Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar
Anneler gününüz kutlu olsun.Dün bizde oğluşumun doğum gününü kutladık herşey çok güzeldi.Süt iznim bittiği için bugün çalışıyorum.Çok zor geldi işe gelmek.Bugün aşımızda vardı annem aşısını yaptırmış inş.ateş çıkmaz.
Merhaba Arkadaşlar Hepinizin geçmiş Anneler gününüz kutlu olsun Allah tekrar nasip etsin. Bugün bizde yaşımıza girdik çok güzel bi duygu Annelik özenen herkese Allah nasip etin. Zhr ben yumurta beyı vermedim hiç ama yarın aşımızı olmaya gittiğimizde hemşiremize soracağım. Bugün çocuk dr. gittik 1 yaş kontrolü için boyu kilosu iyiymiş dişimizi sorduk çıkar yakında dedi bi ilaç verdi devit ampül 2 adet inşallah zorlanmadan çıkar oğlumun dişleri 3 tüp kan aldılar ağlamasına kıyamadım bende ağladım yarın sonuçlarımızı alacağız bizden haberler böyle sizde gidecektiniz galiba dr.???
cnm ben bugün işe geleceğimi unutmuşum malum onca zamandan sonra :) bugün hem kendi dr.umuza götürecektim hemde sağlık ocağına aşıya ben işe gelince eşimle annem sağlık ocağına götürdüler aşıya.Ordaki dr.a göstermişler herşeyimiz iyiymiş maşallah.Annem sormuş yumurta beyazını birde inek sütünü o dr.da artık herşey verebilirsiniz demiş.Ama ben yinede kendi dr.umuza götüreceğim.Dişlerini sormuşlar bakmış 1 yada 2 ayı bulur çıkması demiş.Bıngıldağımız tamamen kapanmış devit vermeyin demişler artık.Oyy kıyamam bende kan aldıracağım bende hiç dayanamam aşı olurken bile çıkıyorum odadan hala alışamadım.Bu arada kuzunun doğum günü,seninde anneliğinin ilk yılı kutlu olsun nice mutlu sağlıklı yıllara.
Veee aynı zamanda sevgili eşimin de doğumgünü!
Beraber nice mutlu sağlıklı yıllara inşallah! Seni ve kızımızı çok seviyorum!!!
Hosbuldum dilekcimmmm malum bebeler hareketlendi benim bu yeni ev bana cok is cikariyo masallahh yayla mubarek tum gun ev osman derken pilim bitiyo vallaaa giremiyom nete meteselam arkadaşlarr nasılsınızz??*
İliena hoşgeldin canımmm nasılsınn??Geçmiş olsun ayrıca ,ara ara uğra buralara..
Arzuayten şuanda bebeklerin gelişimleri fark gösteriyo ama 2-3 yaşlarına geldiklerinde hepsi aynı olacak.Şuan çok hızlı ve değişken dönemdeler.
Bende azranın altını zor değiştiriyorum..Yapmadığım şebeklik kalmıyo ..Kıyafet değişirkende aynıydık onu hallettik.Bunuda kabullenirler zamanla inşallah..
Eskaycım dışarda gezerken bakıyorum nerdeyese 4 yaşındaki çocuk bile o incecik puseti kullanıyo..Ama hiç marka bilmiyorum yaa..Ben chicco liteway kullanıyorum oda puset gibi ama okadar hafif değil...Sana şart hafifinden bi tane kim tutar esrayı :))
Teşekkürler simgesel iyi dileklerin icin!
Dogumgununu cmt yapicaz. Kayinvalidemlerde. Onların bahçesi var. Kızım da orayı seviyor. Yerlerde emekliyor özgürce.
Biz çok kalabalık değiliz. Esimin annesi babası,benim annem babam ve kardesim. Aile olarak bu kadar. Bir de yakın 2 çift arkadasımız var onlar gelicek. Birinin de kızları var. Kızım icin tek cocuk o yani.
Hazırlığa gelince malum kalabalık değiliz. Babamizin özel istegi güzel bir pasta siparişi verdik. 1 seklinde üstünde "bade"yazıyor. Alt kısmında da "babamla bugün doğduk"yazıyor. Onun dısında pogaca yapıcam. Kısır yapmayı düşünüyorum. Belki sigara böreği. Hepsi tuzlu oldu ama pastamız var tatlı olarak başka gereği yok diye düşündük. Bir de gelenler tatlıyı çok sevmiyor.
Annem süsler almış. Balon, iyi ki doğdun yazısı vs.
Tek düşündüğüm müzik olmalı mi acaba. Olmazsa sanki boş olucakmis gibime geliyor. Ne bileyim fonda bir seyler çalmalı sanki. Bir tek ayarlayacağım şey müzik.
İste böyle. Umarım güzel bir dogumgunu olur.
Bu arada kızıma ayakkabı ve bisiklet aldık. Bisiklet şu arkasından tutma itme sapı olanlardan. Güvenli de bir şey. Oturma yerinin önüne yukarıdan kemer iniyor. Bisiklet sonradan parçaları çıkıp 3 tekerlekliye donüyor. Güzel yani. Esime de gömlek,tshirt,Bermuda şort ve ayakkabı aldım. Kendisi hep spor giyinir. Çok yakisacagini düşünüyorum.
Dogumgunu olunca fotolarını da koymayı düşünüyorum.
Teşekkürler simgesel iyi dileklerin icin!
Dogumgununu cmt yapicaz. Kayinvalidemlerde. Onların bahçesi var. Kızım da orayı seviyor. Yerlerde emekliyor özgürce.
Biz çok kalabalık değiliz. Esimin annesi babası,benim annem babam ve kardesim. Aile olarak bu kadar. Bir de yakın 2 çift arkadasımız var onlar gelicek. Birinin de kızları var. Kızım icin tek cocuk o yani.
Hazırlığa gelince malum kalabalık değiliz. Babamizin özel istegi güzel bir pasta siparişi verdik. 1 seklinde üstünde "bade"yazıyor. Alt kısmında da "babamla bugün doğduk"yazıyor. Onun dısında pogaca yapıcam. Kısır yapmayı düşünüyorum. Belki sigara böreği. Hepsi tuzlu oldu ama pastamız var tatlı olarak başka gereği yok diye düşündük. Bir de gelenler tatlıyı çok sevmiyor.
Tek düşündüğüm müzik olmalı mi acaba. Olmazsa sanki boş olucakmis gibime geliyor. Ne bileyim fonda bir seyler çalmalı sanki. Bir tek ayarlayacağım şey müzik.
Bu arada kızıma ayakkabı ve bisiklet aldık. Bisiklet şu arkasından tutma itme sapı olanlardan. Güvenli de bir şey. Oturma yerinin önüne yukarıdan kemer iniyor. Bisiklet sonradan parçaları çıkıp 3 tekerlekliye donüyor. Güzel yani. Esime de gömlek,tshirt,Bermuda şort ve ayakkabı aldım. Kendisi hep spor giyinir. Çok yakisacagini düşünüyorum.
şimdiden kutlu olsun kuzunun d.günü..benim ailem de uzakta ne yyzık ki...((gücünü toplayınca duracaktır....maaşallah...Günaydın herkese. Doğum günü geçen bütün bebebklere mutlu sağlıklı bir ömür diliyorum. Oğluşumun doğum günü de cumartesi. Çok heyecanlıyım. doğumgününü evde kutlayacağız arkadaşlarımızla. Malesef ailelerimiz çok uzaktalar
Dün oğlum ilk defa ayağa kalkam girişiminde bulundu ama dengesini sağlayamadı tabi bu bile çok mutlu etti beni. bizden haberler böyle. herkese güzel bir gün diliyorum.
Hosbuldum dilekcimmmm malum bebeler hareketlendi benim bu yeni ev bana cok is cikariyo masallahh yayla mubarek tum gun ev osman derken pilim bitiyo vallaaa giremiyom nete mete
dogum gununuz kutluu olsun bizimde yarin dogum gunumuz bende uc bes arkadasi cagirdim iste oyle biseyler yapicam anacim ben senede 3 kere dogum gunu partisimi hazirlicam yaa vallaa birininkini 16 senedir yapiyom otekini 12 senedir ahanda osicikde girdi isin icine.... her sene ayni terane bir sure sonra SIKINTI geliyo kizlar benden demesi ....yeterki mutlu olsunlar diye yapiyoz iste bizlerde...
gecmis anneler gununuz kutlu olsun kizlarr dogum gunu gecmis ve gelicek meleklerimizinde yeni yaslari onlara önce saglik,mutluluk huzurlu bir yasam getirsin
Kızlar iki sorum var sizlere:
1-Yaşını geçen bebeklerinizin gündüz uykusu nasıl?(KAÇ DEFA VE NEKADAR süre UYUYORLAR)
2-Gece kesintisiz uyuyan bebek var mı?(ya da kaç kez kalkıyo?)
Biz yaşımızı geçeli 4 gün oldu gün içinde iki defa uykuya yatıyor. Sabah 10 ve öğleden sonra 15 de birer saat uyuyor sadece. Gece 21 de zorla uyutuyorum, nerdeyse her saat başı uyanıyor kucağımda uyutup tekrar yatırıyorum sabah 6-6,30 arası tamamen uyanıyor benim oğlum uykuyu sevmiyor uyutmasan 24 saat uyanık kalacak ayrıca kendi kendine hiç uyumuyor uyanınca tekrar uykuya dalamıyor sizde durumlar nasıl arkadaşlar nasıl davranmalıyız siz nasıl uyutuyorsunuz?...
badeciğin doğum günü kutlu olsun Allah sağlık sıhatli uzun ömürler nasip etsin.Bizede bu bisikletten hediye geldi ben henüz bindirmedim yazın kullanmayı düşünüyorum.Teşekkürler simgesel iyi dileklerin icin!
Maşallah oğluşuna ayağa kalkmaya başladıysa yakın zamanda yürür bu arada doğum gününüz kutlu olsun sağlıklı nice mutlu yıllaraGünaydın herkese. Doğum günü geçen bütün bebebklere mutlu sağlıklı bir ömür diliyorum. Oğluşumun doğum günü de cumartesi. Çok heyecanlıyım. doğumgününü evde kutlayacağız arkadaşlarımızla. Malesef ailelerimiz çok uzaktalar
Dün oğlum ilk defa ayağa kalkam girişiminde bulundu ama dengesini sağlayamadı tabi bu bile çok mutlu etti beni. bizden haberler böyle. herkese güzel bir gün diliyorum.
Kızlar iki sorum var sizlere:
1-Yaşını geçen bebeklerinizin gündüz uykusu nasıl?(KAÇ DEFA VE NEKADAR süre UYUYORLAR)
2-Gece kesintisiz uyuyan bebek var mı?(ya da kaç kez kalkıyo?)
mutlu yıllar bade'ye.....güle güle kullanın bisikleti...bence güzel ve kullanışlı bişey... bize amcası hediye etti...müzikli..oğlum bebek arabasında durmayan bir çocuk..hemen kucağa çıkmak istiyo...ama bisikletini sevdi...:))fotoları bekliyoruz...
şimdiden kutlu olsun kuzunun d.günü..benim ailem de uzakta ne yyzık ki...((gücünü toplayınca duracaktır....maaşallah...
canım hoşgeldin.....osman kuzu nasıl?