- 24 Ekim 2009
- 1.067
- 0
- 47
Selam kizlarr uzun bir aradan sonra yeniden aranizdayim bilmem yoklugumu farketdinizmi bilmem ama benim aklimdaydiniz bir iki kere soyle girip okudum ama hic yazamadim kisaca anlatayim....kizim ameliyat olmusdu hatirlarsaniz bir sure onunla cebelesdim sukur sagligina kavusdu derken tasindim 3 cocuk biri bebe ay cok zormus tasinmak anam agladi diyebilirim bu tasinma fasli uzun bir surecdi evimizin anahtarini 20 gun once aldik yavas yavas tasindik mobilya secdim eve geldi yerlesdi derken 2 ay surmus...bu arada osmanim patir patir yuruyo kosa kosa yuruyo 10. aya basdi benimki basladi yurumeye ama konusmuyor...cani isderse baba diyor daha ziyada gagagagaga diye gagliyoruz fakat cok hareketli tv sehpasinin usdune cikiyor ama inemiyo sipa geri inislerimiz kisa yoldan düserek oluyor...
Yemesi masallah diyim guzel...israrla sabah kahvaltisini toz kasik mamalariyla yapiyorum diyer ogunleri nerdese bizim yediklerimizden yiyor...dislerimiz 6 tane oldu ....simdilik bukadar firsat buldukca girmek isdiyorum ama malum sipa cok hareketli asla uyanikken bir sey yapamiyorum acayip kurcaliyo heryeri
Bu arada 3 hafta kadar kendim dokdor dokdor gezdim kanserden supelenildi sukur degilmis herseyim tertemiz simdi haliyle moral bozuklugu cok oldu simdi sukur allahima moralim yerine geldi...Dogumdan onceki kiloma nerdese geldim onca kosusdurmacadan sonra ....
Canım çok geçmiş olsun senin yokluğunu tabikide farkettik inşallah bundan sonra fırsat buldukça girersin..