veletlerin başka bir yerlere gidince..Ben günü birlik gidersem yanımda ya annem olur yada kızkardeşim dediğin gibi öbür türlü zor..Birde benim kızım bana acayip düşkün işten geldiğim andan tut yatana kadar yapışık ikiz gibiyiz..gerçi zaman zaman hoşuma gitsede bazen zor oluyor..
bizimde demir biraz düşük çıkmıştı bizde şuruıp kullanıyoruz yemeğine katıp veriyorum ben ardında da su kararma gözükmüyor şu an.. sen direk şurup mu veriyosun?
canım bişey çıkmamasına sevindim gözün aydınkızlar çok şükür sonuçlarımızda bişey çıkmadı.
Kemik yaşı yaşıyla uyumlu çıkmış kan tahlilleride normal.Bacağındaki eğrilik d vitamini ile ilgili değilmiş.Yapısal olabilir dedi dr.umuz.2 yaşına kadar bekleyeceğiz geçmezse ortopediye gideceğiz.Dişi içinde bişey vermedi d vitaminine devam edeceğiz sadece.Çok korkmuştum kemiklerinde bişey çıkar diye inş.2 yaşına kadar düzelirde ortopediye gitmemize de gerek kalmaz.
Günaydın şekerim ben burdayım:))) nasılsın?günaydınn günaydınn günaydınnn
Kimsecikler yok yine
Kızlr bana yardım edebilir misiniz? Oğlum 13 aylık ve sürekli uyumak istiyor. Herkes uykusuzluktan çeker ben de uykudan : ))) Gününün çoğunu uyuyarak geçiriyor.Akşam da 21:30 da yatıp sabah 7:30 a kadar uyuyor.. Bu normal mi ? Çocuğu bu durumda olan başka biri var mı ?
mrbKızlr bana yardım edebilir misiniz? Oğlum 13 aylık ve sürekli uyumak istiyor. Herkes uykusuzluktan çeker ben de uykudan : ))) Gününün çoğunu uyuyarak geçiriyor.Akşam da 21:30 da yatıp sabah 7:30 a kadar uyuyor.. Bu normal mi ? Çocuğu bu durumda olan başka biri var mı ?
Günaydın şekerim ben burdayım:))) nasılsın?
Canım akşam uyku saatleri bence normal ..Peki gündüzleri ne kadar uyuyor ?
Kızlr bana yardım edebilir misiniz? Oğlum 13 aylık ve sürekli uyumak istiyor. Herkes uykusuzluktan çeker ben de uykudan : ))) Gününün çoğunu uyuyarak geçiriyor.Akşam da 21:30 da yatıp sabah 7:30 a kadar uyuyor.. Bu normal mi ? Çocuğu bu durumda olan başka biri var mı ?
mrb
benim oğlumda bu saatlerde uyuyup uyanıyor bence normal.Ama gündüz uykularımız az bizim sizin ki nasıl
İyiyimmm cnm sen nasılsınn berke nasıl oldu
Selam Arkadaşlar...Öznur aslında çok güzel bebeğinin uyku saati gece hiç süt içmiyormu uyku arasında gündüz kaç kere ve saat uyuyor eğer genede endişeniyorsan tsh kan testlerine baktırın.
Son bir bilgi daha.Benim oğlum bebekkende uykuya düşkündü. Yani 3 aylıkken gece 8 saat uyurdu.Hatta doktorumuz gece kaldır süt ver dedi.Ama sütü içip gazını çıkarmadan uyumaya devam ederdi kuzum.Sonra da gaz sancısından uykusunun arasında döner dururdu....Genetik olabilir mi ? Babamız da uykuyu çok sever : )))
Ne kadar şanslısınız zehracım bebekleriniz uyuyor bizimki malesef gece en az 10 kere uyanıyor kucağıma alıp uyutuyorum.
cnm benim oğlumda senin yazdığın saatlerde uyuyor sadece akşam 17 gibi yazmışsın sen onu uyumuyor eğer uyursa gece 11 den aşağı yatıramıyorum.Bence çok normal bebekliğinden beri bizde öyleyiz bizimkiside annesine çekmişşş