ılenia, pingwings, betus19, ela_eda, fdilek48, mukeyyif, tomurcuk82 çok teşekkürler nasıl sevindiğimi ve rahatladığımı en iyi anneler anlar zaten.
sağol canım ama ben farketmedim kokuyu. akıyordu biz kusmaya başlayınca bıraktık bir de kilo alımı az diye.
sabah 5 de uyandı kuzucum ateşi vardı calpol verdim 11 gibi acilde gitti artık baktı etti bir sebep bulamadı idrar tahlili yapıcaklar taktık poşeti bekliyoruz uyudu cimcimem ama ateşi yok gibi.
kızlar durduk yere böyle ateşi çıkan oldumu hiç
grip değil burun akıntısı öksürük yok diş değilmiş sadece idrar kaldı karın ultrasonu da çekti. kilo da almıyor doğru dürüst çıldırıcam yemese tamam daha ne yapmalıyım bilmiyorum
cnm geçmiş olsun inş.temiz çıkar sonuçlar güzel haberlerini bekliyoruzılenia, pingwings, betus19, ela_eda, fdilek48, mukeyyif, tomurcuk82 çok teşekkürler nasıl sevindiğimi ve rahatladığımı en iyi anneler anlar zaten.
sağol canım ama ben farketmedim kokuyu. akıyordu biz kusmaya başlayınca bıraktık bir de kilo alımı az diye.
sabah 5 de uyandı kuzucum ateşi vardı calpol verdim 11 gibi acilde gitti artık baktı etti bir sebep bulamadı idrar tahlili yapıcaklar taktık poşeti bekliyoruz uyudu cimcimem ama ateşi yok gibi.
grip değil burun akıntısı öksürük yok diş değilmiş sadece idrar kaldı karın ultrasonu da çekti. kilo da almıyor doğru dürüst çıldırıcam yemese tamam daha ne yapmalıyım bilmiyorum
Hemde nasıl teyzesi :)) Eşimle konuşuyoruz hep Berkeye benzeyen bir çocuk olacak diye düşündük ama yanıldık dedikleri gibi beş parmağın bir olmadığını anlamış olduk :)
Bu arada kızımın taliplisi Zhr84'ün yakışıklı kuzusu Mert artık onlar düşünsün
cnm geçmiş olsun inş.temiz çıkar sonuçlar güzel haberlerini bekliyoruz
Oyyyyyy benim gelinim biberonu da mı istemiyor artıkkk nazlı kızzzzTomurcuk bu kız mert de çok naz yaparr
Öyle vallahi kayınvalidesi pek nazlı bir kız olacak Mertciğim yandı :)) Özledik sizleri bu arada kocaman öpüyoruz
ılenia, pingwings, betus19, ela_eda, fdilek48, mukeyyif, tomurcuk82 çok teşekkürler nasıl sevindiğimi ve rahatladığımı en iyi anneler anlar zaten.
canım ben kullanmıyorum kullanmayıda düşünmüyorumm..Herşeyin doğalını alsın..Zaten öğünlerinde her vitamini proteini alacak menüler hazırlarasak gerekte kalmaz..arkadaşlar bebeğinize multivitamin veriyomusunuz bi arkadaşım veriyomuş tavsiye etti ama kararsız kaldım şurubun adı migovit
sağol canım öğleden sonra götürücem bakalım tahlile o zaman anlaşılır sadece aşıda ateşlenmişti çok değildi o da ilk defa böyle ateşi var anlamadım
Al bendende okadar canim....öyleki iki cocuklu demeye bin sahit lazim...ay kizzz sen nesin böyle masallahhhh...gibi sözlere öyle alisigim ki aslinda kendi abartim gören cok guzel olmusun yakismis ...aslinda kilo seni tam anne yapmis gibi laflar duyuyorum ama icden ice memnun degilim kalcalarim tek derdimmm.ama yavas yavas gidecekler....emzirmesem belki ac kalinca istahim körelecek yemicem vericem kilo ama yawrum icin kaliteli beslenmem gerek...yemedigimde sutum azaliyo ve kesinlikle biliyorumki sivi almak falan hikae adam gibi beslenmessem sutum azaliyooKIzlar bende 25 kılo aldım 50 ıle hamıle kaldım boyumda 1.70 yanı Xs beden gıyıyordum 20 kılo gıttı ama hala 5 kılo gıtmıyor resmen yapıstı hala emzırıyorum cok sıkı dıyet yapamasamda (sutun azalmaması ıcın degıl kalıtesının azalmaması ıcın) baya dıkkat edıyorum hala 1 kılo verebıldım hıcbır kıyafetıme gıremıyorum bu konuda cok moralım bouzk cunku ben zayıflık takıntılı bır kadınım hıcc ınkar etmıyorum
evet duncancim emzirmek ilk 1 sene kilo verdirmiyo tam tersi istah aciyo ama 1 seneden sonrada kurutuyooo adami ben ikisinde öyle oldum kurudum resmen ....1.5 sene ve 2 sene olmak uzere emzirdgim icin biliyorum ama bunyeden bunyeye degisiyoben 12 kilo alarak tamamladım hamileliğimi 2 kilosu hala bende kaldı... bende emziriyorum zaten emzirmek bence kilo düşmanı bir olay... bir alıp bir veriyorum kilolarımı nasıl birşeydir anlamadım.. neyse en azından hamile kaldığım kiloaya gelip üzerine bir 10 kilo daha vermem lazım ki 60 lı kilolara gelebileyim
canim cokkk gecmis olsun ...insallah kotu birsey yokdur..ates virus isaretcisi derler....yada dis cikariyo bekilo konusunda da artik gramla kilo alicak bebislerimiz gecen hafta 60gr almis osmanda artik hareketlendiler yediklerini eritiyolar..saglikli olsunlar yeter...ılenia, pingwings, betus19, ela_eda, fdilek48, mukeyyif, tomurcuk82 çok teşekkürler nasıl sevindiğimi ve rahatladığımı en iyi anneler anlar zaten.
ben veriyorum canim MINADEX bizimki..aslinda icim pek rahat degil her kafadan bir ses tvde bazen gun icinde tukettigimiz her sebzede hormon oldugunu ve 4/1 vitamin oldugunu organik almamiz gerektigini alamiyorsak vitamin almamiz lazim oldugunu diyen dokdorlarda var diyer yandan vitamin almak saglikli degil diyende...benim eczaci bir arkadasim var o kesinlikle tavsiye etti veriyorum ama pek icim rahatda degil kafam karisdi...hormonsuz sebze almaya yedirmeye dikkat ediyorum gun icinde aldigi pretegin gramlarini bile not ediyorum gelisimi icin ama ana yuregi isde sanki yeterli degilmis gibime geliyoarkadaşlar bebeğinize multivitamin veriyomusunuz bi arkadaşım veriyomuş tavsiye etti ama kararsız kaldım şurubun adı migovit
Canim hayirli yolculuklar sana kardesinide tebrik ediyorum..saglikla git saglikla gelll..insallah azranin duzeni bozulmaz..bende gidicem 24.de simdiden korkmaya basladim duzeninden dolayi....aynen sana katiliyorum emekleyen cocuk gec yuruyor cunki her isdedigine ulasabildigi icin...bugun osmanimda tv sehpasina tutunarak kalkdi kizlarrr ayyy sonra düsdü pek agladi ayaklari kayiyo diye lasdikli corap giydirdim ona busefer dizleri kayiyo kalkarken illaki dusecek yanii aceleci evlatttmerhaba kızlar nasılsınızz yarın antalya yolcusuyumm kardeşim nişanlanıyoo.....
Azranın burun akıntısı çok fazla..tıkanıklığa coldmix diye yatağa damlatılan bi damlaa duydum ama denemedim..Bugün arkadaşımın evinde merdivene tutunup ayağa kalktı azra..Evdede çekmeceyi açıp tutunup kalkktı ..Çekmece kilidi almam lazım..Evde dolandıkca oda oda peşime emekliyo öyle tatlı görünüyoki yaa...
Duncan komşumun kızı emeklediğinden 15. ayında yürümüş...Emeklemeyen birden yürüyebiliyo..Emeklemek Azranında yürümesini geciktirecek gibime geliyo ama bakalım....Hamileliğimin doğumumun zamanlamasını çok seviyodum..Sadece emekleme zamanı soğuk ve kış olduğu için üzülüyorumAcayip yerden soğuk çekiyoo kuzumm...
gilraengeçmiş olsun canım sonucu yaz burayada..kilo alması azaldı bebeklerimizin artık korkma canımm,hayırlı haberlerle gel...
canım ben kullanmıyorum kullanmayıda düşünmüyorumm..Herşeyin doğalını alsın..Zaten öğünlerinde her vitamini proteini alacak menüler hazırlarasak gerekte kalmaz..
Handecim şeftaliyi ben buzluğa atmıştım.Geçen çıkardım dolap kokuyodu ama ...azraya yedirmedim ama çok soğuktu meyve zamanı geçcek diye vermedim..
kızlar benimde iştah çok fazla açık tatlı yemeye doymuyorum..kilomda 5 kilo fazlam var ama takmıyorum yaa....
Hadi hepinizi öptüümmmm...
Slm arkadaşlar beni hatırlayabilcek misiniz bilmiorum hamileleiğimi bu topikte geçirmiştim. Ama benim oğlum yaramaz olduğu için anca girebildim. Birde şifremi unutmuştum ve daha yyeni hatırladım. Merhaba demek istedim güzel annelere artık sık sık eskisi gibi girmeye çalışıcam. Bebişlerinizi koklayın benim yerime
Slm arkadaşlar beni hatırlayabilcek misiniz bilmiorum hamileleiğimi bu topikte geçirmiştim. Ama benim oğlum yaramaz olduğu için anca girebildim. Birde şifremi unutmuştum ve daha yyeni hatırladım. Merhaba demek istedim güzel annelere artık sık sık eskisi gibi girmeye çalışıcam. Bebişlerinizi koklayın benim yerime
hosgeldin canim yeniden aramiza...sende bebisini op bizim icin...insalah hersey yolundadir...eger okuduysan bizde aynen eskisi gibi ki ben eskiden cok giremezdim simdi asil kk bagimliligi oldu anca gece girebiiliyorum kerata izin vermiyor gun icinde pesindeyim hep...
hoşgeldin smge evet hatırladım seni hepimizin bebekleri genelde aynı canım yaramazlar uykuları düzensiz sağlıkları yerinde olsunda onlarda büyüyecekler bi şekilde senin bebeğin kaç aylık oldu ek gıdalara başlamışsındır???
benim bebeğim 8 aylık oldu. Ek gıdalara ben erken geçtim çünkü beni emmedi. Mamacıyız yani. Sabahları bizimle beraber kahvaltı yapıo ama sadece beyaz peynir yiyor. Yumurtayı falan sevmio. Karışık tatlarıda kabul etmiyor. Daha sonra meyve püresi yapıp içine bisküvi eziyorum. Sonra çorba içiyor. Yoğurtlu çorba sebze çorbası veya tarhana. Akşamları da çok az ekmeği yemeğin suyuna batırıp veriorum ama çook az. Akşam yatmaya yakında pirinç unundan mama yapıorum yeni başladım onada. Kaşık mamalarını yemiyo azına değdirdiğim anda midesini tamamen boşaltıor. Yoğurdu kendim makinede uyutuorum. Ama hazır sütle. Mamayı zaten içiyo. Bide mamayla yoğurt mu uyutcaz. Süt zararlı diyolar tamam zararlı devamlı süt içirirsen ama zaten mama içiyo yoğurtun içindeki sütten bi zarar geleceğine inanmıorum. Eskiden sadece süt içirirlermişti.
benim bebeğim 8 aylık oldu. Ek gıdalara ben erken geçtim çünkü beni emmedi. Mamacıyız yani. Sabahları bizimle beraber kahvaltı yapıo ama sadece beyaz peynir yiyor. Yumurtayı falan sevmio. Karışık tatlarıda kabul etmiyor. Daha sonra meyve püresi yapıp içine bisküvi eziyorum. Sonra çorba içiyor. Yoğurtlu çorba sebze çorbası veya tarhana. Akşamları da çok az ekmeği yemeğin suyuna batırıp veriorum ama çook az. Akşam yatmaya yakında pirinç unundan mama yapıorum yeni başladım onada. Kaşık mamalarını yemiyo azına değdirdiğim anda midesini tamamen boşaltıor. Yoğurdu kendim makinede uyutuorum. Ama hazır sütle. Mamayı zaten içiyo. Bide mamayla yoğurt mu uyutcaz. Süt zararlı diyolar tamam zararlı devamlı süt içirirsen ama zaten mama içiyo yoğurtun içindeki sütten bi zarar geleceğine inanmıorum. Eskiden sadece süt içirirlermişti.
mrb kızlar
çok teşekkürler iyi dileklerinize
bebeğimin idrar tahlilini bugün yaptırabildik şükür bir şeyi yokmuş boğazı kızarmış enfeksiyon kapmış doktorumuz antibiyotik ve farklı bir ateş düşürücü verdi ateşi düştü fakat antibiyotik vermekte kararsızım hala. kullanan oldumu toz antibiyotik
allah korusun bebişlerimizi