bende aradım cnm fiyatları bugün güncelledik dediler.Şansımıza 1,5 dan yaptıracağız artık.Senin beğendiğin çok güzelmiş hem daha çok resim ekletebiliyosun ama boyutu daha büyük olur sanırım.Bende bunu beğendim mavisini de yapıyorlarmış.bu nasıl sence.
doumgünü magneti yagünü buzdolab süsü magnet
üzerinde not kısmı falan güzelmiş..Bana örnek yolladılar yaptırıcam çok beğendimm baksana..ilk resimde elini çerçeveden çıkarmışlar 1 yaşındayım dercesine :)))
Eki Görüntüle 391977
iyi geceler tabi kimse yok bu saatte ama...
biraz önce oğlum uyandı yanıma yatırdım ama ben uyuyakalmışım pat diye düşme sesine uyandım bi kalktım oğlum yerde ağlıyor. elim ayağım hala titriyor. çok korktum. doktoru aradım bişey olmaz kusarsa, gözlerinde kayma olursa getir dedi. uyutabilirmişim.3 saatte bir uyandır uyanamazsa acil getir dedi. eşimde yok bu gece. çok korkuyorum bişey olur diye. herhangi bir rahatsızlığı yok gibi görünüyor çok da az ağladı zaten ama...
kızlar işte kızımın doğum günü elbisesii....
.Eki Görüntüle 390337
üzerinde not kısmı falan güzelmiş..Bana örnek yolladılar yaptırıcam çok beğendimm baksana..ilk resimde elini çerçeveden çıkarmışlar 1 yaşındayım dercesine :)))
Eki Görüntüle 391977
Eki Görüntüle 391977
iyi geceler tabi kimse yok bu saatte ama...
biraz önce oğlum uyandı yanıma yatırdım ama ben uyuyakalmışım pat diye düşme sesine uyandım bi kalktım oğlum yerde ağlıyor. elim ayağım hala titriyor. çok korktum. doktoru aradım bişey olmaz kusarsa, gözlerinde kayma olursa getir dedi. uyutabilirmişim.3 saatte bir uyandır uyanamazsa acil getir dedi. eşimde yok bu gece. çok korkuyorum bişey olur diye. herhangi bir rahatsızlığı yok gibi görünüyor çok da az ağladı zaten ama...
kızlar birmax dan örnek göndermişler.ben sade olanı seçtim sizce nasıl
Eki Görüntüle 392761 Eki Görüntüle 392762
Bugün kuzum bir yaşına girdi Rabbim bütün meleklerimize uzun ömürler versin...
Günaydın arkadaşlar epeydir giremedim foruma. kısa bir memlket ziyareti yapıp geldik haftasonu. Çok iyi oldu hem bana hem oğluma. Ama şimdi oğluşum biraz hasta. hapşırıp tıksırıyor burnu kapalı. İnşallah ciddi birşeyi yoktur. Uçaktan etkilenmedi oğlum çok şükür.
Magnetler çok güzel olmuş.
Düşen bebişlere de çok çok geçmiş olsun. Allah korusun hepsini de...
Günaydın Arkadaşlar düşen bebeklerimize çok geçmiş olsun Eskay hoşgeldin
çok geçmiş olsun cnm.Havalar bizleride bebişleride mahvetti.