2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

üzerinde not kısmı falan güzelmiş..Bana örnek yolladılar yaptırıcam çok beğendimm baksana..ilk resimde elini çerçeveden çıkarmışlar 1 yaşındayım dercesine :)))

iyi geceler tabi kimse yok bu saatte ama...
biraz önce oğlum uyandı yanıma yatırdım ama ben uyuyakalmışım pat diye düşme sesine uyandım bi kalktım oğlum yerde ağlıyor. elim ayağım hala titriyor. çok korktum. doktoru aradım bişey olmaz kusarsa, gözlerinde kayma olursa getir dedi. uyutabilirmişim.3 saatte bir uyandır uyanamazsa acil getir dedi. eşimde yok bu gece. çok korkuyorum bişey olur diye. herhangi bir rahatsızlığı yok gibi görünüyor çok da az ağladı zaten ama...

çok geçmiş olsun bişeyi yoktur inş.Böyle kazalar oluyor malesef.Sende içini ferah tut cnm .geçen haftada benim oğlum düştü kafasını ayakkabı dolabına çarptı ağlamak tan katıldı hemen dr.götürdük beyin cerrahisi ne falan yönlendirdiler Allah tan bişey olmadı kuzuma biraz daha hızlı vursaymış alnı açılacakmış dikiş atacaklardı.Ömrümden ömür gitti öyle görünce yavrumu.Annelik ne kadar değişik bir duygu gözümüzden sakınıyoruz ama böyle kazalarda oluyor işte

dilek örnek olarak sadece fotoğrafını mı gönderdiler yoksa hazırlayıp magnet mi gönderdiler. dizaynı falan çok hoş ama magnet nasıl acaba bi arkadaş köpüğün üstüne yapıştırmışlar güzel değil falan yazmıştı?

Kıslaaarrr cok özledim hepinizi :))...
Gecen yıl bu zamanlar koca göbüşlerimizle yuvarlanıp duruyorduk simndi veletlerin peşinde yuvarlanıyoruz..hahaha
Yigit Efe felaket bişey oldu saniye durmuyo..Gözüm hep üsrtünde...Elini sokmadıgı yer kalmıyo...
Bu arada sol üst cenesinde azı ve köpek dişi aynı anda geliyor gece uykusu falan kalmadı zombi gibiyim...Cıkması da uzun suruyormus ayy inşallah cabuk cıkar valla bayılcam artık sureklı mızırdanmasından

Ayyy dogumgunlerıde yaklastı kuzuların..bende daha tık yok anca ev tadilat oldu badana boya temizlik bi de simdi ben grip oldum evde salya sümük...Ben hapsırdıkca Yigit taklidimi yapıyo bayılıyorum onun o haline...

Gene görüşürüz inşallah..Öpüyorum hepinizi

Fdilek48 Azra ya bayıldım yaa.....
Kocaman olmus....Oyy cok özledim ben sizi,canlarım benimmm
Ne zaman geliyosunuz bakalım İzmir'e....

Son düzenleme:

canım çok güzel çok beğendim...

canım ya geçmiş olsun artık durmuyolar yerlerinde ne yapıcaz bunlarla bilmem ne kadar dikket edersem edeyim özay ya biyere çarpıyo ya düşüyo
kızlar birmax dan örnek göndermişler.ben sade olanı seçtim sizce nasıl
Eki Görüntüle 392761 Eki Görüntüle 392762

çok güzel canım

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar epeydir giremedim foruma. kısa bir memlket ziyareti yapıp geldik haftasonu. Çok iyi oldu hem bana hem oğluma. Ama şimdi oğluşum biraz hasta. hapşırıp tıksırıyor burnu kapalı. İnşallah ciddi birşeyi yoktur. Uçaktan etkilenmedi oğlum çok şükür.

Magnetler çok güzel olmuş.

Düşen bebişlere de çok çok geçmiş olsun. Allah korusun hepsini de...

Bugün kuzum bir yaşına girdi Rabbim bütün meleklerimize uzun ömürler versin...

İyi ki doğmuş Büşra! Allah hepimizin meleklerine imanlı, huzurlu, sağlıklı nice yaşlar görmek nasip etsin. inş hayırlı evlatlar olurlar. 2 sene önce nelerle mücadale ediyorduk

Son düzenleme:

eveettt topiğimizin ilk bebişleri artık 1 yaşındalar.canım Allah mutlu sağlıklı ömür nasip etsin.Seninde anneliğinin ilk yılı kutlu olsun öpüyorum kocaman.

çok geçmiş olsun cnm.Havalar bizleride bebişleride mahvetti.

çok geçmiş olsun cnm.Havalar bizleride bebişleride mahvetti.

Çok sağol canım. hastalığı artmış iyice oğlumun. Bu ilk hasta oluşu inşallah kolay atlatır.

Nice mutlu hayırlı sağlıklı yaşlarını görürsün yavrunun inşallah. Allah kuzularımızı bize bağışlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…