- 8 Ocak 2009
- 10.338
- 30.955
selam
doğumgünü geçen miniklere sağlıklı yıllar dileriz.
Gece uykusu ve beslenme ve becerilerden bahsedilmiş
Enes hala emekleme ve sıralama aşamasında tenbeliz :) ama iş dansa gelince oturduğu yerde ayakta farketmez :)
kulak burun göstermiyor uykusu geldiğinde nen nenn diyor baba anne mama zaman zaman çıkıyor çoğunlukla farklı sesler çıkarıyor.
uykusu öğlen 1,5 saat kadar, akşam üzeri 1 saat bazen yartım saat oluyor 5 gibi uyutuyorum gece uykusuna geçiş genelde 10 oluyor geceleri 1 yada 2 kez kalkıyor ve emziriyorum
sokak sütü vermeye başladım düzenli olmasada arada veriyorum.
Kabızlığımız devam ediyor Enes diş ishali olmuyor fDilek sen sormuştun canım.
bir arkadaşımız çocuğuna itmeli araba aldığını yazmıştı merak ettim markası varmı Enese öyle birşey bakıyorum?
doğumgünü geçen miniklere sağlıklı yıllar dileriz.
Gece uykusu ve beslenme ve becerilerden bahsedilmiş
Enes hala emekleme ve sıralama aşamasında tenbeliz :) ama iş dansa gelince oturduğu yerde ayakta farketmez :)
kulak burun göstermiyor uykusu geldiğinde nen nenn diyor baba anne mama zaman zaman çıkıyor çoğunlukla farklı sesler çıkarıyor.
uykusu öğlen 1,5 saat kadar, akşam üzeri 1 saat bazen yartım saat oluyor 5 gibi uyutuyorum gece uykusuna geçiş genelde 10 oluyor geceleri 1 yada 2 kez kalkıyor ve emziriyorum
sokak sütü vermeye başladım düzenli olmasada arada veriyorum.
Kabızlığımız devam ediyor Enes diş ishali olmuyor fDilek sen sormuştun canım.
bir arkadaşımız çocuğuna itmeli araba aldığını yazmıştı merak ettim markası varmı Enese öyle birşey bakıyorum?