2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

bizimkide aynı döküp saçmaya meraklı geçenlerde biblomu kırmış. valla o kadar oyuncak alıyoruz hiçbirinin yüzüne bakmıyor. tv ünitemin kapaklarını açıyor yemek takımlarım var içinde tabakları çekiyor. kapakları bantladık artık şimdi açamayınca sinirleniyor:) çok fenalar valla...

ya mama sandalyesi alıcam sizce alırken nelere dikkat etmeliyim önerceğiniz bir marka varmı?

Kızlar bizimde başımız pişikle dertte.lıantibiyotikten dolayı ishal olduğu dönemler 7-8 kere kaka yapıyodu ozamandan beri kurtulamadık...Ne duyduysam denedim..Eşim eczaneden bi krem getirdi bakalım çok etkiliymiş..
Azra hanım tam bi bitirim oldu..Kızlar sizinde bebekleriniz döküp saçmaya meraklımı bizim kızmı hırçın yaa:S:SMesela yemek masasında 2 kere çorba kasesini devirdi,çekmeceleri açıp ne varsa atıyo dışarı,kuleleri var onu yapmıyo ama devirmeye bayılıyo bi hırsla,yüz ve saçı yolmaya bayılıyo.banyo kapısı açıksa anında yakalıyo hiç affetmiyo :))..başedemiyorumm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
2-3 gündür yürümeye çalışıyo bacaksızz..Yalnız denese becericek ama elinde illahaki bi oyuncağı oluyo sonra pat yere.kapı duvar tutunarak geziyo gün boyu.,

aynen canımmm bütün çekmeceleri tek tek boşaltıyor,
kule bizdede var ben yapıyorum odeviriyor:)
bulaşık makinesini açık gördüğünde çıldırıyor..
ve banyo en sevdiği yer,kapısı açıksa direk içeri dalıyor:)))))):KK53:
hepsine kocaman bi maşallah dielim bebişlerimizin:nazar::nazar: büyüdüler zaman çabucak geçiyor

kızlaaaarrrr MERT yürüyomuşşş :nazar:

annem aradı şimdi mert yürüyor diye hem çok sevindim hemde üzüldüm ilk anını göremediğim için çalışan anne olmak ne kadar zor:KK14:
7 ayından beri sıralıyordu sıpam :KK1:

Kızlar bizimde başımız pişikle dertte.lıantibiyotikten dolayı ishal olduğu dönemler 7-8 kere kaka yapıyodu ozamandan beri kurtulamadık...Ne duyduysam denedim..Eşim eczaneden bi krem getirdi bakalım çok etkiliymiş..
Azra hanım tam bi bitirim oldu..Kızlar sizinde bebekleriniz döküp saçmaya meraklımı bizim kızmı hırçın yaa:S:SMesela yemek masasında 2 kere çorba kasesini devirdi,çekmeceleri açıp ne varsa atıyo dışarı,kuleleri var onu yapmıyo ama devirmeye bayılıyo bi hırsla,yüz ve saçı yolmaya bayılıyo.banyo kapısı açıksa anında yakalıyo hiç affetmiyo :))..başedemiyorumm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
2-3 gündür yürümeye çalışıyo bacaksızz..Yalnız denese becericek ama elinde illahaki bi oyuncağı oluyo sonra pat yere.kapı duvar tutunarak geziyo gün boyu.,
ayy sorma dilek bu kzular çok fena Mert de aynı bir çocuk 5 dk.durmazmı yerinde her gün bir vukuatı var dünde mutfaktakı çöpü açmış içinden bişey almış tam ağzına atacakken annem yakalamış.Oyuncaklarla hiç ilgisi yok heryeri karıştırmak istiyor şu an tam keşfetme azamanları sanırım onun için böyleler.
Bende 2011 mayıs annesiyim aranıza yeni katıldım kızlar

Aramıza hoşgeldin cnm.topik eskisi kadar aktif değil ama arada girip yazıyoruz bizler.Kızın mı var oğluşun mu

sanki benim kızı anlattın hepsi bizdede mevcut.yüzümde sürekli tırnak izleri ellerinin arasında saçlarım.çok cadı ya.bide biz çok fena ısırıyoruz 5 tane dişi var hallediyor valla.sabah banyonun klozet kapağını oynarken yakaladım.artık sürekli banyoyu kapalı tutmaya çalışıyorum.alt kat komşumuz zaten çok sabırlı bir kadın herhalde hala daha şikayete gelmedi sabah bir başlıyoruz oyuncakları yere vurmaya yatıncaya kadar.işimiz var valla bunlarla.ama yinede çok tatlılar :)

annem aradı şimdi mert yürüyor diye hem çok sevindim hemde üzüldüm ilk anını göremediğim için çalışan anne olmak ne kadar zor:KK14:

ayyyyyyyyyy süperrrrrrrrrrr maşallah oğluşuna :nazar:
darısı başımıza....
hüznünü çok iyi anlıyorum.. insanın zoruna gidiyor dimi....

ayyyyyyyyyy süperrrrrrrrrrr maşallah oğluşuna :nazar:
darısı başımıza....
hüznünü çok iyi anlıyorum.. insanın zoruna gidiyor dimi....

hemde nasıl zoruma gidiyor.ilk anlarına hep annem şahit oluyor.Bazen çalışmak zorunda olduğuma isyan ediyorum.çocuğum büyüyor ve ben yanında olamıyorum diye.:KK43:

hemde nasıl zoruma gidiyor.ilk anlarına hep annem şahit oluyor.Bazen çalışmak zorunda olduğuma isyan ediyorum.çocuğum büyüyor ve ben yanında olamıyorum diye.:KK43:

canım çok haklısın ya...

insan sadece '' onların geleceği için çalışıyoruz'' dedikçe biraz iyi hissediyor....

bende aynı duyguyu çok sık yaşıyorum...

bizimkide aynı döküp saçmaya meraklı geçenlerde biblomu kırmış. valla o kadar oyuncak alıyoruz hiçbirinin yüzüne bakmıyor. tv ünitemin kapaklarını açıyor yemek takımlarım var içinde tabakları çekiyor. kapakları bantladık artık şimdi açamayınca sinirleniyor:) çok fenalar valla...

ya mama sandalyesi alıcam sizce alırken nelere dikkat etmeliyim önerceğiniz bir marka varmı?
Ben çekmece kilidi alıcam dedim ama azra büyüycekki hala alıcam :)))
Mama sandalyesini baby 2 go aldım çokda memnunum..Çift tepsili ayarlanıyo boyuda tepsiside..Sandalyesinin yatma pozisyonu var ama hiç kullanmadık..Çok pahalı bi ürün almayayım diyosan tavsiye ederim..Her işimide görüyo..150 liraya aldık biz bilgine canım...
aynen canımmm bütün çekmeceleri tek tek boşaltıyor,
kule bizdede var ben yapıyorum odeviriyor:)
bulaşık makinesini açık gördüğünde çıldırıyor..
ve banyo en sevdiği yer,kapısı açıksa direk içeri dalıyor:)))))):KK53:
hepsine kocaman bi maşallah dielim bebişlerimizin:nazar::nazar: büyüdüler zaman çabucak geçiyor
Demekki bi süreç yaşıyoruzz :))Beni görünce bide bana kızıyo banyodan çıkarıcam diye..Bu ara parmağını sallıyo laf sayıyo :))))
Bende 2011 mayıs annesiyim aranıza yeni katıldım kızlar
Merhaba hoşgeldin canımm..

Maşallah mertee....artık tut tutabilirsenn:))Bizimkide 2 gündür bi kaç adım atıp düşüyo .Yaza yürüyerek girmeleri rahat olucak..Artık dışarı çıktığımda kucağımda sıkılıyo .
ayy sorma dilek bu kzular çok fena Mert de aynı bir çocuk 5 dk.durmazmı yerinde her gün bir vukuatı var dünde mutfaktakı çöpü açmış içinden bişey almış tam ağzına atacakken annem yakalamış.Oyuncaklarla hiç ilgisi yok heryeri karıştırmak istiyor şu an tam keşfetme azamanları sanırım onun için böyleler.
Benimki hiperaktifmi diyodumkii meğer hepsi böyleymiş:))Bizimkide çöp kovamı devirdi ama çıkan sesten bi kaçışı vardıki sorma:))
Birde üzülme canım akşamada sen görürsün yürümesini..Sonuçta daha güzel bi hayat için çalışıyosun..
sanki benim kızı anlattın hepsi bizdede mevcut.yüzümde sürekli tırnak izleri ellerinin arasında saçlarım.çok cadı ya.bide biz çok fena ısırıyoruz 5 tane dişi var hallediyor valla.sabah banyonun klozet kapağını oynarken yakaladım.artık sürekli banyoyu kapalı tutmaya çalışıyorum.alt kat komşumuz zaten çok sabırlı bir kadın herhalde hala daha şikayete gelmedi sabah bir başlıyoruz oyuncakları yere vurmaya yatıncaya kadar.işimiz var valla bunlarla.ama yinede çok tatlılar :)
:)))Çok hırçın oynuyobizimkide..Allahtan bizim alt katta kimse yok gün boyu :)))))

hepimize yavrularımızla doya doya; mutlulukla, neşeyle geçireceğimiz bir hafta sonu diliyorum....

kızlar kısmetse ben 2012 mayıs annesi olucam aranızda SON ADET TARİHİ 13 AĞUSTOS OLAN VARMIYDI VE NEZAMAN DOĞURDU? BENİM TAHMİNİ 19 MAYIS GÖZÜKÜYOR ÇOK MERAK EDİYORUM..

kızlar kısmetse ben 2012 mayıs annesi olucam aranızda SON ADET TARİHİ 13 AĞUSTOS OLAN VARMIYDI VE NEZAMAN DOĞURDU? BENİM TAHMİNİ 19 MAYIS GÖZÜKÜYOR ÇOK MERAK EDİYORUM..

canım ben 19 mayısta doğum yaptım ama SAT 8 ağustos. o tarihler değişebiliyor. mesela ben geç yumurtlamışım. Allah sağlıkla bebişine kavuşmayı nasip etsin.

Benim SAT 20 AĞUSTOS;doğum 12 mayıs :) 19 mayıs'ı ayarlamıştım.Ama hesaplar tutmadı...İşin fenası kızlar;ben adet olmadım;çok gecikti.Yarın gebelik testi alıcam.Nolur dua edin.2.yi istiyorum ama çok erken şimdi......

Benim SAT 20 AĞUSTOS;doğum 12 mayıs :) 19 mayıs'ı ayarlamıştım.Ama hesaplar tutmadı...İşin fenası kızlar;ben adet olmadım;çok gecikti.Yarın gebelik testi alıcam.Nolur dua edin.2.yi istiyorum ama çok erken şimdi......

olursun canım. benim de gecikmişti ama emzirdiğim için çok düzensiz yeni oldum. Bence de erken yazık yavrularımıza.

Hayırlı haftalar Arkadaşlar hdy biz mama sandalyesini chicco safari modelini almıştık çok memnunum tavsiye ederim.

olursun canım. benim de gecikmişti ama emzirdiğim için çok düzensiz yeni oldum. Bence de erken yazık yavrularımıza.

Çok şükür;evde yapılan testlerden aldım;negatif çıktı.Haftasonu kızıma sarıldım durdum.Çok haksızlık olacak ona diye düşündüm.Daha dün gibi;çift çizgiyi görünce nasıl sevinmiştim :))Şimdi yolumu gözlüyor kuzucuğum evde.:nazar:

merhaba arkadaşlar...
haftasonu doktor kontrolümüz vardı..şükür yavrunun diş dışında başka sorunu yok...
üst dişler patlamak üzereymiş...haftasonu oğluşum sabahı sabah etti... onu böyle ağlarken görüpte hiç birşey yapamamak çok üzücü...:KK50::KK50::KK50:
doktorumuz diş jeli verdi, bu akşam kullanmaya başlayacağız ama pek etkisin görmeyebilirsiniz dedi...
kardeşimden de taze soğanın diş çıkartmada faydalı olduğunu duydum ama oğlum ağzına bile sürmedi...
siz neler yapıyorsunuz bu dişler için...
sanırım üst iki diş aynı anda gelmeye çalışıyor ve oğlumu çok zorluyor... yavrumu nasıl rahatlatabilirim... tavsiyelerinizi bekliyorum

X