2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım doktora götürmende fayda var. bide alerjiden bahsetmiştin çünkü bağlantısı olabilir.

toprak doğduğundan beri iki defa başımıza geldi. rüzgar gözlerine geldiğinde oluyor sanırım. çocuk doktoru arkadaşım var o bana bir ilaç ismi verdi onu kullandık geçti.sen yine de bir doktora sor istersen canım. çünkü ilaç kullanmadan geçmedi bizimki.

geçmiş olsun canım... benim oğlumun da ilk doğduğu aylarda çapak problemi olmuştu...
anne sütünü ve çaylı pamuk denemiştim...iyi de gelmişti aklında bulunsun... ama bizde sadece çapak vardı...kırmızılık olmamıştı...

dişler kimimizin çoktan çıktı, kimimizin yeni yeni çıkıyor....
diş buğdayı yapan var mı?
Ben yapmak istiyorum ama neler yapmam lazım pek bir fikrim yok...
Diş buğdayı yapan arkadaşlar nasıl yaptınız....

Bebek Oyuncakları - Fisher-Price'dan eğitici oyuncaklar - Product Details

ne düşünüyorsunz bu oyuncak hakkında?ben beğenndim alsammı acaba

Canım oyuncak güzele benziyor. Ben bu kategoriden başka bir oyuncak aldım oğluma. renkleri, sayıları, şekilleri filan öğretiyor. Şarkılar çok güzel ama çok kısalar bütün şarkıları bir dakikada dinleyebilirsin. Ödediğimiz paraya değmedi diye düşünüyorum. Bu öyle değildir belki ama iyice araştırmadan alma.

rapu ben çok beğendim çok güzelmiş

güzel bi oyuncağa benziyor.bizim içinde fikir oldu.hem uzun süre uzun oynayabileceği bi oyuncak.çok çabuk sıkılıyorlar oyuncaklardan

evet kızlar bencede güsel ama birde mağazaya gidip göreyim diorum

topik sinek avlıyooorrr:26:

evet handecim ya herkes nerde :44:

selam

oyuncağı yerinde test etmek gerekir galiba belki çok fonksiyonlu olabilir ama uygulamayı görmek lazım.

FDilek dra gittinizmi merak ettim?

kızlar sallanabilen büyüyen yataklardan kullanana varmı? memnunmusunuz ?
yorumlarınıza ihtiyacım var.

merhaba kızlarrr....
Yorumlarınız için teşekkürler..Soğuktan olduğunu farkettim..Dün gece daha kalın giydirdim ve altınada battaniye serdim..Bu sabah daha azdı..Babamızda yok antalyada..Dr.a gidemedim...
Baharcım babamız yokya gidemedim...Birde o yataktan ben kullanmadım ama üst komşum kullanıyo..Büyüyüp altıda çıkıyo ve masa oluyomuş..Çoçuğu 3 yaşında hala kullanıyo ve büyütmedi yatağı..Ama bana kalktığında parmaklıkları kısa kalır ve düşer diye korkarım..Park yatakta kalksada düşme risiki sıfır..Sen neden almak istiyosun canım??

Rapu oyuncak çok güzell..Ama bi gör hatta ulaşında tepkisini test et..Bazen çok önemsediğin bi oyuncağın bebekler yüzüne bile bakmıyo:))Azranın vurma yeteneğini geliştirmesi gereken oyuncağı var fisher pricenin ama azranın sadece toplar ilgisini çekiyo :))))

duncan ilk senin bebeğinin dişi çıkmıştışimdi ne durumda dişleri ?

canıımm nasılsın... büşranın dişleri 4 tane çıktı 5 çıkıcak hala çektirmekle meşgul çıkmakta inatçı senin ufaklık nasıl ?

günaydın kızlaarrrr..ne zamandan beri bebeklerimizi2n resimlerini eklemiyoruz..işte benim çalışkan kızım
Eki Görüntüle 325579

canım çokkkk tatlı kızınnn maşallahhhh

canım azranın nesi var birşeymi oldu merak ettim soğuk algınlığımı oldu... öpüyorum senide azrayıda....

İlenia hoşgeldin diyim canım sanada...

son olarak rapucan oyuncağı bende beğendim ama canlı olarak görüp almak bencede daha mantıklı...

selam

Duncan bizim alt iki diş çıktı yanlar sıkıntılı hala patlamadı ara ara huzursuz oluyor
şu günlerde demir damlasının rahatsızlığı diş sıkıntısını bastırıyor canım

FDilek canım ya kıyamam ben ona demek üşümüş, ince yün yorgan üstünede bazen battaniye atıyorumgeceleri gerçekten üşüyorlar dikkat edelim.
neyseki neden olduğunu anladın ya canım.

yatak yorumu için tşkler. Park yatağın kenarlarını Enes sürekli parmaklarıyla çiziyor uykudan uyanmasına sebep oluyor buda sanırım daha geniş bir yatakta daha rahat edecek diye almayı düşünüyoruz birde hala üst katta şimdi bile alıp koyarken zorlanıyorum alt kata geçince nolurum acaba? daha önce doğumdu şimdide ameliyattan dolayı o yüzden düşünüyoruz ama en çok geceleri tırr tıırrr tırnaklaması sebebiyle çünkü ne zaman bizim yatağa alsak deliksiz uyuyor işte böyle canım :) ama işte dediğin gibi riskleri vra.

ilenia
canim bende aynen uykusuz artik iyice uyku duzeni alt ust oldu osmaninda...tum gece beni emmek isdiyor bu aradada hep mizirdaniyor gun icindede aynen nasil duzelcek bu cocuk bilemedim gittii

canım yavaş yavaş düzeliyor biz saat olarak düzenimize döndük ama gece uykuları tuhaf ordan kalkıp oraya yatıyor olmadı başka yere bütün gece geziyor tabi bende üstünü örtme çabasıyla dişe yoruyorum artık keyfi yerinde neyseki böceğimin. yapışma kısmında bizde öyleyiz ben odadan çıkamıyorum arkamdan başlıyor bağarmaya annn annnn bu kadar geriside gelmiyor bizde 3 hafta annemdeydik geldik ben işe başladım başta küstü falan şimdide yapıştık birbirimize allahtan bakıcıda ağlamıyor

arkadaşım benimki de emmiyor aynı gece 1 defa pompayla çekmek çözüm olur mu bilmiyorum ama benim gündüz çektiğim sütüde içmiyor öğlen emzirmeye çalışıyorum yüzüme bakıp gülüyor sonrada ağlıyor aç halbuki[/QUOTE]

yok ne yaptıysam artık sütüm çoğalmıyo keşke sağmaya devam etseydim sağlık ocağındaki hemşiremiz sağma ilerde göğsünde sağlık sorunu yaşarsın yanındayken emsin dedi bende sağmayı bıraktım tabi özayda gündüz emmeyince bitti neyse 8.5 ay emdi artık yapacak bişey yok olduğu kadar emer

hiçkimse diş buğdayı yapmadı mı

hiçkimse diş buğdayı yapmadı mı

arkadaşım ben yazını daha önce görmemiştim... beinm kızımın diş buğdayını yaptım ben... 4 tane dişimizde çıktı.. öncelikle buğday haşlanıyo sonra içine pudra şekeri ile tatlandırıyosun...içine leblebi şekeri badem fındık vs.. gibi çerezler konulduktan sonra üzerini narla süslersin canım... onun haricinde diğer ikramlar var... daha sonrada yere makas,ayna ,kitap,stetekop falan konur işte meslek seçsin diye böyle işte ....biz böyle yaptık diş buğdayıızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…