2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın Arkadaşlar 3 günlük tatilden sonra bugün işe gelmek zor geldi. Arkadaşlar size bir sorum olacak bebeklerimiz yaşlarına girdikleri zaman bazı markaların (Aptamil-Bebelac-Hipp v.b) çocuk sütlerine mi devam edeceğiz yoksa pastorize inek sütlerinden versek bişey olurmu? Sanırım 3 yaşına kadar günlük 500 ml süt içmeye devam edecekler siz ne yapacaksınız bu konuda?

selam herkese. ablamın doktorum aptamil e 3 yaşına kadar devam etmesi gerektiğini söylemişti.oğlu şimdi 2 yaşında hala içiyor. 3 e kadar devam edecek sanırım. bende bi süre daha devam ederim ama 3 yaşına kadar devam edeceğimi sanmıyorum. zaten pek de inanmıyorum anne sütü yerine geçer hikayesine.
dün oğlumu bayrama götürdüm bayrak salladı çocuklarla.

selam

İnşallah herkesler ve bebişler iyidir.
aşımızı olduk geldik, drumuz ateş yapmaz dedi. Kan tahlili için rengimizin düzeldiğini o yüzden gerek yok şimdilik dedi önümüzdeki ay su çiçeği aşısına gittiğimizde yaptırcaz kan tahlilini demiri bırakın dedi.süt konusuna gelince azar azar başlayabilirsiniz sokaktan aldığınız sütü bile verebilirsiniz dedi. Çilek doğal olmadığı için vermeyin ama doğalı bulursanız verebilirsiniz dedi birde balıda sordum verebilirsiniz dedi.
Kabızlığımızada yapılacak birşey yok evdeki çözümlere devam yani.
Bizden haberler bunlar.

selamlar.

selam kızlaaaar

haftasonu oğluşumun doğum günün kutladık herşey harika oldu allaha şükür :) darısı sizlerin başına..
simgeselcim devam sütü konusunda şöyle bişi var sanırım aptamilin bağışıklığı anne sütü gibi desteklemesi isteniyorsa son numaraya kadar devam edilmesi gerekiyormuş...

Son düzenleme:

haklısın canım sitemlerinde
işyerinde fırsat bulamıyorum girmeye girdiğimde mutlaka yazıyorum ama inan bazen çok yoğun oluyor..evdede tüm vaktimi oğluşuma ayırıyorum zaten
biz doğum günümüzü bikaçgün erken kutladık canım 25 i hafta içine geliyor die 21 inde cumartesi kutladık..
pastamız şeker hamurundandı, 1 şeklinde mavi kurabiyeler-takvimli resimli buzdolabı magnetleri misafirlerimize yaptırdığımız hediyelerdi. çok beğenildi.
süslemeler peçeteler hepsi aynı konsepteydi.mavi 1 temalı herşey
ööle işteee aslında face profilimde resimlerim var..

ilk yaşını kutlayan tüm bebişlereee nice yıllar sağlıkla huzurla büyüsünler inşallah...
bizde hafta sonu kutladık 1 hafta öncesinden...
magnetlerimiz gayet güzelmiş evdekiler köpükten deyince tedirgin olmuştum ama çok hoşuma gitti görünce...
misafirlerde çok beğendi...
uzun günlerin ardından işe gelmek çok zorr
bitmedi bugün....

Geçmiş olsun canımm bizde yarın olucaz aşı..Kabızlık sorunu sizde geçmedi bi türlü..diş ishali falandamı olmuyo enes??

Bende aynı konuyu dr.uma sorucam.Biz hiç devam sütü almadık hala anne sütü..

Doğum gününüz kutlu olsuunnnn canım..Arada uğra yaz merak ediyorum senide ulaşıda:mucksss ..Bizim facede ekli değilsin ,1 tane at buraya yaa merak ettimm...

Magnetler çok güzeldi gerçektennnn....Doğum gününüzz kutlu olsun sizinde...

Esracım yazı çok güzeldi ve şu kısımı kesinlikle aklımdan çıkarmıycam ve azra sözümü dinlemediğinde sinirlenmiycemm...

USLU ÇOCUK İSTEDİĞİNİZE EMİN MİSİNİZ?“
Aldort, hepimize bu soruyu sordu ve başkalarının dediğini yapan, isteklerine boyun eğen, onları memnun etmeye çalışan bir insan yetiştirmek istemiyoruz; özgür, bağımsız bir birey yetiştirmek istiyoruz dedi.

‘’O zaman çocuğunuzun sizin isteklerinize tamamen uyması, acaba ne kadar kendisinin çıkarına?’’ diyerek, beklentilerimizin kendimiz için mi çocuk için mi olduğunu sorgulamamızı istedi.

Son düzenleme:
Bugünn kzızm 1 yaşına girdiiiii...Pazar günü kutladık doğum gününü..Çok güzel oldu herşey..Azrada keyif aldıı...Daha nice yaşlara inşallahhh..

Beni arayan esracıma ayrıca teşekkürlerrr...

21 nisan cumartesi oğlumun doğumgünüydü cumartesi ve pazartesi kutladık... evim dar olduğu için 2 kere yaptık... oğlum çok mutlu oldu şimdiden herşeyi anlıyorlar:))

Arkadaşlar bebeklerimiz yaşına girdiklerinde sağlık ocaklarında yapılacak 2 aşı haricinde özel olarak su çiçeği aşısıda yaptırmayı düşünüyormusunuz? Ben kararsız kaldım:44:

HOŞBULDUM CANIM...BİDAHA BUKADAR UZAK KALMAM SİZDEN:)
ben de bizim yemeklerden veriyorum...bazen naz yapıyo ama olur o kadar..:)
teşekkür ederim...darısı sizlere:)

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar..
doğum günleri kutlanan tüm bebişlere mutlu yıllar diliyorum. zaman ne de çabuk geçiyor. geçen yıl bu vakitlerde gün sayıyorduk. Benim oğlan tembel olduğunu daha o zamandan gösterdi. Bugün yarın derken 19 mayısı bekledi doğmak için. Hala tembel yürümek için hiç uğraşmıyor bırakın yürümeyi tutunarak bile ayakta durmuyor. İstediği heryere yerde yuvarlanarak gidiyor tosbaaaa. yürümesi yaşını geçecek bu gidişle. Dişlerimiz de tembel sadece 2 tane var daha. ama dert etmiyorum geç olsun güç olmasın.

Ayrıca devam sütünü tamamen bıraksam mı acaba diye düşünüyorum. hala emiyor oğlum arada da inek sütü versem olur mu?

arkadaşlar bir yaş aşıları ateş yapıyor mu kolay atlattı mı kuzular?

Sevgilerle..

Lilypie - Baby and Kids Birthday tickers
[B]yaşını dolduran bebişler için takip çizelgesi...[/B].1-
1siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümünde 'What type of ticker to create? ' yazan yerde select'e basın
5-çıkan bölüme bebeğinizin doğum tarihini gün-ay olarak yazın
6-yine altındaki Optional settings bölümünde, text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png gibi bir link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-hakkımda bölümüne girin.. çizelge satırındaki kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..

Son düzenleme:
doğum günümüzü kutlayan teyzelerimize teşekkürleerrr....

2 tane sağlık ocağında 1 tanede özelde hepatit A yı yaptırdık.Su çiçeği 15. ayda yapılacakmış.Ben yaptırıcam bu aşıyı.Çünkü zona hastalığını gözümün önünde geçen sene 2-3 kişi geçirdi.ve yanlış bilmiyorsam su çiçeği olmayana zonalıdan bulaşabiliyo bu hastalık..
İnek sütünü sordum anne sütü alan bebeklerde önermiyorum dedi...
Aşılarımız ateş yapmadı..Ama 1 hafta sonra kızamıkcık ateş yapabilir dedi..Diş için flor hapı verdi dr.umuz.Bunun dışında bakşa vitamine hapa gerek yok dedi.Diş çürümesini önlüyomuş.Boyumuz 76 cm kilomuz 10,200 ..Boyu minimum 1.68 1,70 olucak dedi :)) Zaten çok uzun olmasın yanına eş bulmak zor olur :))) Kilosu şu 2 aydır aynı ishal olduğu için hiç alamadı...
Çok şükğr herşey yolunda...Bahar geldi kızım kıpır kıpır gün boyu evde ordan oraya yürüyo ,el atıp karıştırıyo heryeri:))

Son düzenleme:
maaşallah azra...bizim aşı yarın olcak ...yeni aşı gelecekmiş s.ocağına....geceleri hafif bir öksürüğü var...gündüz keyfi yerinde.ateş huzursuzluk falan yok...hani hastaken aşı yappılmıyor ya....kararsız kaldım..hasta gibi de değil..bilemedim

keyfine düşkün o zaman senin kuzu....oğlum da emiyor arada veriyorum inek sütü (kahvaltıda)...aşıyı yaptırmadık canım....

günaydınnnn herkese
doğum gününü kutlayan bebişlere nice mutlu sağlıklı yıllar dilerim.Bizimde az kaldı içim kıpır kıpır.Zaman ne çabuk geçti.

günaydınnnn herkese
doğum gününü kutlayan bebişlere nice mutlu sağlıklı yıllar dilerim.Bizimde az kaldı içim kıpır kıpır.Zaman ne çabuk geçti.

günaydın hatunlarrr

dilekcim merhaba,flor hapını ben ilk oğlumda kullanmıştım şimdi çok pişman oldum kızlara facede yazmıştım alzheımer hastalığına yol açıyormuş.ben florürsüz diş macunu kullanacağım artık...aşılarınız içinde geçmiş olsun ben su çiçeğide yaptırmıştım bu sene su çieçği salgını vardı iyiki yaptırmışım tek doz bile %95 koruma sağlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…