2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

mügeeeee naber????
ben yemek hazırlıyorum canım bi bakayım dedim......
nasılsınız kızlar??:2:

sen nerelerdesin ne özlemişim bende bebişini gördüm tütütü masallah

günaydın hatunlar nasılsınız

dilek kızın çok tatlı maşallahh
tünaydin iyiyiz rapucum ic güveysinden hallice sen nasilsin ulas nasil???
günaydın...

uykusuz

canim bende aynen uykusuz artik iyice uyku duzeni alt ust oldu osmaninda...tum gece beni emmek isdiyor bu aradada hep mizirdaniyor gun icindede aynen nasil duzelcek bu cocuk bilemedim gittii

mrb arkadaşlar nasılsınız tam geçmişi okuyacaktım oğlum uyandı okuyamadım( oğlum artık meme emmek istemiyor gündüz emmediği içinde sütüm azaldı gece 1 kere emziriyorum sütüm bitiyo sonra mama veriyorum sütümü nasl çoğaltabilirim sizce??

ilenia
canim bende aynen uykusuz artik iyice uyku duzeni alt ust oldu osmaninda...tum gece beni emmek isdiyor bu aradada hep mizirdaniyor gun icindede aynen nasil duzelcek bu cocuk bilemedim gittii[/QUOTE]

canım yavaş yavaş düzeliyor biz saat olarak düzenimize döndük ama gece uykuları tuhaf ordan kalkıp oraya yatıyor olmadı başka yere bütün gece geziyor tabi bende üstünü örtme çabasıyla dişe yoruyorum artık keyfi yerinde neyseki böceğimin. yapışma kısmında bizde öyleyiz ben odadan çıkamıyorum arkamdan başlıyor bağarmaya annn annnn bu kadar geriside gelmiyor bizde 3 hafta annemdeydik geldik ben işe başladım başta küstü falan şimdide yapıştık birbirimize allahtan bakıcıda ağlamıyor

arkadaşım benimki de emmiyor aynı gece 1 defa pompayla çekmek çözüm olur mu bilmiyorum ama benim gündüz çektiğim sütüde içmiyor öğlen emzirmeye çalışıyorum yüzüme bakıp gülüyor sonrada ağlıyor aç halbuki

Son düzenleme:
günaydın...

uykusuz

uyutmadımııı

iyidir ileniacım.yuvarlanıp gidios iştee

canım sütünü ancak sağarak devam ettirebilirsin bence.mesela ulaş benim sağıp eve bıraktığım sütü zorla içiyor resmen..yani nefret ediyor biberonda içmekten çoğu zamanda döküyoruz kalıyor.yani sadece akşam ve gece emiyor ulaş.ama yinede hala sürekli işyerinde sağıyorum.çünkü sağmassam süt biter..

resmimizi beğenen teyzelerimize teşekkürler..

Kızlar dün azraya balkabağından muhallebi yaptım sevince 1 tabak yedi..Bi baktım kabar kabar oldu vücudu...Çok korktum ama sabaha geçmişti...özellikle baharnaz senin için yazdım haberin olsun canım..

dilekcim bende duydum balkabagina alerjiyi...ben osmana patates ve balikli veriyorum cok seviyor somon baligi malum kokuyo bastiriyo kokuyu....hos osmanin kokula derdi yok masallah seviyo ama ben tiksinmesini isdemiyorum...bal kabaginla corba burada meshur bende yapiyorum patatesli kremali bayiliyo benim ev halki...

günaydın arkadaşlarr nasılsınız??
Azra bu sabah uyandığında gözleriinin üzeri okadar çok çapak doluyduki ...Dün gece biraz kırmızıydı,şuandada sulanıyo içi kırmızı..Neden olurki mikropmu kapmış??Ne yapmam gerekiyoo ...

Geçmiş olsun.Göz nezlesi olabilir.Doktora götür bence canım.

selam
Dilek geçmiş olsun bu arad Maşallah çok tatlı kızın canım.
Gözü için anne sütünü foş foş yüzüne sıkıp pamukla sil bir canım ben bir ara öyle yapıyordum gözünde çok çapak oluyordu ama çok sıkıntılı ise dra danış istersen

balkabağı ile ilgili uyarını aldımö canım saol.

Bizde Ferruma başladık dr rengi soluk dedi demir eksikliği çok fazla kabızlığı ve karın ağrısından daha önemli dedi başladık
bakalım nasıl günler bekliyor bizi damlayı
kayısılı muhallebisibe, meyve püresine, içeceği dut, kayısı erik vs sularına damlatıp veriyorum bakalım.

betüş dut kurudsu sütünü artırabilir ve bitki çayları.

yinede bir dra götür canım geçmiş olsun
Eneste çapak oluyor ama kızarıklık olmuyordu

hepinize merhabalar,
o kadar yoğun ki son günlerde arada okuyup çıkıyorum..
dilekcim geçmiş olsun canım, üşüdü mü acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…