- 3 Temmuz 2007
- 194
- 1
M....s marketin adı yanlış anlamadıysam eğer tatlım:)
ay evet yaa... market adı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
M....s marketin adı yanlış anlamadıysam eğer tatlım:)
canım acaba başka sıkıntısı olabilirmi? boğaz enf? idrar yolları vs? doktora göster bi istersen
bide ben işe geliyorum bunun üstüne düşünnn
Kızlar az önce mesaj yazdım kötü içerik bilidr bölümüne yazmışım. Kafam yerinde değil ki. hande84 yanlışlıkla senin mesajını bildirdim kusura bakma:)
bebeği diş çıkaran anneler bu durum daha ne kadar sürecek bir de bebeğim eski sakin haline döenebilecek mi tekrar. Şu an çıldırmış durumda eğer böyle giderse ben de çıldıracağım. gilraen benim oğlum da çok sinirli Herşeye bağırıyor ağlıyor sıkıntılarını böyle ifade ediyorlar ne yapalım Allah bebeklerimize sağlık huzur bize de sabır versin.[/QUO
benim mesajım mııııı..bişey olmaz heralde dimii.. hiçbir fikrim yok....
Kızlar az önce mesaj yazdım kötü içerik bilidr bölümüne yazmışım. Kafam yerinde değil ki. hande84 yanlışlıkla senin mesajını bildirdim kusura bakma:)
bebeği diş çıkaran anneler bu durum daha ne kadar sürecek bir de bebeğim eski sakin haline döenebilecek mi tekrar. Şu an çıldırmış durumda eğer böyle giderse ben de çıldıracağım. gilraen benim oğlum da çok sinirli Herşeye bağırıyor ağlıyor sıkıntılarını böyle ifade ediyorlar ne yapalım Allah bebeklerimize sağlık huzur bize de sabır versin.[/QUO
benim mesajım mııııı..bişey olmaz heralde dimii.. hiçbir fikrim yok....
Bilmiyorum ki canım. Sanmam ama anlarlar yanlışlıkla olduğunu. Güzel güzel cevap yazmıştım yazılanlara
Benim kızım da öyle; babaannesi gelince görseniz;elimi uzatıyorum kaçıyor benden.Kimse yokken onu kucağıma oturtuyorum;'Bak kızım diyorum,kimse seni benim kadar sevemez,sen de kimseyi benden çok sevme;tamam mı??' Dinleyip gülüyor yaramaz ama biliyorum anında satacak yine ( Ama gerçekten öyle;ne yazıkki bişy olmaz mantığıyla bakıyorlar.Benim annemde eşimin annesi de.Bazen o kadar doluyorum ki;ya nasıl oluyor da kıyıyorsunuz çocuğuma diye bağırmak geliyor içimden;zor tutuyorum kendimi.Arkamı döner dönmez özellikle babaannesi;8 aylık bebeğe gidip çikolata alıp geliyormuş.Bu tip şeyleri marifet sanıyor.Sanki ben despotluktan sınır koyuyorum kuzuma.Kusura bakmayın kızlar,içim şişti de yine...kandiliniz mübarek olsun:))kızlar bu aralar miray her şeye kızıyor yemek yemeye altını değiştirmeye üstünü giydirmeme özellikle bana yapıyor anneme yada bakıcıya yapmıyor. annem geçen hafta bizde kaldı yüzüme bakmadı annemle sürekli çok üzüldüm insan annesini kıskanır mı
selam
FDilek Maşallah Azra' nın kilosu iyi canım ama yinede annesi çokta kendi haline bırakma sadece emziriyorum diye de. Arada bir ek gıdaları dene canım.
erken doğum yapan anne ve bebeği sağlıkla kavuşsunlar birbirlerine, Allah yardımcıları olsun.
8.diş yazmıştı pingvingsmiydi hatırlayamadım Maşallah
Enesin alt 2 dişi var başkada yok nerde bu dişler :)
selam
FDilek Maşallah Azra' nın kilosu iyi canım ama yinede annesi çokta kendi haline bırakma sadece emziriyorum diye de. Arada bir ek gıdaları dene canım.
erken doğum yapan anne ve bebeği sağlıkla kavuşsunlar birbirlerine, Allah yardımcıları olsun.
8.diş yazmıştı pingvingsmiydi hatırlayamadım Maşallah
Enesin alt 2 dişi var başkada yok nerde bu dişler :)