2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba mayıs anneleri ben geldim uzun bir aradan sonra
özlemişim burayı..pc mizde sorun yüznden yazamadım..şuan geçici olarak yazıyorum
herkes iyidir inş.altı aydan bu yana biz neler yaptık kısaca anlatayım:
dün sünnetimizi yaptırdık..az sonra pansumana gidecez..
aslında daha sonraya düşünüyordum ama mecburen olduk
iyikede yaptırmışım keşke daha erken yaptırsaymıştım
iltihapanma ve hep ateş oluyordu..şuan iyi çok şükür
bu arada 6.dişimiz çıkıyor..henüz yürüyemiyoruz ama yavaş yavaş ayakta kalıyor desteksiz
11 gün sonra 1 yaşına girecek inş. minik yaramazım...
bnde bu yaramazın ardından kilo verdim... troid olmama ve emzirmeme rağmen
ama geçen ay çok üzüntü yaşadık bebğim çok hastalandı bende mide ülseri oldum
sanırm bu yüzden kilo verdim yoksa kolay kolay kilo veremiyordm
neyse şuan çıkmam gerek yaramaz beni rahat bırakmıyor
yaşına geçen tüm bebişlerimize hayırlı ve sağlıklı ömürler dilerim..öpüyorum herkesi:)
:KK71:

iyi aksamlar herkese.bende mayis annesiyim.bir sorum olucak sizlere bebekleriniz ismine hemen bakiyormu?kizima birseye dalmisken defalarca sesleniyorum ama nafile bakmiyor.isitmesinde sorun yok.sizlerde ayni durum varmi?endiseleniyorum cevaplarsaniz sevinirim.

Merhaba asliasli
Bence endişelenmen yersiz. Ben de kızıma adıyla sesleniyorum kimi zaman
Hiç orali olmuyor kimi zaman da dönüp bakıyor.
Bu zamanda gayet normal. Hele ki başka bir şeyle ilgileniyorlarsa hiç duymuyormuş gibi bakmazlar tepki vermezler.
Endiselenme!

merhaba arkadaşlarr....
Kızımın doğumgünü magnetleri geldi..Çok beğendim ben...Köpük üzerine ama öyle rahatsız edici değil..Normal resim baskıları bile 1 lira iken bu fiyata bu kalite olur..Çok güzel bi anı olacak gelen kişilere ve bana..1 tanede büyük göndermişler onu kendi dolabıma koydumm..
Zehracım mertin resmide çok güzel olmuş.1 yazısına tutunur gibi durmuşya çok beğendimm..
Duncancıımm iyiki doğmuş büşramızzz..Vay bee geçen sene bu zamanlar ne telaştaydık kim doğurdu diyee :))
Eskayyy biz çok iyiyizz azrayı beğenmene sevindim..biz daha 2 gün önce izmirdeydik.Ama eşimin kızkardeşi gelmişti onla görüşüp aynı gün döndük..Kulaklarını çınlattım seninde..İnşallah başka zamana görüşücezz...

lalehan hoşgeldin canımm..Geçmiş olsun ya çok üzüldüm.Bebeklerimizin hastalığı bizleri mahvediyo.Bizde 3 gün hastanede yattık.Çıktığımda 2 kilo vermiştim..Kendimi sıkmaktan boğazıma ağrılar girmişti..Allahım bütün bebeklerimize sağlık versinn..
Ara ara uğra canım..Eskiden nekadar güzeldi..Şimdi kimse uğramaz oldu..Hamileliğimizde her saniyemizi paylaşırken şimdi bukadar boş kalmasına çok üzülüyorum..Hamileliklerini baştan sonuna bildiğim arkadaşlarımın bebeklerinden bi haber olmak beni çok üzüyo..Onlarada burdan sitem ediyoruummm.Blue rabia seyduna müge zonox tomurcuk gezgin zonnetje deniz aslı ve hatta girmediklerinden ismini unuttuklarımm:KK43:((

özlemişim burayı..pc mizde sorun yüznden yazamadım..şuan geçici olarak yazıyorum
bu arada 6.dişimiz çıkıyor..henüz yürüyemiyoruz ama yavaş yavaş ayakta kalıyor desteksiz
yaşına geçen tüm bebişlerimize hayırlı ve sağlıklı ömürler dilerim..öpüyorum herkesi:)
geçmiş olsun lalehan cım.Bebişler hasta olunca insan çok yıpranıyor.Allah sağlıklı uzun ömür versin hepsine.Sünnetiniz de hayırlı olsun.
iyi aksamlar herkese.bende mayis annesiyim.bir sorum olucak sizlere bebekleriniz ismine hemen bakiyormu?kizima birseye dalmisken defalarca sesleniyorum ama nafile bakmiyor.isitmesinde sorun yok.sizlerde ayni durum varmi?endiseleniyorum cevaplarsaniz sevinirim.
bence endişenlenme bende oğluma sesleniyorum işine gelirse bakıyor gelmezse bakmıyor bişeylerle uğraşıyorsa hele hiç oralı olmuyor.
merhaba arkadaşlarr....
Kızımın doğumgünü magnetleri geldi..Çok beğendim ben...Köpük üzerine ama öyle rahatsız edici değil..Normal resim baskıları bile 1 lira iken bu fiyata bu kalite olur..Çok güzel bi anı olacak gelen kişilere ve bana..1 tanede büyük göndermişler onu kendi dolabıma koydumm..
Zehracım mertin resmide çok güzel olmuş.1 yazısına tutunur gibi durmuşya çok beğendimm..
Duncancıımm iyiki doğmuş büşramızzz..Vay bee geçen sene bu zamanlar ne telaştaydık kim doğurdu diyee :))
Eskayyy biz çok iyiyizz azrayı beğenmene sevindim..biz daha 2 gün önce izmirdeydik.Ama eşimin kızkardeşi gelmişti onla görüşüp aynı gün döndük..Kulaklarını çınlattım seninde..İnşallah başka zamana görüşücezz...

Tşk ederim dilekçim.Azranın magnetini de gördüm birmax ın facebook sayfasında.Çok güzel bir anı olacak hepimiz için.Ayrıca sitemine de gönülden katılıyorum.Kimseler uğramıyor artık buralara.:KK43:

Hoşgeldin lalehan çok geçmiş olsun. Sünnetiniz hayırlı olsun canım Allah evlenmesinide göstersin inşallah.

yaklaşık olarak 4 aydır aranızda olamadım...bazen bakıp çıktım ama yazma fırsatım olmadı...hepinizi çoooook özledim....bu süre içinde 1 kaçkez hasta olduk.....benim okulla ilgili sıkıntılarım oldu...pansiyon işleri karıştı denetimlerle uğraştık...baya zor bir dönemdi her anlamda...bugün oğlumun doğum günü....geçen yıl bu saatlerde sancılarla boğuşuyordum..2 buçuk saat sanra doğum yapmıştım...ve burdan paylaşmıştım oğlum geldi diye...:KK14::KK14:şimdi ise konuşuyo sürekli ....herşeye bir cevabı var:)10 gündür yürüyo......bir taraftan azı dişi ve köpek dişlerinin yerleri şişmiş....burnu tıkanıyo....dişle ilgisi var mı bilmiyorum genel durum iyi....öpüyorum sizleri ve kuzuları...

kızlar işte kızımın doğum günü elbisesii....
.Eki Görüntüle 390337
çoook tatlııı:)(artık devrim le çok benzemiyorlar....bayağı değişmiş azra ,gerçi oğlum da çok değişti:)

üzerinde not kısmı falan güzelmiş..Bana örnek yolladılar yaptırıcam çok beğendimm baksana..ilk resimde elini çerçeveden çıkarmışlar 1 yaşındayım dercesine :)))
Eki Görüntüle 391977
güzel görünüyo dilek'cım.....
iyi geceler tabi kimse yok bu saatte ama...
biraz önce oğlum uyandı yanıma yatırdım ama ben uyuyakalmışım pat diye düşme sesine uyandım bi kalktım oğlum yerde ağlıyor. elim ayağım hala titriyor. çok korktum. doktoru aradım bişey olmaz kusarsa, gözlerinde kayma olursa getir dedi. uyutabilirmişim.3 saatte bir uyandır uyanamazsa acil getir dedi. eşimde yok bu gece. çok korkuyorum bişey olur diye. herhangi bir rahatsızlığı yok gibi görünüyor çok da az ağladı zaten ama...
geçmiş olsun....o acıyı yaşamayanımız kalmadı sanıurım...
çok geçmiş olsun bişeyi yoktur inş.Böyle kazalar oluyor malesef.Sende içini ferah tut cnm .geçen haftada benim oğlum düştü kafasını ayakkabı dolabına çarptı ağlamak tan katıldı hemen dr.götürdük beyin cerrahisi ne falan yönlendirdiler Allah tan bişey olmadı kuzuma biraz daha hızlı vursaymış alnı açılacakmış dikiş atacaklardı.Ömrümden ömür gitti öyle görünce yavrumu.Annelik ne kadar değişik bir duygu gözümüzden sakınıyoruz ama böyle kazalarda oluyor işte
zehracım size de geçmiş olsun...

kızlar birmax dan örnek göndermişler.ben sade olanı seçtim sizce nasıl

Eki Görüntüle 392761 Eki Görüntüle 392762
güzellllll çook yakışıklı ....
Kıslaaarrr cok özledim hepinizi :))...
Gecen yıl bu zamanlar koca göbüşlerimizle yuvarlanıp duruyorduk simndi veletlerin peşinde yuvarlanıyoruz..hahaha :KK70:
Yigit Efe felaket bişey oldu saniye durmuyo..Gözüm hep üsrtünde...Elini sokmadıgı yer kalmıyo...
Bu arada sol üst cenesinde azı ve köpek dişi aynı anda geliyor gece uykusu falan kalmadı zombi gibiyim...Cıkması da uzun suruyormus ayy inşallah cabuk cıkar valla bayılcam artık sureklı mızırdanmasından:KK37:
Ayyy dogumgunlerıde yaklastı kuzuların..bende daha tık yok anca ev tadilat oldu badana boya temizlik bi de simdi ben grip oldum evde salya sümük...Ben hapsırdıkca Yigit taklidimi yapıyo bayılıyorum onun o haline...:KK1:

Gene görüşürüz inşallah..Öpüyorum hepinizi
hepsi aynı......saniye bile ayıramıyoruz gözümüzü....biz de aynı dertle boğşuyoruz 15 gündür...taklit mi:)hehehhehheh

Günaydın arkadaşlar epeydir giremedim foruma. kısa bir memlket ziyareti yapıp geldik haftasonu. Çok iyi oldu hem bana hem oğluma. Ama şimdi oğluşum biraz hasta. hapşırıp tıksırıyor burnu kapalı. İnşallah ciddi birşeyi yoktur. Uçaktan etkilenmedi oğlum çok şükür.

Magnetler çok güzel olmuş.

Düşen bebişlere de çok çok geçmiş olsun. Allah korusun hepsini de...
hoşgeldiniz...
Bugün kuzum bir yaşına girdi Rabbim bütün meleklerimize uzun ömürler versin...
mutlu yıllar büşraaaa..oğlumdan 2 gün büyük:)
hoşgeldin ikinize de geçmiş olsun....

canım kafana takma çünkü işlerine gelmeyince duymazdan geliyorlar...
En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

Son düzenleme:
Merhaba anneler
Bir sorum var sizlere
1 yaş dr kontrolünde neler var? Yani bildigim kadarıyla 2 aşıları var.ki beni şimdiden sıkıntısı sardı. Başka ne var? Kan filan alınıyor mu acaba? Bilen var mi?
Bir de 1 yasından sonra da her ay doktor kontrolü yine devam edecek mi yoksa belirli aralıklarla mı?

ela adaaa hoşgeldin canım yaaa .İlk yaşı kutlu olsun minik beyimizinn...Hepimiz bu dönemlerde zorlu süreçlerden geçtikk yaa..Allah dermansız dert vermesin..Çocuklar çabuk toparlanıyo :))Azra değişti teyzesii,artık azda olsa saçları çıktı nihayet kız çocuğuna benzedi :)))) Yürümeye başladıkları zaman tutmak dahada zorlaşıyo..Benimki kendi tek yürümüyo yanında bi oyuncağınıda taşıyo sonra pat yere..Yeni araba kullananlar gibi ani frenlemeler viraj almalar falan zamanla dahada iyi oluyo :)))

Zehracım face sayfasında bende gördüm yorum yaptım..Senin eline ulaştımı sipariş verdinmi??Birde sitem listeme rapuyuda ekliyorummm ondanda haber alamıyorum yaa :s:s:s

Somebody 1 yaş kontrolünde normal aşılarının dışında 2 tanede özel aşı var benim bildiğim..Birde bazı dr.lar kan ilacına devama karar vermek için tahlil isteyebiliyo..Biz azraya yeni bi dr.a başladık.O bize dediki 1 yaşında geldikten sonra birde eylülde çağırıcam..grip aşısı falanda yapalım dedi..

Kızlar bebeklerinize hangi ev yemeklerinden ve nasıl veriyosunuz??Biz çok geciktik o konuda..Kızım hastalanınca ve peşine çok ishal olunca beslenme düzenini bozmadım.Ona özel ve sevdiği şeyleri yapıyorumm..Artık düzeldi bi yerden başlamam lazım..

Doğumgünü geçen arkadaşlar nasıl yaptınız ya doğum gününü??Ben bahçede ve pazar günü yani 2 gün önce yapmayı düşünüyorumm..İnşallah güzel geçer..İlk yaş gününde bebekler bişey anlamıyomuş mızmız oluyomuş diyolar hep,sizlerin nasıl geçti?

ela ada cnm hoşgeldin özlettin kendini.facede uğramıyorsun.Oğluşunun doğum günü kutlu olsun Allah sağlıklı mutlu uzun ömür nasip etsin.

fdilek cnm ben sipariş verdim geldi bile çok hoşuma gitti.Yemek konusuna gelince bizim dr.umuz artık kendinize yaptığınız yemeklerden verebilirsin dedi.Bende zaten yemekleri az salçalı ve tuzsuz yapıyorum o yüzden mert'de yiyiyor.Allah'a şükür bir sıkıntı yaşamadık tek sorunumuz dişsiz olmamız :KK52:

Son düzenleme:
İyi akşamlar arkadaşlar. Herkese bebişleriyle güzel bir hafta sonu diliyorum.

Fdilek ben de bize yaptığım yemeklerden veriyorum azar azar. benim oğlum tam bir etçil. Ete bayılıyor pilavı da çok seviyor elimle yediriyorum.

ela ada yavrunun doğum günü kutlu olsun sağlıklı mutlu nice yaşlara inşallah.

asliasli benim oğlumda bazen bakmıyor çağırdığımızda. Hele arbadayken kendimi yırtsam da bakmıyor. Bir sorun olduğunu zannetmiyorum canım.

20-23 nisan tarihleri arasında tüm migroslarda tüm oyuncaklar %50 indirimli.ben bugün sabah 10 da gittim çoğu oyuncaklar bitmiş.haberiniz olsun bakmak isterseniz.

yaklaşık olarak 4 aydır aranızda olamadım...bazen bakıp çıktım ama yazma fırsatım olmadı...hepinizi çoooook özledim....bu süre içinde 1 kaçkez hasta olduk.....benim okulla ilgili sıkıntılarım oldu...pansiyon işleri karıştı denetimlerle uğraştık...baya zor bir dönemdi her anlamda...bugün oğlumun doğum günü....geçen yıl bu saatlerde sancılarla boğuşuyordum..2 buçuk saat sanra doğum yapmıştım...ve burdan paylaşmıştım oğlum geldi diye...:KK14::KK14:şimdi ise konuşuyo sürekli ....herşeye bir cevabı var:)10 gündür yürüyo......bir taraftan azı dişi ve köpek dişlerinin yerleri şişmiş....burnu tıkanıyo....dişle ilgisi var mı bilmiyorum genel durum iyi....öpüyorum sizleri ve kuzuları...

zaman ne çabuk geçti anlamadım 1 sene önce kimilerimiz doğum yaptı kimilerimiz bekliyodu şimdi tek tek yaşlarına giriyolar... iyiki doğdun nice mutlu yıllara sağlıkla..

İyi ki doğmuş Büşra!:KK9: Allah hepimizin meleklerine imanlı, huzurlu, sağlıklı nice yaşlar görmek nasip etsin. inş hayırlı evlatlar olurlar. 2 sene önce nelerle mücadale ediyorduk:KK43:

eveettt topiğimizin ilk bebişleri artık 1 yaşındalar.canım Allah mutlu sağlıklı ömür nasip etsin.Seninde anneliğinin ilk yılı kutlu olsun öpüyorum kocaman.:KK16:

Oyyy kurban olurum ben Büşram' a...İyi ki dogdu güzel melegim benim..Teyzen yisin seniii:KK9:

Hosbulduk canımmm....:KK16:

zhr84 muckkkkkk:KK54:

Çok sağol canım. hastalığı artmış iyice oğlumun. Bu ilk hasta oluşu inşallah kolay atlatır.

Nice mutlu hayırlı sağlıklı yaşlarını görürsün yavrunun inşallah. Allah kuzularımızı bize bağışlasın.

Allah Nice Yaşlara Hep birlikte sağlıklı mutlu girmeyi nasip etsin canım

merhaba arkadaşlarr....
iyiki doğdun büşraaaa nice mutlu yıllara

sağolun canlarım...

lalehan hoşgeldin canımm..Geçmiş olsun ya çok üzüldüm.Bebeklerimizin hastalığı bizleri mahvediyo.Bizde 3 gün hastanede yattık.Çıktığımda 2 kilo vermiştim..Kendimi sıkmaktan boğazıma ağrılar girmişti..Allahım bütün bebeklerimize sağlık versinn..
Ara ara uğra canım..Eskiden nekadar güzeldi..Şimdi kimse uğramaz oldu..Hamileliğimizde her saniyemizi paylaşırken şimdi bukadar boş kalmasına çok üzülüyorum..Hamileliklerini baştan sonuna bildiğim arkadaşlarımın bebeklerinden bi haber olmak beni çok üzüyo..Onlarada burdan sitem ediyoruummm.Blue rabia seyduna müge zonox tomurcuk gezgin zonnetje deniz aslı ve hatta girmediklerinden ismini unuttuklarımm:KK43:((

ben yokum dimi kuzum o listede:KK17::KK17::KK17: arada uğramaya çalışıyorum muckssss....

Günaydın arkadaşlar epeydir giremedim foruma. kısa bir memlket ziyareti yapıp geldik haftasonu. Çok iyi oldu hem bana hem oğluma. Ama şimdi oğluşum biraz hasta. hapşırıp tıksırıyor burnu kapalı. İnşallah ciddi birşeyi yoktur. Uçaktan etkilenmedi oğlum çok şükür.

Magnetler çok güzel olmuş.

Düşen bebişlere de çok çok geçmiş olsun. Allah korusun hepsini de...

geçmiş olsun caım...

lalehan sanada çok geçmiş olsun canım... bizde seni öptük..

canım endişelenme benim kızmda işine gelirse bakar genelde..

Merhaba anneler
Bir sorum var sizlere
1 yaş dr kontrolünde neler var? Yani bildigim kadarıyla 2 aşıları var.ki beni şimdiden sıkıntısı sardı. Başka ne var? Kan filan alınıyor mu acaba? Bilen var mi?
Bir de 1 yasından sonra da her ay doktor kontrolü yine devam edecek mi yoksa belirli aralıklarla mı?

evet canım 2 aşı olduk biz... kan alınıyor demir damlasına devam edilecekmi diye... onun haricinde özel aşıları olcağı zaman götürcem ben artık doktora...

Kızlar bebeklerinize hangi ev yemeklerinden ve nasıl veriyosunuz??Biz çok geciktik o konuda..Kızım hastalanınca ve peşine çok ishal olunca beslenme düzenini bozmadım.Ona özel ve sevdiği şeyleri yapıyorumm..Artık düzeldi bi yerden başlamam lazım..

Doğumgünü geçen arkadaşlar nasıl yaptınız ya doğum gününü??Ben bahçede ve pazar günü yani 2 gün önce yapmayı düşünüyorumm..İnşallah güzel geçer..İlk yaş gününde bebekler bişey anlamıyomuş mızmız oluyomuş diyolar hep,sizlerin nasıl geçti?

canım ben bütün yemeklerden vermeye çalışıyorum artık...daha doğumgününü kutlamadık bu arada...

selam

Diş sıkıntıları olan bebişlerimize geçmiş olsun
Yeni yaşına girenlere Rabbim sağlık versin İnşallah.
lalehan geçmiş olsun

FDilek beni unutmuşun giremediğim için :KK43:

Enesin burun tıkanıklığı gece gündüz bir müddet devam etti ama hala diş yok, emekleme devam ediyor
ismyle seslendiğimde bazen hiç oralı olmuyor aslıaslı telaş etmene gerek yok yani.

Özel bir doğum günü hazırlığı yapmadım ( sadece fotoğrafçıda 1 yaş fotoğrafı çektirdik) ama sürpriz ziyaretler olunca mini bir kutlama oldu.

sürekli açık havada gezmek istiyor, bende isteklerini yerine getiriyorum .)

yemek olayına gelince evde akşam yemeklerinden tattırıyorum baktım tadımlık değil doyumluk yiyorsa doyuruyorum değilse hazır mama veya yoğurtla kendim birşeyler hazırlıyorum.

salı günü dr kontrolü ve aşımız var sorularınıza cvp olucak bir durum olursa paylaşmaya çalışıırım

hepinize, bebeişlerinize sevgiler..

sağolun canlarım...

ben yokum dimi kuzum o listede:KK17::KK17::KK17: arada uğramaya çalışıyorum muckssss....
hehehe sen yoksuunn cancanımm o listedeee merak etmee...Geçmiş olsn aşılar olmuş..Ateş yaptımı??Birde 1 yaşta özelde hepatit a ve suçiçeği oluyo galiba yaptırıcanmı??
selam

Diş sıkıntıları olan bebişlerimize geçmiş olsun
Yeni yaşına girenlere Rabbim sağlık versin İnşallah.
lalehan geçmiş olsun

FDilek beni unutmuşun giremediğim için :KK43:

Enesin burun tıkanıklığı gece gündüz bir müddet devam etti ama hala diş yok, emekleme devam ediyor
ismyle seslendiğimde bazen hiç oralı olmuyor aslıaslı telaş etmene gerek yok yani.

Özel bir doğum günü hazırlığı yapmadım ( sadece fotoğrafçıda 1 yaş fotoğrafı çektirdik) ama sürpriz ziyaretler olunca mini bir kutlama oldu.

sürekli açık havada gezmek istiyor, bende isteklerini yerine getiriyorum .)

yemek olayına gelince evde akşam yemeklerinden tattırıyorum baktım tadımlık değil doyumluk yiyorsa doyuruyorum değilse hazır mama veya yoğurtla kendim birşeyler hazırlıyorum.

salı günü dr kontrolü ve aşımız var sorularınıza cvp olucak bir durum olursa paylaşmaya çalışıırım

hepinize, bebeişlerinize sevgiler..
Baharnazcımmmm seni unuturmuyumm hiç..Vaktin oldukca girdiğini biliyorumm..yazmasanda beğenip çıkıyosunn...Azrada bayılıyo dışarıya elimden tutup kapıya götürüyo :))
Diş çıkmadığına hiç üzülmee nekadar geç okadar iyi yaa..Hiç değilse büüyüdükce daha dayanıklı olur belki..Bu dişler bizim düzenimiz mahvetti...İshal oluyo tam çıkmaya yakın ateş oluyo çıktığı gün huysuzz..ve bizim daha 4 dişimiz çıktı :S:SBunun 28 tanesini düşünemiyorruuuuummmmmmmmmm
Bana 2. çocuk diyen olursa dişli doğacaksa kabul ederim diycem :))))

Son düzenleme:
X