canım maşallah kocaman olmuş prenses çok tatlı.
biizmde dişler çıkmadı daha
oyyyyyy yerim ben onuuuuu kiz güzeliiiiiiiii cok tatli yaa isisrim kiz ben seni kimirt kimirt yesin teyzesi onun yanaklarini
ayyy çok tatlısın sen maşallah sanayerin seni bennnn
sen nerelerdesin ne özlemişim bende bebişini gördüm tütütü masallahmerhaba canım...Nasılsınn ..Bizler iyiyiz..Burasıda ağır ağır devam ediyo işte...Facede burda ortak takılan var,sadece buraya takılan var,sadece facede takılan var..Hamilelikteki gibi tek parça değiliz..Keşke ozamanki gibi olsak..Buraya uğramayan arkadaşları çok merak ediyorum,zaman zaman özlüyorum..
günaydın kızlaarrrr..ne zamandan beri bebeklerimizi2n resimlerini eklemiyoruz..işte benim çalışkan kızım
Eki Görüntüle 325579
günaydın kızlaarrrr..ne zamandan beri bebeklerimizi2n resimlerini eklemiyoruz..işte benim çalışkan kızım
Eki Görüntüle 325579
günaydın hatunlar nasılsınız
dilek kızın çok tatlı maşallahh
tünaydin iyiyiz rapucum ic güveysinden hallice sen nasilsin ulas nasil???günaydın hatunlar nasılsınız
dilek kızın çok tatlı maşallahh
günaydın...
uykusuz
mrb arkadaşlar nasılsınız tam geçmişi okuyacaktım oğlum uyandı okuyamadım( oğlum artık meme emmek istemiyor gündüz emmediği içinde sütüm azaldı gece 1 kere emziriyorum sütüm bitiyo sonra mama veriyorum sütümü nasl çoğaltabilirim sizce??
günaydın...
uykusuz
tünaydin iyiyiz rapucum ic güveysinden hallice sen nasilsin ulas nasil???
canim bende aynen uykusuz artik iyice uyku duzeni alt ust oldu osmaninda...tum gece beni emmek isdiyor bu aradada hep mizirdaniyor gun icindede aynen nasil duzelcek bu cocuk bilemedim gittii
mrb arkadaşlar nasılsınız tam geçmişi okuyacaktım oğlum uyandı okuyamadım( oğlum artık meme emmek istemiyor gündüz emmediği içinde sütüm azaldı gece 1 kere emziriyorum sütüm bitiyo sonra mama veriyorum sütümü nasl çoğaltabilirim sizce??
Eki Görüntüle 325579
resmimizi beğenen teyzelerimize teşekkürler..
Kızlar dün azraya balkabağından muhallebi yaptım sevince 1 tabak yedi..Bi baktım kabar kabar oldu vücudu...Çok korktum ama sabaha geçmişti...özellikle baharnaz senin için yazdım haberin olsun canım..
günaydın arkadaşlarr nasılsınız??
Azra bu sabah uyandığında gözleriinin üzeri okadar çok çapak doluyduki ...Dün gece biraz kırmızıydı,şuandada sulanıyo içi kırmızı..Neden olurki mikropmu kapmış??Ne yapmam gerekiyoo ...
günaydın arkadaşlarr nasılsınız??
Azra bu sabah uyandığında gözleriinin üzeri okadar çok çapak doluyduki ...Dün gece biraz kırmızıydı,şuandada sulanıyo içi kırmızı..Neden olurki mikropmu kapmış??Ne yapmam gerekiyoo ...