günaydın arkadaşlarr nasılsınız??
Azra bu sabah uyandığında gözleriinin üzeri okadar çok çapak doluyduki ...Dün gece biraz kırmızıydı,şuandada sulanıyo içi kırmızı..Neden olurki mikropmu kapmış??Ne yapmam gerekiyoo ...
Azra bu sabah uyandığında gözleriinin üzeri okadar çok çapak doluyduki ...Dün gece biraz kırmızıydı,şuandada sulanıyo içi kırmızı..Neden olurki mikropmu kapmış??Ne yapmam gerekiyoo ...
günaydın kızlaarrrr..ne zamandan beri bebeklerimizi2n resimlerini eklemiyoruz..işte benim çalışkan kızım
Eki Görüntüle 325579
Bebek Oyuncakları - Fisher-Price'dan eğitici oyuncaklar - Product Details
ne düşünüyorsunz bu oyuncak hakkında?ben beğenndim alsammı acaba
rapu ben çok beğendim çok güzelmiş
Canım oyuncak güzele benziyor. Ben bu kategoriden başka bir oyuncak aldım oğluma. renkleri, sayıları, şekilleri filan öğretiyor. Şarkılar çok güzel ama çok kısalar bütün şarkıları bir dakikada dinleyebilirsin. Ödediğimiz paraya değmedi diye düşünüyorum. Bu öyle değildir belki ama iyice araştırmadan alma.
güzel bi oyuncağa benziyor.bizim içinde fikir oldu.hem uzun süre uzun oynayabileceği bi oyuncak.çok çabuk sıkılıyorlar oyuncaklardan
topik sinek avlıyooorrr:26:
duncan ilk senin bebeğinin dişi çıkmıştışimdi ne durumda dişleri ?
günaydın kızlaarrrr..ne zamandan beri bebeklerimizi2n resimlerini eklemiyoruz..işte benim çalışkan kızım
Eki Görüntüle 325579
merhaba kızlarrr....
Yorumlarınız için teşekkürler..Soğuktan olduğunu farkettim..Dün gece daha kalın giydirdim ve altınada battaniye serdim..Bu sabah daha azdı..Babamızda yok antalyada..Dr.a gidemedim...
Baharcım babamız yokya gidemedim...Birde o yataktan ben kullanmadım ama üst komşum kullanıyo..Büyüyüp altıda çıkıyo ve masa oluyomuş..Çoçuğu 3 yaşında hala kullanıyo ve büyütmedi yatağı..Ama bana kalktığında parmaklıkları kısa kalır ve düşer diye korkarım..Park yatakta kalksada düşme risiki sıfır..Sen neden almak istiyosun canım??
Rapu oyuncak çok güzell..Ama bi gör hatta ulaşında tepkisini test et..Bazen çok önemsediğin bi oyuncağın bebekler yüzüne bile bakmıyo:))Azranın vurma yeteneğini geliştirmesi gereken oyuncağı var fisher pricenin ama azranın sadece toplar ilgisini çekiyo :))))
ilenia
canim bende aynen uykusuz artik iyice uyku duzeni alt ust oldu osmaninda...tum gece beni emmek isdiyor bu aradada hep mizirdaniyor gun icindede aynen nasil duzelcek bu cocuk bilemedim gittii
uyutmadımııı
iyidir ileniacım.yuvarlanıp gidios iştee
canım sütünü ancak sağarak devam ettirebilirsin bence.mesela ulaş benim sağıp eve bıraktığım sütü zorla içiyor resmen..yani nefret ediyor biberonda içmekten çoğu zamanda döküyoruz kalıyor.yani sadece akşam ve gece emiyor ulaş.ama yinede hala sürekli işyerinde sağıyorum.çünkü sağmassam süt biter..
selam
Dilek geçmiş olsun bu arad Maşallah çok tatlı kızın canım.
Gözü için anne sütünü foş foş yüzüne sıkıp pamukla sil bir canım ben bir ara öyle yapıyordum gözünde çok çapak oluyordu ama çok sıkıntılı ise dra danış istersen
balkabağı ile ilgili uyarını aldımö canım saol.
Bizde Ferruma başladık dr rengi soluk dedi demir eksikliği çok fazla kabızlığı ve karın ağrısından daha önemli dedi başladık
bakalım nasıl günler bekliyor bizi damlayı
kayısılı muhallebisibe, meyve püresine, içeceği dut, kayısı erik vs sularına damlatıp veriyorum bakalım.
betüş dut kurudsu sütünü artırabilir ve bitki çayları.
dişler kimimizin çoktan çıktı, kimimizin yeni yeni çıkıyor....
diş buğdayı yapan var mı?
Ben yapmak istiyorum ama neler yapmam lazım pek bir fikrim yok...
Diş buğdayı yapan arkadaşlar nasıl yaptınız....
hiçkimse diş buğdayı yapmadı mı