2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günayın herkese. dün yoğunluktan giremedim. hepimizin anneler gününü gecikmeli olarak kutluyorum. Allah yavrularımızla ailemizde nice sağliklı mutlu yıllar yaşamı nasip etsin inşallah.

Anneler günümüz kutlu olsun.Kızımın doğum gününü ve anneler gününü beraber kutladık bizz:)) Heryeri süsledik balonlarla;o kadar hoşuna gitti ki; ayy ayyy diyor görseniz.Bir sürü Pepemiz oldu;hediyelerini beraber açtık.Ben çok duygulandım tabiii :))))

günaydın kızlar

Anneler gününüz kutlu olsun.Dün bizde oğluşumun doğum gününü kutladık herşey çok güzeldi.Süt iznim bittiği için bugün çalışıyorum.Çok zor geldi işe gelmek.Bugün aşımızda vardı annem aşısını yaptırmış inş.ateş çıkmaz.

Merhaba Arkadaşlar Hepinizin geçmiş Anneler gününüz kutlu olsun Allah tekrar nasip etsin. Bugün bizde yaşımıza girdik çok güzel bi duygu Annelik özenen herkese Allah nasip etin. Zhr ben yumurta beyı vermedim hiç ama yarın aşımızı olmaya gittiğimizde hemşiremize soracağım. Bugün çocuk dr. gittik 1 yaş kontrolü için boyu kilosu iyiymiş dişimizi sorduk çıkar yakında dedi bi ilaç verdi devit ampül 2 adet inşallah zorlanmadan çıkar oğlumun dişleri 3 tüp kan aldılar ağlamasına kıyamadım bende ağladım yarın sonuçlarımızı alacağız bizden haberler böyle sizde gidecektiniz galiba dr.???

cnm ben bugün işe geleceğimi unutmuşum malum onca zamandan sonra :) bugün hem kendi dr.umuza götürecektim hemde sağlık ocağına aşıya ben işe gelince eşimle annem sağlık ocağına götürdüler aşıya.Ordaki dr.a göstermişler herşeyimiz iyiymiş maşallah.Annem sormuş yumurta beyazını birde inek sütünü o dr.da artık herşey verebilirsiniz demiş.Ama ben yinede kendi dr.umuza götüreceğim.Dişlerini sormuşlar bakmış 1 yada 2 ayı bulur çıkması demiş.Bıngıldağımız tamamen kapanmış devit vermeyin demişler artık.Oyy kıyamam bende kan aldıracağım bende hiç dayanamam aşı olurken bile çıkıyorum odadan hala alışamadım.Bu arada kuzunun doğum günü,seninde anneliğinin ilk yılı kutlu olsun nice mutlu sağlıklı yıllara.

Bugün dr. gittik çok şükür sonuçlar iyi çıkmış. Yumurta beyazını ve inek sütünü sordum artık herşeyi yiyebilir dedi bal haricinde..Dişler için çok yakında çıkar dedi devit-3 ampül verdi 2 kez onu verecekmişim. Bugün aşılarımızı olduk çok ağladı yavrum tabi bende Herşey onların sağlığı için mecburen. Canım çok teşekkür ederim Allah hepimize sevdikleriyle uzun sağlıklı yıllar nasip etsin.

16 Mayıs
BUGÜN KIZIM 1 YAŞINDA!
Geçen sene bugün sabah 9.50'de miniminnacık haliyle hayata ve bize merhaba dedi. Öyle küçüktü ki hepimiz tutmaya korkmuştuk.
Ben ANNE olmuştum. Baktığımda içimin eridiği,dokunmaya korktuğum,koklarken aşık olduğum,küçücük olan suratına,ellerine,ayaklarına bakmaya doyamadığım,benden bir parça,CANIM dünyaya gelmişti ve sanki o da beni inceliyor,"kucağında olduğum bu kişi kim acaba?"der gibi meraklı gözlerle bana bakıyordu. İşte ilk tanışmamız böyleydi. Sonrasında sanki 40 yıldır berabermişiz gibi birbirimize alışmış,birbirimizden ayrı yapamaz olmuştuk.
Ne güzel şeymiş ANNELİK! O ağlayınca nesi var diye endişelenip senin de ağladığın,o güldüğünde senin iki katın güldüğün tarif edilemez bir duygu. Gerçekten de hayatımda ilk defa onlarca kez söylenen bir sözün ne kadar doğru olduğunu taa içimde yaşadım:ANNE OLUNCA ANLARSIN:))
Koskoca 1 yılı beraber geçirdik: o,hayatı öğrenmeye çalışarak; ben de onunla herşeyi en baştan,onun gözünden öğrenerek.
İnşallah önümüzde daha uzun bir ömür var. Allah bizi hiç ayırmasın. Hep beraber olalım. Sen hep sağlıklı ve çoook mutlu ol BEBEĞİM! Annen ve baban seni çok seviyorlar! Daha nice nice yaşlara...canım KIZIM:)

Veee aynı zamanda sevgili eşimin de doğumgünü!
Beraber nice mutlu sağlıklı yıllara inşallah! Seni ve kızımızı çok seviyorum!!!

Veee aynı zamanda sevgili eşimin de doğumgünü!
Beraber nice mutlu sağlıklı yıllara inşallah! Seni ve kızımızı çok seviyorum!!!

Canım ne güzel iki mutluluğu beraber kutlayacaksınız. Daha nice yıllar sevdiklerinle özellikle (eşin ve kızın)ile mutlu sağlıklı uzun ömürler geçirmeniz dileğiyle...Doğum günü için neler yapacaksın ?

Teşekkürler simgesel iyi dileklerin icin!
Dogumgununu cmt yapicaz. Kayinvalidemlerde. Onların bahçesi var. Kızım da orayı seviyor. Yerlerde emekliyor özgürce.
Biz çok kalabalık değiliz. Esimin annesi babası,benim annem babam ve kardesim. Aile olarak bu kadar. Bir de yakın 2 çift arkadasımız var onlar gelicek. Birinin de kızları var. Kızım icin tek cocuk o yani.
Hazırlığa gelince malum kalabalık değiliz. Babamizin özel istegi güzel bir pasta siparişi verdik. 1 seklinde üstünde "bade"yazıyor. Alt kısmında da "babamla bugün doğduk"yazıyor. Onun dısında pogaca yapıcam. Kısır yapmayı düşünüyorum. Belki sigara böreği. Hepsi tuzlu oldu ama pastamız var tatlı olarak başka gereği yok diye düşündük. Bir de gelenler tatlıyı çok sevmiyor.
Annem süsler almış. Balon, iyi ki doğdun yazısı vs.
Tek düşündüğüm müzik olmalı mi acaba. Olmazsa sanki boş olucakmis gibime geliyor. Ne bileyim fonda bir seyler çalmalı sanki. Bir tek ayarlayacağım şey müzik.
İste böyle. Umarım güzel bir dogumgunu olur.
Bu arada kızıma ayakkabı ve bisiklet aldık. Bisiklet şu arkasından tutma itme sapı olanlardan. Güvenli de bir şey. Oturma yerinin önüne yukarıdan kemer iniyor. Bisiklet sonradan parçaları çıkıp 3 tekerlekliye donüyor. Güzel yani. Esime de gömlek,tshirt,Bermuda şort ve ayakkabı aldım. Kendisi hep spor giyinir. Çok yakisacagini düşünüyorum.
Dogumgunu olunca fotolarını da koymayı düşünüyorum.

Günaydın herkese. Doğum günü geçen bütün bebebklere mutlu sağlıklı bir ömür diliyorum. Oğluşumun doğum günü de cumartesi. Çok heyecanlıyım. doğumgününü evde kutlayacağız arkadaşlarımızla. Malesef ailelerimiz çok uzaktalar
Dün oğlum ilk defa ayağa kalkam girişiminde bulundu ama dengesini sağlayamadı tabi bu bile çok mutlu etti beni. bizden haberler böyle. herkese güzel bir gün diliyorum.

Hosbuldum dilekcimmmm malum bebeler hareketlendi benim bu yeni ev bana cok is cikariyo masallahh yayla mubarek tum gun ev osman derken pilim bitiyo vallaaa giremiyom nete mete

dogum gununuz kutluu olsun bizimde yarin dogum gunumuz bende uc bes arkadasi cagirdim iste oyle biseyler yapicam anacim ben senede 3 kere dogum gunu partisimi hazirlicam yaa vallaa birininkini 16 senedir yapiyom otekini 12 senedir ahanda osicikde girdi isin icine.... her sene ayni terane bir sure sonra SIKINTI geliyo kizlar benden demesi ....yeterki mutlu olsunlar diye yapiyoz iste bizlerde...

gecmis anneler gununuz kutlu olsun kizlarr dogum gunu gecmis ve gelicek meleklerimizinde yeni yaslari onlara önce saglik,mutluluk huzurlu bir yasam getirsin

Kızlar iki sorum var sizlere:
1-Yaşını geçen bebeklerinizin gündüz uykusu nasıl?(KAÇ DEFA VE NEKADAR süre UYUYORLAR)

2-Gece kesintisiz uyuyan bebek var mı?(ya da kaç kez kalkıyo?)

mutlu yıllar bade'ye.....güle güle kullanın bisikleti...bence güzel ve kullanışlı bişey... bize amcası hediye etti...müzikli..oğlum bebek arabasında durmayan bir çocuk..hemen kucağa çıkmak istiyo...ama bisikletini sevdi...:))fotoları bekliyoruz...

şimdiden kutlu olsun kuzunun d.günü..benim ailem de uzakta ne yyzık ki...((gücünü toplayınca duracaktır....maaşallah...

canım hoşgeldin.....osman kuzu nasıl?

benim oğlum henüz bir yaşını doldurmadı 1 haftamız kaldı. öğleden önce 1 saat öğleden sonra 2 saat uyur. akşam 10 gibi yatay sabah 7 ye kadar hiç uyanmıyor son zamanlarda çok şükür.

Ahh uykudan yana ben dertliyim en çok. Sizlerin gene uyku saatleri güzelmiş. Benim kızım günde 2 kere uyuyor. İlki 1de yaklaşık 2 saat uyuyor. İkincisi de 6 gibi gene 2 saate yakın uyuyor. Bunlar geç olunca dolayısıyla gece uyuması da 11.30-12.00yi buluyor. Sabah da 8.30-9.00 gibi kalkıyor. En kötüsü de geceleri tabii ki kalkıyor. Emziriyorum bazen huysuzluk yapıyor gece yarısı ayağımda salladigim bile oluyor. Gece deliksiz uyuyamiyor yani. İsin kötüsü böyle kalcak diye korkuyorum çünkü kızım 3 aylık olmuştu ve gece uykusu inanılmaz güzeldi. Bu baya devam etti. Ben de ohh ne rahat diye düşünmüştüm. Bazı geceler öyle derin ve sabaha kadar kalkmadan uyuyordu ki ne sansliyim harika bir bebek diyordum. Yani herkes baslarda uyku sorunu yasar biz şimdi yasıyoruz. Anlamadım gitti. Napicam bilmiyorum.
Dr sordum. Sabah 8de kaldır dedi( yani sizinkilerin uykusu ideal bu durumda). 10 gibi uyusun dedi. Sonra bir de öğleden sonra. Boyleece gece erken yatar dedi ama bir kere denedim. Benimki yemedi. Gece inatla oturdu gene geç yattı. Bilmiyorum Napicam.
Gecen de Tv'ye bir Dr çıktı. Bebeklerinizi gündüz mümkün olduğunca oyalayın. Gece iyi uyurlar dedi. Bir kere ben gündüz uyutmasam çok huysuzluk yapıyor. Mümkün değil yani. Bazı günler ayrıca dediği gibi de oluyor. Mesela dışarı bir yere gidiyoruz gündüz çok uyuyamiyor evdeki gibi. Aksam eve gelince diyorum ki ahh bu gece güzel uyur. Nerdeee gece yine kaç kez kalkıyor.
Çok uzun yazdım kusura bakmayın. Dertliyim de uyku konusunda. ((

merhaba kızlar doğum günü geçen bebeklerimizin doğum günü kutlu olsunnn...
uyku konuşulmuş bizde çok dertliyiz(1 yaşından sonra günde 1 uyku normal diye biliyorum.Biz sabah 7-8 bazen 9 da kalkıyoruz.öğleden sonra 1,5 saat uyuyo..Sonra akşam 9 gibi uyutuyorum.Gece 2 saate bir uyanıyo.nasıl kesintisiz uyuyacak bilmiyorum(Bu durum sadece bizim için değil bebeğimiz içinde sağlıksız aslında..Gece emmelerini kaldırmamız lazım bu yaştaki bebek gece beslenmeden sabaha kadar uyuyabilmeli.Ben ağlatıp meme vermeyeyim diyorum ama beceremiyorum..Arkadaşımın 4 yaşında kızı var geceleri hala kalkıyo..İleriki zamanda bu duruma gece terörü deniyo (Ben şimdilik diş sıkıntısı diyorum.Dr.umuz dişten olursa şurup ver ağrıdan uykuya dalamaması çok normal dedi..Bu dişler mahvetti huyumuzu suyumuzu..2. çocuğu dişli doğarsa düşünürüm yaaa :)))

badeciğin doğum günü kutlu olsun Allah sağlık sıhatli uzun ömürler nasip etsin.Bizede bu bisikletten hediye geldi ben henüz bindirmedim yazın kullanmayı düşünüyorum.
Maşallah oğluşuna ayağa kalkmaya başladıysa yakın zamanda yürür bu arada doğum gününüz kutlu olsun sağlıklı nice mutlu yıllara

canım benim oğlum sabah 6 da uyanıyor 9 gibi tekrar yatıyor 11.30 12 ye kadar uyuyor birde öğleden sonra 4 gibi 1 saat uyuyor akşamlarıda 9 ile 10 arası yatıyor gece çok şükür uyanmıyor yoksa ben yanmıştım uyku bölününce sabah işe zor geliyorum çünkü

Benim oğlumuun da uykusu iki ay öncesine kadar çok düzenliydi. Gece hiç uyanmadan uyurdu 7ye kadar.şimdi ise en az iki defa uyanıyor sabah ise uyanması 9-10u buluyor. gün içinde de birer saat iki defa uyuyor. ama gece uyanmak perişan ediyor beni. emmeden asla uyumuyor kendini yırtıyor.

Sevgili anneler benim de size bir sorum olacak. bebekleriniz günde ne kadar süt içiyorlar. Özellikle anne sütü alanlar nasıl ayarlıyorsunuz bu süt miktarını. Benim oğlum sanki çok süt içiyor gibime geldi de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…