evet aarkadaşlar... gün içerisinde neler veriyorsunuz...öğünlerinizi yazarmısınız...
ben gün içinde neler verdiğimi yazayım.
sabah kahvaltı olarak
bazen karışım halinde(beyaz peynir, yumurta sarısı, ceviz, kuru kayısı ve kuru üzüm haşlanmış, domates, ekmek)
bazen sebzeli omlet (domates, biber, maydonoz, yumurta sarısı),
bazen de kahvaltılık yiyecekleri ayrı ayrı veriyorum.
uyumazsa 1 saat sonra yaklaşık elma, dut, yenidünya, muz gibi meyvelerden birini veriyorum.
öğlen karışık sebze çorbası, mercimek çorbası, yayla çorbası, tavuklu şehriye çorbası, yeşil mercimek çorbası, ıspanak yemeği, pırasa yemeği, kabak yemeği, haşlanmış karnabahar veya brokoli, gibi değiştirerek veriyorum. tavuklu çorba yoksa mutlaka ceviz büyüklüğünde bir kıymayı sade olarak yağsız kızartıp köfte gibi yediriyorum çorbalarının yanında. bazende yine çorbalarının yanında balık haşlayıp yediriyorum.
birkaç saat sonra fırsat bulabilirsem yoğurt ekmek veriyorum.
akşam biberon maması ve yatarken gece maması (kaşık maması)
bu arada öğlen yemeklerini blendırdan geçirmemeye özen gösteriyorum ama çoğu zaman yutmakta zorluk yaşayıp geri çıkardığından sonunda blendırdan geçirip yedirmek sorunda kalıyorum. havalar ısındı bol bol da su içiriyorum. aklıma gelenler bunlar. tabi hepsini ben yapıyormuşum gibi konuştum bakıcı ablamızla birlikte yapıyoruz. o olmasa yanmıştım zaten